Отговори
# 690
kup74Hug и аз съм така.
Днес следобед се гласях да отида да си купя тест и ми дойде. Така се развълнувах, че точно на този ден е прекрасно да "видиш" такава вълшебна новина, държейки теста в ръце! Е, не можахме да чуем благата вест този месец, но пък другия като гледам, може да сме заедно! Горе главата! Всичко е пред нас!
Angeli777, хайде, хайде  lalalala

# 691
  • Варна
kup74, и аз съм влязох в червената зона, но не се и надявах този месец. Забелязала съм, че колкото се тормозиш, толкоз по- не става Simple Smile Желая ти много приятни емоции, с които да подготвиш идването на човечето  Hug

# 692
Купче , Спасидид няма място за отчаяние, нещата си идват на място точно когато никога не го очакваш, мисля че другият месец с всичките тичаници , и притни грижи по Великден може и да ви се случи много неочаквана и приятна изненада.

# 693
Kup, Спасидид - вдигай високо главицата и с пресни сили - следващият път! При мен като така закъсняваше и идваше си мислех " ето, този път почти беше станало, следващият ще стане съвсем", а на половинката и за това девиза си остана " количеството, води до качеството, та с всеки изминат месец, все по-добре го майсторим това бебе !!!!" Hug

# 694
  • Пловдив
kup74,  spasdidi , наближавате..., с всеки ден приближавте мига, не се безпокойте !Аз няма да пускам палците, продължавам да ги стискам, докато успеете  Peace  Peace  Peace А то ще е скоро  babydust7 , така ми се струва...  Peace

# 695
Много ви благодаря момичета!
 Вдигнахте много настроението ми и ми стана толкова хубаво.Вдъхнахте ми надежда и кураж,за да преодолея този момент.

# 696
  • Видин
Привет, момичета!
Да пийнем по кафенце Grinning

Искам всички да се усмихнете и да се радвате на пролетта! Hug
Хубавите неща стават бавно, нали? Wink
kup74,  spasdidi  Hug

Наближават едни от най-хубавите български празници - Цветница и Великден!
Желая ви много слънце!  bouquet

# 697
Намерих сега темата и ще ви чета. Не сме решили със сигурност искам ели бебе,но ако стане....аз съм на 36 и малко се притеснявам отнова да се хвърлям в това Blush

# 698
  • Видин
Намерих сега темата и ще ви чета. Не сме решили със сигурност искам ели бебе,но ако стане....аз съм на 36 и малко се притеснявам отнова да се хвърлям в това Blush

Добре дошла,Наоми!  bouquetИ аз съм на 36 г.  Peace

Добро утро, момичета! Hug

Честит Лазаров ден на всички!
Именниците със здраве да си носят името!

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 10:03 от ღ Жаклин ღ

# 699
Реге, здравей  Hug! Откога не съм те "виждала"! Направо си ми като една Лазарка днес.
Хубави празници момичета - днес и утре  Heart Eyes.

# 700
Здравейте момичета.
 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!
 Четох някъде,че Лазаровден е празник на българското семейство.Пожелавам ви много семейно щастие и много поводи за усмивки и радост.
  НАОМИ добре дошла в темата.

# 701
Честит празник момичета!!!
Бъдете нежни и обичани като цветята символ на днешния ден!!!
Много слънце и усмивки!!!

# 702
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
 ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

# 703
Днес е двоен празник за нашето семейство - моя милост има рожден ден, а синът ни има имен ден. Така че почерпете се за наше здраве

Честит празник и на всички празнуващи!

# 704
  • Варна
Честито, roslem! Бъдете здрави и да се сбъднат най-съкровените ви желания! Специално за теб -   ylinfant

Честит празник на всички с имена на цветя!

Общи условия

Активация на акаунт