Не е необходимо нещо да е наука, за да съществува и да е (що-годе) достоверно, ако и да е интуитивно. В астрологията аз не намирам особен смисъл (твърде много 'ако' и ред условности), но не мога да си кривя душата, че съм типичен представител на зодията Водолей, например. Убедена съм, че в/у интересното "астрология" са се накачили милиони посредствени хора, които нямат абсолютно никакви знания, но правят пари от наивитета на хората. Истинската астрология ( пак казвам, ако я има) е толкова далеч от всичко това, колкото аз от нея. По-скоро вярвам, че в Церн или Пентагона например има проекти, които се занимават с това да отлепят астрологията от цирковото изкуство и току виж са успели. Защото със сигурност " има нещо" и има смисъл да се търси по съответния сериозен начин.
wandering, ако предложението ти е да 'познаеш' какъв човек съм - не искам, защото се познавам достатъчно добре и няма нужда звездите да ми го казват, но ако направиш хороскоп с препратки (поне) към бъдещи евентуални събития нямам нищо против да си отблокирам личните:)
) лазерната технология не е била широко известна.