Дразни ли ви кучешкото ако по улиците?

• 9 689
  • 223
  •   1
Отговори
# 210
Ако някой живее или се разхожда в района на ул.Мизия и цар Иван Асен ІІ,не знам дали му е направило впечатление,колко е минирана зоната.Ама много,като ходиш и все едни играеш на дама.
Била съм в почти всички квартали на София,ама признавам,че това е най-одрисканият квартал.

Аз често имам път натам и признавам, че е доста минирано. Но мисля, че се конкурира за приза с участъка на "Княз Борис I" между "Солунска" и "Гладстон", заедно с прилежащата "Узунджовска". То остави, че играеш на дама с мините, ами за разкош от всички мазета наоколо лъха на котешка ъъъ...малка нужда. Sick

# 211
Ако някой живее или се разхожда в района на ул.Мизия и цар Иван Асен ІІ,не знам дали му е направило впечатление,колко е минирана зоната.Ама много,като ходиш и все едни играеш на дама.
Била съм в почти всички квартали на София,ама признавам,че това е най-одрисканият квартал.

Можем да поспорим на тая тема! Но съм сигурна, че ще се явят и други "претенденти" за палмата на първенството.
Ела да видиш ул. Крум Попов в Лозенец! Половината от площта на тротоара е осрана, а останалата половина е с отпечатъци на провлачени лайняни стъпки. Хората, като настъпят лайно и после си трият подметките по улицата, оставят дъъълги дрисливи дири, които свързват едно лайно с друго и така по цялото протежение на улицата.
То пък да е само тази улица!
Най са ми гадни едни огромни песове, като магарета. Стопаните им, с видима гордост, че отглежат такива динозаври, тържествено ги извеждат в градинката отсреща, където основно си разхождаме децата, и зверовете изтръскват от отвърстията си количество фекалии, които са достатъчни да затрупат и удавят пеленаче. Баси изродите. То за тия не пликче, ами цял чувал ще им е нужен, ако случайно решат да си приберат производството на любимците.
Колкото до найлоновите торбички, в които следва да се събира акото, вече има напълно разграждащи се такива. Но си мисля, че собствениците на кучета не точно от съображения да не замърсяват природата с найлонови торбички клинчат от задължението да си събират лайната.
Да не би да говориш за дого аржентино?  Joy

# 212
Миналата пролет бяха наслагали в Южния парк такива кошове с торбички. Естествено рулата с торбичките зачезнаха.  ooooh!

# 213

защото парка не е на 2 мин през подлеза на комбината  Rolling Eyes

забелязала съм и как не ... тротоарите на иван асен от ситняково до орлов мост са някакъв ужас

а найлоновите торбички са част от природата у нас ... те са повече от листата по храстчетата край шосето, те висят по клоните на дърветата, те покриват разноцветно еднообразно зелената трева, те се стелят по поляните отвъд ж-к на София ... ако има поне по 1 лайно вътре , може да не хвърчат на всякъде , а да си стоят в кофите, където им е мястото и ще е по-природно  Hug

# 214
Дразня се,естествено!!!
Откачам даже Sick
И не мога да схвана,що за хора са кучкарите?
Дали ако кучето им се издриска върху ламинирания паркет в хола,ще зарежат там самотното ЛАЙНО???
Пожелавам на всички с големи кучета,да се успят поне един ден и кучето им да свърши голямата си работа вкъщи  bouquet

# 215
Дразня се,естествено!!!
Откачам даже Sick
И не мога да схвана,що за хора са кучкарите?
Дали ако кучето им се издриска върху ламинирания паркет в хола,ще зарежат там самотното ЛАЙНО???
Пожелавам на всички с големи кучета,да се успят поне един ден и кучето им да свърши голямата си работа вкъщи  bouquet
              hahaha Страхотен пост. Joy Joy Joy
              Ама ако може кучето да го прави ежедневно.

# 216
  • Неизживени спомени
Едва ли има човек които да не се дразни!
Като имаш куче ,ше му чистиш фашкийте-на този принцип съм аз!

Трябва да се превърнем в сапьори-Внимание Мина #Onfire

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 21:28 от Дяволита

# 217
Разбира, се че ме дразни, всяка сутрин водейки детенцето си на ясла и минавайки през парка е пълно с домашни кучета (кучкари). И естествено, вършат работата кучетата и никои не се навежда да взема с торбичка това гадно нещо "акото". Имаче си носят чашите с кафето и пушат цигарите. Уффффф минирано е почти на всякъде в парка.

# 218
Много ми е гадно. И се усещам, че откакто имам дете ми е още по-гадно. Някак си започнах да забелязвам повече, не знам ... Дразня се, че като пусна детето си да си играе, може да настъпи ако, може да пипне опикано дърво (ръчичките на прохождащо дете стигат горе долу, там където пикае средно голямо куче), като си играе в пясъчника може да изрови нещо, като тича и падне може да падне върху акото... Изобщо въобще усещам се че намразвам кучетата!  Mr. Green И кучкарите покрай тях. Макар, че те животните не са виновни изобщо. Толкова ли е трудно да се обособят места, алеи в парка, където кучетата да се разхождат спокойно, да акат спокойно необезпокоявани и необезпокояващи децата? Гнусно ми е и страшно, като видя кучета на алеите с децата, по улиците без намордник (така ли се пише), свободно бягащи по градинките...

# 219
А какво ще кажете за кучешки изпражнения между етажите в блока в който живеете?
Имаме комшии,които си пускат кучето само да се разхожда и то си върши работата между етажите,че даже и пред входните врати.Направо полудявам вече-излизам и на етажа,познайте какво.Не стига,че по улиците ги заобикаляме,ми и в блока.Толкова пъти сме им правили забележка,но те не възприемат,а само казват,че не било тяхното куче.Мъжа ми нялколко пъти ги вика да си чистят,даже им ги слага пред тяхната врата,но нищо не помага.

# 220
А какво ще кажете за кучешки изпражнения между етажите в блока в който живеете?
Имаме комшии,които си пускат кучето само да се разхожда и то си върши работата между етажите,че даже и пред входните врати.Направо полудявам вече-излизам и на етажа,познайте какво.Не стига,че по улиците ги заобикаляме,ми и в блока.Толкова пъти сме им правили забележка,но те не възприемат,а само казват,че не било тяхното куче.Мъжа ми нялколко пъти ги вика да си чистят,даже им ги слага пред тяхната врата,но нищо не помага.
Има решение на този проблем и много краен. И за тези, които ще ме освиркат сега - да крайна съм, когато става дума за здравето на моите деца!

# 221
Не си крайна - и аз го знам,ама пусто,не мога да стрелям....

# 222
Не, обичам кучешкото ако по улиците  Laughing Laughing

Разбира се, че всеки се дразни. Има и разлепени съобщения за глоби, но аз не съм чувала или видяла или чула слух, че някога някой е бил глобен.

# 223
Много ми е гадно. И се усещам, че откакто имам дете ми е още по-гадно. Някак си започнах да забелязвам повече, не знам ... Дразня се, че като пусна детето си да си играе, може да настъпи ако, може да пипне опикано дърво (ръчичките на прохождащо дете стигат горе долу, там където пикае средно голямо куче), като си играе в пясъчника може да изрови нещо, като тича и падне може да падне върху акото... Изобщо въобще усещам се че намразвам кучетата!  Mr. Green И кучкарите покрай тях. Макар, че те животните не са виновни изобщо. Толкова ли е трудно да се обособят места, алеи в парка, където кучетата да се разхождат спокойно, да акат спокойно необезпокоявани и необезпокояващи децата? Гнусно ми е и страшно, като видя кучета на алеите с децата, по улиците без намордник (така ли се пише), свободно бягащи по градинките...
Като ти гледам аватара,напълно те разбирам. hahaha Peace

Общи условия

Активация на акаунт