Дразни ли ви кучешкото ако по улиците?

• 9 723
  • 223
  •   1
Отговори
# 90
Много бих искала да видя тема с анкета''Събирате ли л....та на кучетата си?Ама честно.''
Какъв ще  е процента на събиращите и несъбиращите?

Такива теми е имало, всички събират, разбира се. Peace

# 91
Като самосъзнанието на човек е сбъркано, нито огради, нито стени могат да го спрат...
Напълно съгласен, но има начин да се направи ограда, която макар и груба да е дуракоустойчива.

Напоследък се нашумя за кучета в детските заведения и явно от общината са решили да отчетат дейност. Вчера на близката площадка видях табела, че е забранено за кучета. Табелата беше метална, но просто подпряна на една пейка. Вече сигурно я няма.
Много болно ми стана, когато неотдавна на една детска площадка вместо деца в пясъчника лежаха 4 големи улични кучета.

.. чувствам като в градски кенеф...
Не напразно изобразиха страната ни като тоалетна.

...Заканила съм се, че...
То на някои нервите им вече не издържаха.: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=456580

# 92
  • София

...Заканила съм се, че...

То на някои нервите им вече не издържаха.: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=456580
Ааа НЕ! С нищо не са виновни животинките в случая, за който говорих. По-скоро, ако ми избие шайбата ще изхвърля стопанина от 15-ия етаж, но не и кучето му. 18 год. сме гледали 2 болонки, които умряха от старост накрая. Всеки път сме излизали с подръчни средства, ако стане "инцидент" на неподходящо място Peace

# 93
Всеки път сме излизали с подръчни средства, ако стане "инцидент" на неподходящо място Peace
Точно този  израз означава,че на неподходящите места ще им събереш лайненцата а на други места ,не.
Кой са местата,подходящи за тази цел?
Тревата в парка свободна зона ли е,тротоарите,градинките пред блока?
Където и да си свършат ''работата'' ти трябва да имаш подръчните средства и да събереш миризливите им творения.

# 94
Всеки път сме излизали с подръчни средства, ако стане "инцидент" на неподходящо място Peace
Точно този  израз означава,че на неподходящите места ще им събереш лайненцата а на други места ,не.
Кой са местата,подходящи за тази цел?
Тревата в парка свободна зона ли е,тротоарите,градинките пред блока?
Където и да си свършат ''работата'' ти трябва да имаш подръчните средства и да събереш миризливите им творения.

А защо да не визира като неподходящо място всяко такова което се намира навън...? Или трябва да сме предубедени, и да тълкуваме както нам е угодно

# 95
Чувал съм, че единственото подходящо мясти е върху капака на шахтите за канализацията.

За белите държави и аз бях чувал само хубави думи, но преди няколко години с очите си видях как куче водено на каишка от стопанин, направи торта по средата малка улица във Виена.
Стопанина не направи нищо по въпроса, макар, че ние го гледахе втренчено и очаквахме да стори нещо.

# 96
Дразни ли ви кучешкото ако по улиците?
Ами естествено че ме дразни, има ли някой който да не го дразни? Що за въпрос?
Искам да кажа обаче че животните не са виновни за това - нито уличните, нито домашните.
Искам да кажа и още нещо,т.е. да си призная. Научих се че трябва да си почистиш след кучето когато си навън, чак когато отидох да живея в чужбина. Там си чистат дори и когато са вдън гори тилилейски, няма парк, няма поляна - навсякъде се прибира акото в торбичка. И през ум не ми е минавало докато живеех в Бг че трябва да се чисти. Верно че нямах киче, и верно че съм била дете тогава, но все пак.......явно обществото ни е било такова и промяна все още няма.

# 97
Няма да повярвате какво ми се случи с едно кучешко лайно навръх Коледа. Като ми поотмине малко беса ще ви сподея, твърде съм разярена все още, макар и да ми казаха, че било на късмет.

# 98
Няма да повярвате какво ми се случи с едно кучешко лайно навръх Коледа. Като ми поотмине малко беса ще ви сподея, твърде съм разярена все още, макар и да ми казаха, че било на късмет.

Стъпи ли върху крехката му същност с новите ботушки-мечта?  Mr. Green

# 99

rotfImbo
Mиличка,моля да ме извиниш,ама ми е смешно преди да си разказала.
Аз миналото лято изхвърлих едни леки и удобни чехли,заради кучешки лайно.
Не можах да преживея факта,че ще трябва да търкам до забрава,за да ги изчистя,понеже подметката беше много релефна и така добре се беше интегрирало по нея Mr. Green.Нямаш си на идея що подигравки отнесох от компанията,естествено незлобливи,много се смяхме.
И наистина ми беше на късмет(поне да те успокоя и обнадеждя). Hug

# 100

Амиии, на късмет. Измамили са те! На късмет е само когато те наквъца пиле.
Ама хайде разказвай, да се разярим и ние.Пък и да ти олекне.

# 101

Е ако кучето се е облекчавало от 5 етаж...кво пречи  Mr. Green

# 102

Е ако кучето се е облекчавало от 5 етаж...кво пречи  Mr. Green
hahaha Joy hahaha

# 103
В тоя ред на мисли всички в Бг сме големи късметлии.

# 104
Дразни ме и се чудя ще доживеем ли да видим с очите си как глобяват някого, който по средата на тротоара си изхожда кучето. Никой от познатите ми, които гледат кучета не си го позволява.

Общи условия

Активация на акаунт