2010 година дойде,а ОКТОМВРИйка е с най-прекрасния дар на ръце!

• 20 024
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
......
edira, сега забелязах аватара ти!  Grinning Много сладки мигащи очички!  Crazy
.....
Снимката беше много подходяща и не се сдържах да не я анимирам Joy

# 616
  • Пловдив
ginbay, много ще ти бъда благодарна, ако къчиш някъде mp3 на сешоар, че аз така и не намерих, а наистина има нощи, в които е включен нон стоп и аз не мога да заспя...  Hug
Ето го - http://dox.bg/files/dw?a=7526dbef08

# 617
  • София
здравейте момичета,
днес е бабинден , а и родилките  (с деца до 1 год.) празнували:
затова честит ви празник на всички и целувки!

OnlyOne, ето ти да си свалиш 11 вида звуци:
http://babysleepnoise.com/index.html

# 618
Ехоооо, ние се прибрахме от центъра- ходих до банката да почерпя колегите за бебето и много добре ми се отрази- клюки едно- друго. Габи се смя през цялото време и не спа, когато трябваше да спи, та сега като я нахраних така отцепи, милото  Heart Eyes...
Много неща сте изписали, но каквото и да напиша няма да съм актуална вече, така че ще се включвам по новите теми  Peace.

# 619
Честит Бабинден по нов стил! Да са ни живи и здрави докторите сестрите дето са помогнали за ражднето на децата ни!

Момичета, ето ви упражнения за бицепси и всякакви други мускулни групи  Wink - http://www.letsgym.com/2007/03/13/maiki-s-bebcheta/

Иха, аз ще стана културистка с двете, но са готена идея наистина  Peace "Айде, мамо 3 серии по 15  Joy"
Дани, беше ми пратила астрология, мерси, аз ги следя тея работи и знам, днес съм 3-ти ден на оная диета, свалила съм само 1 кг, но се чувствам СУПЕР! Днес е въгехидратен ден и хапнах макарони с доматен сос, сега набиам бисквитки Хогаренас с фибри и ви чета. Само нещо фитнеса го зарязах, ама ще видя сега като тръгна на работа как ще се организирам.

Според мен с породени деца е по-трудно, отколкото с близнаци. Сестра ми 2-рия и 3-тия син са с малка разлика и е лек екшън. Но ще се отчета след някоя и друга година, ако не съм луднала Simple Smile Но пък от друга страна като знам какъв стрес е тъкмо пак се върнеш на работа и айде пак наново, може би е по-добре да си отгледаш породени дечица наведъж и после да си гониш работата, а те да си растат заедно.

Мира, мерси за много инфо за захранването  Hug

Утре го дават 13 градуса, леко мъгливо, но не видях да вали, а в неделя до 8 градуса, но с малко слънчице. Дали да не направим разходка в Южния или до Зоологическата?
А може да се видим и на детски кът в неделя, ако искате в Костенурките Нинджа са свободни в неделя целия ден и нямат партита. Аз бих завела Сашко там да играе към 2 или 3 часа да може баткото да учи вкъщи и мога да взема близначките. Как ви е програмат за неделя?

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 18:12 от noraishkova

# 620
  • Русе
ginbay, omana, благодаря!  Hug

# 621
  • Пловдив
ginbay, omana, благодаря!  Hug
Моля, радвам се, че съм била полезна Hug

# 622
Здравейте и от мен!
Днес цял ден само ви чета, сега малката заспа и бързам да се включа...
Мерси на Гинчето за упражненията, ще ги почвам и аз, че са ми останали още 3-4 килограма за сваляне , а и корема ми има нужда от стягане. Лошото е, че много ме боли гърба и кръста напоследък от разнасянето на Ели ...ама то само с оплакване няма да ми мине

За шума на сешоара - аз пробвах преди време да й пускам подобен звък от лаптопа, ама хич не й влияе, не е ли да пусна истинския сешоар , не мога да я излъжа....Снощи например беше мнг неспокойна и като го пуснах към 22 чак към 1 го спрях...Как не изгоря тоя сешоар не знам...Иначе вече се научих да спя на шума, не ми пречи...Сега ще пробвам на Гинчето и Омана от предложените линкове, мерси момичета!

Благодаря и на Лилчо и Миркам за схемите за захранване , и аз започвам да се образовам по темата вече...
 Между другото и ние от вчера сме с подобни изпълнения при храненето като Бейби мама и Пламито....Само ,че Ели е на АМ вече почти изцяло и яде от шише, но е един рев и се налага да я храня права и полюшвайки я, а как тежииии...Дано отмине скоро това! Пожелавам го и на вас!

Ние в неделя пътуваме към Варна, първо ще се отбием в Бургас при моята кума, че съм й приготвила 3 торби с бебешки дрехи/ ще ражда февруари/ и после в къщи във Варна....Та понеже вече ще съм на тамошна територия Варненки искате ли да заформим някоя среща ?! Може да изчакаме Ани да се върне , но ако е хубаво времето можем да се видим, а имам идея и за някакво вечерно излизане , без бебетата, ако татковците са навити да ги гледат за час-два? Хайде, ако има желаещи,нека пишат

Това е от мен, пожелавам ви хубава вечер!

# 623
Здравейте момичета

Честит бабин ден ,на всички наши баби   Grinning....и на всички доктори и сестри които са помогнали за израждането на нашите деца!Да са живи и здрави !

Букет за всички вас ,с пожелание за приятна вечер  Hug

# 624
Благодаря много за захранващите схеми и звуците!  bouquet
То приспиването при нас е хроничен проблем- снощи лежахме заедно в леглото 2 часа, колко сука, колко си игра не знам, но аз се сванах, а то малкото "млад кокал"- нищо му няма Wink

За "правенето" на бебето- идея си нямам кога е станало Crazy А и първия тест след седмица закъснение беше отрицателен и аз си чаках цикъла да ми дойде, а то виж каква била работата Party

Момичета, един бърз въпрос - трябва да изцедя и запазя малко кърма, но за съжаление пуска по много малко. Мога ли да цедя така по-малко и да съхранявам в хладилника и като се събере едно контейнерче да го замразя и ако може до колко време мога да я пазя в хладилника (от първото цедене) 24 часа ли?
Чудя ако не успея, дали да не пробвам веднъж как е с АМ, но много ме е страх да не й се услади на малката....

# 625
MVinzens, не можеш да си представиш колко многа искам да ти дойда на гости Joy

Айде де идвайте! Simple Smile Че съм умряла за социални контакти!

Гинче, но проблем. Ще ми кажеш каква искаш, пращаш ми мерките си и ще ти я донеса лятото Simple Smile.

# 626
Мария, и аз ще искам, но ако може да не е с гол гръб  Peace.
Пусни сайт или снимки да разгледам, моля те. Може и на лични да не помисли някой, че е реклама  newsm78.

# 627
Честит бабинден!
Тези упражнения са супер,нооо на мен тортето  много ми тежи вече.Едва го нося,нещо китките ме болят напоследък.

# 628
Момичета скъса ми кенгуруто  Sad
Ще си взимам ново - препоръки ?
Мислех си за бейби бьорн, ама без платката на кръста, че ми е по-по джоба.
Приемам съвети всякакви.

# 629
Мария, и аз ще искам, но ако може да не е с гол гръб  Peace.
Пусни сайт или снимки да разгледам, моля те. Може и на лични да не помисли някой, че е реклама  newsm78.

Да може. Стават хубави и с гръб. Сайт нямам, а снимките ми са супер непрофесионални, а и тези рокли ги пласирах. Ще гледам да понаправя нова колекция до лятото.

Общи условия

Активация на акаунт