Кой от двамата обича да поспива повече?

• 5 069
  • 113
  •   1
Отговори
# 15
В почивните дни винаги си спинкаме до обяд поне.  Grinning И винаги се събуждаме заедно, много странно...  Thinking Случвало се е и той да стане първи, но обратното се брои на пръстите на едната ми ръка.  Blush Blush А случвало ли ви се е да се събудите, защото половинката ви гледа?  Shocked Много го мразя това и не мога да си го обясня...  ooooh! Макар че ми става супер мило, де...  Heart Eyes

# 16
Мъжът ми, аз нямам нуждя от много сън  Peace

# 17
  • Стара Загора
Аз спя повече от него. Той си ляга късно към 1-2 часа.

# 18
Определено той. Аз мога да изкарам с много малко сън и го правя често напоследък.

# 19
Аз обичам повече, но рядко го правя напоследък, хлапето ми мрази да спи, та и аз покрай него, няма кога да дремвам  Tired

# 20
Мога да спя до обед стига някой да ме остави,обаче всички мъже в къщи са ми обявили стачка и стават около 6 и 7 часа всяка сутрин -ужасно е   Tired .

# 21
Определено аз. В почивните дни спя до 13-14 ч.
Нощна птица съм, най-добре ми е да лягам 4-5 ч. и да ставам следобяд Tired
и аз съм точно така Peace
Дори и в момента... дечко ляга късно спи до 9-10 сутринта... и следобяд също... и двамата Mr. Green В събота и неделя,си доспивам сутрин, мъжете ходят на пазар... следобедите спим всички заедно Crazy Преди да се одетим събота и неделя с мъжа ми ставахме винаги следобед Whistling И двамата ( с мъжа ми), където ни сложиш и покое да е време, можем да заспим Joy стига с нещо да не ни е ангажирано вниманието bowuu

# 22
Хайде и аз в отбора на жените,които спят до късно.С дете е трудно
да стане,но определено аз спя повече.Моят мъж още в 6-7 сутринта
вече се е наспал,независимо от това на работа ли е или почивка.
Лятото е още по-страшно-в 5ч. е готов и става. Rolling Eyes

# 23
  • с/у ОколоМръсТното
той спи малко часове (по около 4-5 на денонощие), но качествен и непробуден сън. Аз и в 22:00ч. да си легна, ще се будя поне 3-5-8 пъти и егати съня става...  Tired
Ставам рано по принуда (6:30ч.). Ако не ми се налага, най-късно в 7:30 - 8:00 съм станала.

# 24
И да искам - не мога да спя, защото малкия определя времето за сън  Laughing
Иначе събота и неделя често спим и тримата на обяд. Обичам, особено когато вън е студено. Моя обича мачове.

# 25
  • Linz
той спи малко часове (по около 4-5 на денонощие), но качествен и непробуден сън. Аз и в 22:00ч. да си легна, ще се будя поне 3-5-8 пъти и егати съня става...  Tired
Ставам рано по принуда (6:30ч.). Ако не ми се налага, най-късно в 7:30 - 8:00 съм станала.
Същата работа е и при нас.
Заспивам трудно и спя много леко. Понякога сутрин се чудя дали повече съм спала или съм "броила овце".

# 26
И двамата не спим до късно.През седмицата той става в 6.15ч,прави кафе и ме буди.Детето май е по "сбъркано" от нас-обикновено се вече е будно. ShockedПрез почивните дни аз ставам преди 7.30ч,а половинката обикновено до час след мен.
Никога не съм била от късно ставащите,а откакто се роди детето свикнах и да съм ранобудна.Единични са случаите,в които сме ставали след 8ч.За последните 6-7години само след една Нова година станах в 9.50ч.Но за сметка на това сега,когато се прибера на топличко заспивам пред телевизора на централните новини.Редовно напоследък.Обикновено лягаме около 22ч.

# 27
  • там от където съм
И двама та спим до късно,детето и то не е много по ранно то ставане,та общо взето има хармония.Но за жалост само събота и неделя,през седмицата няма как.

# 28
Аз  Blush Моя мъж хич не е от поспаливите.

# 29
Аз съм поспаланката. Трябват ми около 8, още по-добре 9 часа сън  Blush
Нощна прица съм - рядко си лягам преди два, събуждам се около обяд. Това откакто не ходя на работа. Преди това откарах 3 години на работа, която ми беше все по-противна, само защото можех да ходя на работа в 2 следобед и да ставам след 10.
Мъжът ми може и с малко сън - ляга си около час преди мен, сутрин в 8 е станал. Дори когато не е на работа, пак става преди мен. И единствения начин да ме събуди е като държи под носа ми чаша с кафе, че да го подуша. С други методи не става - казва, се чувствал като в дунгла - тигърката ръмжала, съскала, че и биела понякога  Mr. Green Пък аз никога нищо не помня - нито че ме е будил, нито, че съм реагирала. Спя като пор, чувам само алармата на телефона, слуха ми е настроен да я възприема като сигнал за събуждане. И то само ако знам, че трябва да стана. Ако просто съм я сложила с идеята да се надигна по-рано... тц! Спирам я и пак отива до 12...  Sad

Общи условия

Активация на акаунт