Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 56-та тема

• 123 757
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте  Hug
И аз да се отчета с празничната вечеря
чушки с боб
лозови сармички
зелеви сармички
леща
много хрупкав тиквеник с домашно точени кори
печена тиква с мед
За вчера дояждахме и само пекнахме едни пържолки да облажиме Heart Eyes
Приятен ден на всички  bouquet

# 181
  • София
Здравейте и Честито Рождество Христово! Здраве и живот за вас и близките ви,  любов и хармония в домовете ви!

Да се отчета и аз с празничните ни трапези. Поради много работа и ангажименти до последно не беше толкова богата трапезата ни на Бъдни вечер като други години, но пък ни беше толкова уютно и топло да сме всички заедно на празника, което всъщност е най-важното  Heart Eyes

от Бъдни вечер

и от Коледа

Мое производство са питките и патицата, пълнена със сармички   chef

Приятни почивни дни и весели празници!   bouquet

# 182
  • Русе/София

пълнена пуйка с ориз и гъби

порция  chef cook cheers
приятни почивни дни

# 183
Аелис как правиш баницата. Изглежда супер апетитно Peace .
Роца свинското е по супер лесна рецепта.От край време го правим по празниците в къщи.Като намеря време може да я сложа в Любимите.Че наистина ми е любимо Heart Eyes

# 184
  Ле,ле!Цецето! От "скромните " ти трапези гледам,как едвам се събират чиниите на масата!Браво на теб,душо!Страхотна си!  bouquet Hug

# 185
  • Пазарджик/Лондон
Хъни - Бъни , много ме радва, че баницата ми ти е направила впечатлениея Hug. Ето рецептата :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=447977.msg13585158#msg13585158

Цецето ,чудесно изглежда трапезата ти  bouquet!

# 186
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!

Да покажа и аз моята скромна трапеза от Бъдни вечер:

Постни сарми и пълнени чушки с боб, ориз и булгур, картофена салата, тиквеник, ошав, сложих трушийка от буркана и кисело зеле:

# 187
Стоева имаш ли написана рецепта за тиквеник търсих но не намерих в рецептите ти

# 188
Честита Коледа ! santa2 Close-mas: People Santa
Трапезата от Бъдни вечер,да уточня имахме и млечни,не е била 100% постна

# 189
  • забравих си мисълта...
Аелис, рецептата за обърнатата баница от ТУК ли я взе???

# 190
  • София
 Ле,ле!Цецето! От "скромните " ти трапези гледам,как едвам се събират чиниите на масата!

Селма,  Hug имах предвид, че липваха неща, които традиционно винаги имаме на масата на Бъдни вечер - тоя път нямаше боб под никаква форма /от залисия и бързане бяхме забравили Embarassed/, нямахме тиквеник и разни други неща. Но със сигурност гладни не сме останали, де  Laughing

magi71, и твойта трапеза много "скромна", гледам  Joy Абе все много скромни сме се събрали тука  Laughing

# 191
Кари, нямам, но тази рецепта на Таня е както аз го правя. 

# 192

Селма,  Hug имах предвид, че липваха неща, които традиционно винаги имаме на масата на Бъдни вечер - тоя път нямаше боб под никаква форма /от залисия и бързане бяхме забравили Embarassed/, нямахме тиквеник и разни други неща. Но със сигурност гладни не сме останали, де  Laughing

При нас,пък,само боб имаше! #Silly  Laughing  Бобена салата със цвекло и бобен пастет,но не ги удостоих със снимки,като видях,какво става тук! #Crazy  bouquet  bouquet  bouquet

# 193
    Тази много прилича на баницата на Сладка Хапка(бърза и пухкава),само дето е сладка.
    Трябва да е много хубава! thumbsup

# 194
  • забравих си мисълта...
    Тази много прилича на баницата на Сладка Хапка(бърза и пухкава),само дето е сладка.
    Трябва да е много хубава! thumbsup

Разкошна е Селма, правила съм я много пъти   newsm10.

Общи условия

Активация на акаунт