Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в публикациите?
Какво е обичайното съотношение на сметана към шоколад в бял ганаш?
Как се правят шоколадови решетки за декорация на торти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в публикациите?
-
Какво е обичайното съотношение на сметана към шоколад в бял ганаш?
-
Как се правят шоколадови решетки за декорация на торти?
-
Как да премахнете трансфер за торта, който не се отделя лесно?
-
Защо само руската мастика се цепи и пука, когато стои един ден?
И темата, и тортената библиотека са нещо изключително полезно и ценно! Винаги, когато мога, помагам и аз. Най-вероятно има въпроси, отправени към мен, които съм пропуснала, защото не винаги имам време да изчета цялата тема, но пък няма питане на ЛП, на което да не съм отговорила. Когато не съм на ясно с отговора на конкретна питанка, просто не коментирам, защото е глупаво да спамя с постове от рода на "ми не знам как се прави това или онова". Отговарят тези, които знаят. А когато някой не си е направил труда първо да се поразрови в библиотеката и едва тогава да пита, наистина си е досадно.

Реших да го направя и се сетих за едно покритие (по-ското глазура
) и да ми е изкарвал през носа "благоволението" си да се занимава с децата час/два, докато аз се занимавам с някоя торта... тъжно, много го преживявах, ама май претръпнах
както сам той се шегува, но определено става напечено в някои моменти, когато си разхвърля кинкалерията из целия кухньохол, бъркам нещо, мацотя или се правя на скулптор, а някой точно в този момент реши, че е много гладен
Но вярвам ,че и това ще постигна някой ден

Много елегантна торта си й направила!