Доволни ли сте от почистването на снежната покривка?

• 11 176
  • 263
  •   1
Отговори
# 60
добра е  Confused
снега ни изненада  Mr. Green Joy

# 61
  • София
Има синоптици, казаха че ще вали. Края на декември е - нормално е.
Подготвени са хората - няма да ги изненада зимата Wink
И сигурно не ги е изненадала.
Ама не са обещали да е почистено, а само да не са изненадани Mr. Green

# 62
... един е супер Бойко, ама той Премиер стана  Laughing

Той пък все едно правеше нещо.
бул. Сливница 10.01.2009 г.
http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/snimki/53.jpg?t=1261249652
http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/snimki/54.jpg?t=1261249667
Много "добра" работа, няма що  tooth smile3501

Че таз уличка не е нито натоварена, нито важи за трафика - и това й е много Crossing Arms
А сериозно - ако някой намира това за почистен булевард.... Stop

Ама не са обещали да е почистено, а само да не са изненадани Mr. Green

hahaha

# 63
Подготвтете се психически за Утре...Вали, та се сипе, а е неделя днес...а сещайте се утре как ще ходим на работа.Тръгване-в 6 сутринта са по-сигурно...или ще стигнем за обедната почивка направо.Баси...да си бях писнала отпуск поне-децата на пързалка да водя.Така хем аз рина партината, хем децата-затворени, а вечер, докато се доберем-станало време за вечеря и сън... Tired

# 64
Както винаги по това време на годината!Кметицата на София обясняваше,колко струва едно почистване - мен това не ме интересува,вълнуваме,как ще се придвижвам с детето до
училище,тренировките,англ.език.Джапаме и сменяваме чорапи,защото тротоарите са заети
от коли,а по платното е киша,дупките пълни с вода,абе - красота! bowuu

# 65
http://dnes.dir.bg/2009/12/20/news5581986.html

Поледицата прати 166 души в ”Пирогов”
Само за едно денонощие в Института за спешна медицинска помощ „Пирогов” са потърсили помощ 166 души – жертви на поледицата по улиците в столицата.

интересно ако всички пострадали се обединят и съдят общината, за по 20хилки на глава напр, дали няма да има резултат после

къде са адвокатите в картинката, защо не висят в Пирогов да събират клиенти и материал

# 66
Не съм доволна от почистването. Naughty

# 67
Както винаги по това време на годината!Кметицата на София обясняваше,колко струва едно почистване - мен това не ме интересува...
Добре де, ден за ден ли я карат. Не се ли планира нещо. У тях как живеят или чак като дойде време за вечеря - ха, пари няма -> ми, днеска няма да се яде.

Mma Ramotswe - съгласен съм. Пестим от почистване, а харчим за ремонт на колите (застраховки), болници, свободно и работно време, тревоги и т.н. Б*си колко ни е "гот" така - ще почистиш ли около къщата? -> не, не мисля... аз и без това друга работа нямам и пари си имам, а ако падна, тогава ще полежа малко докато ми отмине.

# 68
Не. Имах щастието да минавам Калотина точно когато заваля изненадващият сняг 17/18.12. От едната стана (откъм Сърбия) имаше пътна полиция, пътна помощ и снегорини навсякъде, пътят беше добре почистен на повечето места, вкл. и в малките селища и между тях. С минаването на границата откъм бъларската част нямаше нито снегорини, нито друга почистваща техника, за пътна полиция или други подпомагащи служби да не говорим. Снегът беше натрупал, а под него имаше и лед вероятно. Кошмар! Сутринта на 18-ти всички преживяхме транспортния блокаж, а и до днес голяма част от т.нар. второстепенни улици не са почистени.
Мисля, че репликата "снегът ни изненада" вече е някаква идиотска шега с хората. А снощи гледах как Фъндъка обикаля разните му там "артерии" и се хвали колко хубаво било почистено. Пълна гавра.

# 69
Да, учудващо, но съм доволна!
За първи път толкова добре е почистена улицата пред нас.
Сигурно има още какво да се желае, но в сравнение с всички предишни години сега е най-добре почистено.

Последните 3 дни ми се наложи доста да карам и то по пътища, където обикновено става опасно зимата и бях изненадана, колко лесно се минава.

# 70
Значи си комшийка на ББ  Mr. Green

# 71
  • Варна
Във Варна в момента вали като за световно. Честно казано, не виждам как ще почистят машините. То трупа за минути!

# 72
  • Варна
Трупаше, ама много бързо спря. Утре най-много да има лед, сняг едва ли.

# 73
  • Varna
АлЮЮЮЮЮю Варненските адвУкатиии,
утрЯ голям мат'рял шЪ има пУ болницитИИИИ, идайтИ беее. Много матрЯл, много пари бреЙЙЙЙ.
Как е по другите места Колеги- Форумци???
Като гледам сега през прозореца пред нас какъв УбаФ сняг има ама и леда какъв е УбааааФФФ като нищУ и аз утрЯ шЪ търся адвУкат. Ама да видим колкУ шЪ чакам и за ДоФтур newsm78

# 74

Цял ден не съм излизал от къщи, такъв ветрилник е
Да видим утре как ще се оправяме

Общи условия

Активация на акаунт