Кой от двамата обича да поспива повече?

• 5 075
  • 113
  •   1
Отговори
# 75
Аз! Simple Smile Винаги повече от него. И не толкова обичам да спя, колкото да се излежавам, когато се събудя.

# 76
Ооо, със сигурност това съм аз. Много обичам да си поспивам до късно.През почивни дни не пропускам възможноста.

# 77
Определено аз! Спя поне по 12 часа на денонощие  и затова съм благодарна, че не работя редовна смяна, а на смени.

# 78
# 79
Аз! Мога да спя по всяко време, във всяка поза, и права в метрото съм заспивала. Събота и неделя поне до 12, често и до 2 следобяд (ех, свободааа, без деца още, хихи). Той обаче става рано дори и през почивните дни, не можел да спи по толкова, и все ми мрънка че скучаел аз докато спя.

# 80
Аз.Той може да не спи и 1 денонощие.

# 81
Аз спя повече! Необходимо ми е поне 8,30 ч. в денонощието да спя за да се чувствам добре!

# 82
Определено той обича да си поспива аз винаги съм ставала рано независимо в колко си легна , рекорда за късно спане ми е 9h.

# 83
Аз ,без значение кога е легнал той става найййй-късно в 9 .

# 84
Той спи повече ! Даже се чудя как не го заболяват кокалите от лежане !

# 85
Мъжа ми обича да спи до късно, както и момчетата ни. Аз съм по-ранобудна, най-късно ставам в 10 и то ми се случва много рядко.

# 86
И двамата си поспиваме отдаде ли ни се случай.И децата ни са поспаланковци,на нас са се метнали Laughing

# 87
Определено аз,но засега само ще си мечтая....

# 88
Аз съм далеч по-поспалива!  Wink

# 89
  • София
аз съм поспаланата, но за щастие двамата ми мъже  - и малкия, и големия се забавляват без мен когато си поспивам smile3524

Общи условия

Активация на акаунт