Кой от двамата обича да поспива повече?

• 5 065
  • 113
  •   1
Отговори
# 45
какво да си поспива повече!аз спя 8 часа,ама смотания не се е събудил горкия,че да си легне да спи! Hug

# 46
какво да си поспива повече!аз спя 8 часа,ама смотания не се е събудил горкия,че да си легне да спи! Hug
Crazy Mr. Green

# 47
Той!
Определено аз не съм от поспаливите.Сутрин в 8 съм на линия.

# 48
Обожавам да спя! За съжаление страдам от перманентно недоспиване. Дори в почивните дни дъщеря ми и мъжът ми са на английски от 8.30 и стават в 7.30. Аз спя леко и съответно се будя като почнат да тропат из къщата. През седмицата е малък ад. Детето почва училище 7.45 и понеже я карам до училището ставам в 6.30 най-късно!!!  Sick Направо ми се реве сутрин. За съжаление и вечер не мога да се организирам да си легна преди 12-1. Много е зле да не си доспива човек   Cry

# 49
Много е зле да не си доспива човек   Cry
ужасно е и няма оправия.А най-лошото е недоспиване заради безсъние. Confused

# 50
Как обичам да се излежавам  Sunglasses А сега и без работа ставам в около 13-14ч.  Mr. Green Но и лягам в 4-5ч...

# 51
И двамата обичаме да си поспиваме.В началото на връзката ни,когато нямахме още деца си поспивахме до следобедните часове,но сега той спи повече особено през почивните дни,а аз съм заета с децата и ставам в рани зори,иначе хич не ми се става искам да си поспа до по късно.

# 52
Определено мъжа ми спи повече.Аз винаги си лягам по късно и никога не спя през деня.Докато той може и през деня да си подремне и винаги преди мен си ляга.Ако няма работа и не го закачам може и до обяд да спи.

# 53
Определено мъжа ми спи повече.Аз винаги си лягам по късно и никога не спя през деня.Докато той може и през деня да си подремне и винаги преди мен си ляга.Ако няма работа и не го закачам може и до обяд да спи.
Абсолютно  Crazy  Peace

Особено с дребния.. откак се е родил не ми се събират повече от 5-6 часа сън  Tired .. а е имало и дни, в които и на 2-3 съм била доволна  Crazy

# 54
Аз!Мъжа ми е ранобуден,добре че малката се е метнала на мен и спи от 19;30 до 08;00 всеки ден !

# 55
аз съм едно ранобудно пиле Rolling Eyesставам винаги първа Peace

# 56
Ставам много рано,дори и през почивният ден!
Лягам не по рано от 24 часа.

# 57
  • София
Аз. Дори и да си легна преди него, мога да продължа да спя и след като той вече се е събудил.

# 58
аз. мъжът ми достатъчно спи пред телевизора докато дойде време за лягане.

# 59
  • в провинцията
Моят мъж се наспива за 4-5 часа на денонощие, жив бухал. Аз пък съм поспаливка, особено вечер хич не мога да стоя до късно. Ама той ми е свикнал  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт