Отговори
# 30
  • На планетата Земя
Рослем-че, прекрасно си го казала. Весела Коледа и на теб! И ще те чакаме на 28-ми да разказваш как сте изкарали.

# 31
Данито - мерси, наистина е голям коледен подарък и ако всичко е ОК, има изгледи да се приберем като новогодишен подарък на 31-и в къщи !!! Peace

# 32
Илче на теб специално пожелавам безпроблемно раждане  Hug

# 33
Привет и от мен!
Данито, много изискано кафе си ни поднесла!  bouquet
Илче, всичко ще бъде наред, ще си карате 4-ма Новата година в къщи! Praynig
Няма да ви изброявам поименно, за да не пропусна някой!
От сега искам да пожелая на всички Весели празници, много любов, вяра и надежда! newsm17
На мен ми е последен работен ден за тази година и се чувствам много щастлива от това, още ми липсва коледното настроение, защото вън пече едно слънце...но има време да си го създам.
През почивните дни ще имам възможност да ви чета и по-малко да пиша, но съм с вас и ще се моля за всяка да сбъдне мечтата си!
 Close-mas:

# 34
Roslem, Demi -  Hug

# 35
# 36
Даниии  Hug,старост -нерадост  newsm78, за Николчето беше поздравчето , ама нали онова кожухче ми не излиза от акъла Mr. Green.....изчеткала съм те Wink

Николче -Адашче Hug , онова поздравче вчера до Данито беше за твоя рожденник естествено  bouquet

ферщеен зи битте? #Crazy

# 37
  • София
Честита ни нова тема, макар да се включвам чак на 3-та страница. Миле, благодарско, стра'ООООтно оформление!  Heart Eyes

Мира, радвам се, че майка ти е по-добре. Пращам й от моята положителна енергия с надеждата за Коледа да си е в къщи и всички заедно да имате един весел и уютен празник!  Hug

Бънка, не се сърди, мила. Никой не е искал да те обиди, напротив всички сме загрижени за теб и искаме да ти помогнем, да те накараме да се чувстваш поне малко по-спокойна и да се порадваш на този хубав период от живота ти. Моля те, пиши ни, аз също като Прасковка бих искала да знам как си.  Hug

Куп, стискаме палци за микробиологията. И мисля, че повече изследвания не са нужни. Успокой се и се отдай на празниците без много-много да мислиш за температури, овулации и тем подобни.  Grinning

# 38
Дара , не се притеснявай де... Peace....няма проблеми....и не е от егн - то ми е от вълнението по Коледа...
Въпреки ,че съвета от Зази не е отправен към мен смятам да се възползвам от него...да се отдам на празнично настроение (макар ,че имам и доста работни дни още) да се радвам на семейството си и другите дреболии , които не забелязвам много много в делничните дни...и после с нови сили ...напред...
 icanfly icanfly icanfly

# 39
ZAZZY благодаря ти.Ще се възползвам от съвета ти.

# 40
Нора, без лоши чувства към теб...когато ни избяга с дни надничах да видя дали си писала...лично аз много се тревожех( в онзи момент бях силно емоционално обвързана с темата ) ...една майна да ни беше теглила по щях да те разбера...сега бих искала да те посрещна отново и се надявам темата да ти донесе късмет и подкрепа , която явно предния път не си намерила...

Приемам упреците Wink, не искам да се оправдавам.
Нека да гледаме напред и да не се връщаме назад. Поднесох извиненията си към Вас и така....

Мили момичета!
В навечерието на Коледната нощ искам да ви пожелая на всички Вас- много здраве, много любов и много надежда.
Пожелайте си в Коледната нощ това, което желаете, вярвайте и Бог ще чуе молбите Ви.
Но трябва да сме търпеливи!
Всеки ще получи това,което иска в най-подходящия момент!!!
И знайте едно- душите на нашите бъдещи деца са на небето и ни гледат оттам. Така, че бъдете добри, за да ни харесат Wink

И един поздрав от мен за всички вас- това е една песен, която много обичам http://vbox7.com/play:b159551b

# 41
Весела Коледа и от мен.  Hug
Аз съм почти готова със заготовката за утре.  Flutter Направих сладки (снежни топки), тиквата за тиквеника ми я настъргаха, сварих зрял фасул. Утре ще направя тиквеник, баница, запечени картофки, бобена чорба, салата от нахут и зрял фасул със зелен лук и маслини, зелена салата с чери домати. Гостите ще носят зелеви и лозови сърми, пълнени чушки и жито. Питката ще я печем тук с гостенката заедно.
Ох, става ми тежко само като се сетя колко ядене ни чака.  Joy
Хайде отчетох се.  Grinning

# 42
Весело изкарване на празничните дни момичета....!

# 43
Минавам само да ви пожелая:
Весели празници и много настроение!!!

# 44
  • На планетата Земя
Весели празници и от мен, златни!

Кюбит,менюто ти е умопомрачително!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт