Дразни ли ви кучешкото ако по улиците?

• 9 719
  • 223
  •   1
Отговори
# 60
  • до една звездичка
Не ти знам логиката ( то неслучайно не аз, а ти спечели черното злато тая година, ама нейсе)...

off topic...
Къде го туй злато бе, дайте да прочетем и ние... newsm78

# 61
Тц,то черно,бе,не е много за четене сигурно Mr. Green Mr. Green

# 62
Дразни ме много кучешкото ако по улиците ! Не искам да казвам колко пъти съм настъпвала  Sick

# 63
Не ти знам логиката ( то неслучайно не аз, а ти спечели черното злато тая година, ама нейсе)...

off topic...
Къде го туй злато бе, дайте да прочетем и ние... newsm78
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=444497.msg13050073#msg13050073

# 64
Някой спомена тук,че трябва да има отделна площадка само за кучета.И сто такива да се направят,пак ще си пуснат кучето при децата.Аз живея до гробищата в Обеля.Има огромна поляна кьдето е много удобно да си разходиш любимеца,но там ходят само няколко души.Всички други си пускат животните на детската площадка .Ами аз няколко пьти попадам в асансьора на акета и локви от урина.Те не са направени от бездомно куче ,а от домашно и никой не е почистил след това.

# 65
тая тема е като феникс - въражда се на няколко месеца и все едни и същи работи се пишат. А защо не направите една петиция за въвеждането на зооинспектори, които да глобяват нарушителите ( за акита, за боклуци и други замърсители)? Не може да няма начин да се направи нещо в общините, ето някой по-горе беше писал за Пловдив, че щяло да има проверяващи от следващата година. Ясно е, че не е лесно и трябват пари, но ако се въведе глоба, може и да се променят нещата. За уличните песове не знам, ама поне домашните ако спрат да акат по градинките, все е нещо. За крайно невъзпитаните елементи които си хвърлят боклуците навсякъде също би трябвало да има глоби, само така ще се научат. Мисля, че ако достатъчно много хора се захванат с тази кауза, не може да няма положително развитие.

# 66
Мога да ви кажа , че мен лично всеки път ме гледат все едно съм извънземна , когато си почиствам след кучето  Shocked Все едно аз правя нещо нередно ...
Даже ми се подхилкват ...
Днес почистих малко в една градинка срещу нас - бяхме с детето и кучето и посъбрах боклуци . Сега вечерта , вече отново беше заринато - 2 счупени буркана , изхвърлена кофичка от кисело мляко пълна с боклуци и фасове , много пликове и салфетки ...
Дорева ми се просто ... Свине ли живеят , то да не обиждам животните , ама какъв човек трябва да си , за да оставиш такава гнус след себе си  Confused

# 67
Pipinka, гледат те така, защото си една от малкото, дето си почистват след кучето... за боклуците, ми ние хората си го правим. В кооперацията на мъжа ми имаше една дама, около 30 годишна, хвърляше си найлоновите пликчета с боклука през балкона ooooh! а иначе, нагласена, гримирана, ако не знаеш какви свинщини върши, няма да предположиш като я гледаш... и защо, нали и тя минаваше после покрай боклука си, не знам, не ги разбирам тези хора.

# 68
Пред нашия блок има фризьорски салон. Персоналът, както и клиентите си хвърлят отпред фасовете, празните кутии от цигари и пластмасовите чашки от кафе. "Шефът"  на салона си е спретнал вътре коледно-новогодишна украса, с всичките му гирлянди, лампички и пр. салтанати, а не се сеща да почисти помията отпред. На това му викам "на свинче-звънче". Направих веднъж забележка на една от клиентките на салона, да не си хвърля фаса на пътеката, малко след като го беше направила. Отговорът беше:"Е, то пък понеже е много чисто наоколо..." Егати логиката...Понякога се чудя тия хора къде живеят, какви книги четат, в какви семейства са отраснали и най-вече - какви мечти имат...

# 69
А ако се опиташ да направиш забележка на някоя от тези ,която вместо да отгледа дете влачи куче и му вика"маме" тя е готова да ти издере очите.Няма оправия, няма...

Crazy Crazy CrazyБря!!! И аз на моето му викам "маме". Имаш ли нещо против? Какво викаш, дете да отгледам,а  Crazy
По темата- не ме дразнят. Може би не се срещам често с акита, та затова.  Ако видя някъде го прескачам. Ако видя човешко аки-също. И при нас има много човешки, живея в непосредствена близост до детска площадка и майките намират за необходимо да изакват децата си под прозореца ми.

# 70
Не не ме дразни! Освен, ако не е рядко и от него не излизат глисти, които на всичкото отгоре да мърдат. Просто си представям как могат да ми влязат в моя корем и там да ми ядад храната и да се съвокупляват и въобще...Ох отивом да повърна. Сори.

# 71
Не не ме дразни! Освен, ако не е рядко и от него не излизат глисти, които на всичкото отгоре да мърдат. Просто си представям как могат да ми влязат в моя корем и там да ми ядад храната и да се съвокупляват и въобще...Ох отивом да повърна. Сори.

Sick e  ти пък си намерила какво да си представяш... Sick

# 72
shadow2 колко детайлно го описа  noear  Crazy

# 73
И без да е описаното от теб може да попадне в организма ти посредством вятъра и вече добре угнилата кучешка тор! Не е случаен фактът, че в България има толкова болни от кучешка тения/поне регистрираните случаи/ колкото в целия ЕС! Peace

# 74
еми, вие питате - ние отговаряме...Впрочем...аз имам хъски и понеже ме мързи да го извеждам сутрин то се изхожда на терасата и аз вземам  тоалетна хартия и с нея взамам акото и минавам през 3 врати и го пускам в тоалетната . Искам да кажа че вече не ми прави впечатление  и го имам като ...се едно че дъвча дъвка. Е, верно понякога мирише но ако се изчака да засъхна добре ....примерно след 8 часа то се е отмирисало ...Обаче има друг проблем....дрябма после да търкам плочките на терасата с тел щото засъхва... На лошо става когато го хване разстройство и изгабявам цял топ тоалетна хартия за да хигиенизирам пайнера. Понякога се случва да ми потече по пръстите щото е рядко нали разбираате и се налага слад това да семия с доместос..

Общи условия

Активация на акаунт