Кой от двамата обича да поспива повече?

• 5 073
  • 113
  •   1
Отговори
# 30
Аз спя много . Не си ли доспя съм като болна и много свадлива  Confused
За разлика от мен мъжа ми дори и в почивните дни става в 6.30ч. ooooh! - извежда кучето , прави йога ... въобще напълно луд е според мен  Grinning

# 31
Той заспива рано 20-21h, когато има възможност, сънят му е много ценен, защото има моменти, когато не спи нормално с дни. Аз, ако имам възможност, обичам да съм будна до 1-2-3 часа, особенно лятото в почивни дни обичам да лягам с първите слънчеви лъчи, изпитвам невероятно блаженство, но в повечето случаи ставаме и лягаме по график в зависимост от работата.

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 18:47 от raqraq

# 32
  • Galaxy 13197853088
тя.

# 33
И аз сам от поспаланковците  Embarassed

# 34
За мен съня е по-важен от храната.В момента не ми достига,с трима мъже .......
Определено - аз/но кой ли те оставя!/.

# 35
Заменям: скромна и икономична, за същата, но да става по-рано  Crossing Arms
До тук, има-няма, 2-3 отговора - тя става, а той спи   Twisted Evil

# 36
Аз съм поспаливата в нашата къща. Мъжът и детето стават по тъмни доби и през делник, и през празник  Laughing
Освен това, аз мога да заспя по всяко време на денонощието, а останалите двама трудно ще ги накараш да легнат през деня.

# 37
Има различни хора. Според мен може, както жените да спят повече така и мъжете. Специално аз спя еднакво много с приятелката ми Wink, но тя като се събуди и неможе да заспи повече, което не е добре  Sad

# 38
Оу и двамата обичаме да лягаме късно и да ставаме късно. Той си спи ежедневно, защото нищо не прави, мен ми се налага да ставам няколко дена от седмицата. Но почивка ли съм - може да се премятаме до към 2 в леглото. Опитваме се да се вдигнем един друг, защото ни отива целият ден  smile3524 newsm46

# 39
Аз,аз. bowuuНа него дори и през почивните дни му звъни в 8.00 алармата и става. Mr. Green

# 40
Той обича да поспива повече сутрин, аз винаги съм ставала преди изгрев слънце.

# 41
Аз определено си поспивам повече. Винаги е било така.
По принцип почивните дни ставаме към 11-12 ч. и двамата, но той може да стане и в 7 понякога. Аз обаче абсурд. Пък и зимата винаги го чакам да стане и да запали печката.  Blush

Иначе понеже работим за себе си и нямаме някакво фиксирано работно време - през седмицата ставаме и двамата към 9 и то едва едва. Но за сметка на това си лягаме 2-3. Добре, че е той обаче да ни събужда Simple Smile Преди ставаше доста рано, ама аз малко го приучих да се гушкаме до късно.  Flutter

# 42
  • София
Мъжът ми спи до по-късно,но пак това е най-много 8-9ч.Аз ставам рано,но в последно време даже и нощем не спя Cry

# 43
Определено аз обичам да си поспивам повече.Поне 8-9 часа сън ми трябват.Ако спя по-малко и следобяд ми се преспива.(Добре, че детето ми спи по цяла нощ иначе не се виждам.)
Мъжът ми ляга след мен и става преди мен сутрин.Аз ставам, когато детето се събуди.

# 44
  • София
О, в чудо се е видял моят  мъжсъс ставане, събуждане и подобни приключения. Той винаги става по-рано и се започва едно будене....край няма. Мноого ми е трудно, и в 9 да съм си ленала, ставането преди 9 е мъка за мен.

Общи условия

Активация на акаунт