Просто направете си експеримент! Ако е положителен, нека бъдем честни да го признаем.
Който иска, да ми праща данни за проверка на ЛС - дата час, място на раждане и пол. После може да направим статистика, на кой е познато, на кой не.

експеримента е: който не вярва, си дава данните прави му се хороскоп и той си го чете и си прави изводи - безплатно и конфиденциално. С молба за точни, а не измислени данни и искрен отговор, за да направим статистика - на кой колко му е "отгатнато"

примера с Лещански даже не искам да коментирам. На последната конференция на Българската астрологична асоциация мисля че стана дума и за това(повечето астролози май не бяха във възторг). Използването на астрология за предсказването на земетресения не съм сигурен доколко е подходящо, и на какви основания е направил изводи за това, ако е "усещал", то това вече може да е предчувствие, което явно не се е оправдало. Не ми е известна астрологическата обосновка на конкретния случай, ако въобще я има.
Това не смятам че трябва да е единствения критерий за определяне на това наука ли е астрологията.