А за секса със слаба жена?

• 23 495
  • 157
  •   1
Отговори
# 75
И аз харесвам жени с дълги и тънки пръсти. Ако са и студени става идеално.
А защо трябва да са студени ? Laughing

# 76
Тц, трябва да се пуснат още поне 2 теми: За секса с дебел мъж и за секса със слаб мъж..
Че ми е малко неестествено жени да си говорим за секса с дебели или слаби себеподобни.. Sunglasses

За да ги стопли, разбира се..Wink
Студени ръце - ниско кръвно..в повечето случаи - слаба жена..Wink

# 77
Не мога да повярвам,че някои сравни ръцете с обувките ooooh!

bowuu Аз бях. Какво точно не ти допадна в сравнението? Разбрах те ти какво имаш предвид, но не съм съгласна с него.

# 78
Не мога да повярвам,че някои сравни ръцете с обувките ooooh!

bowuu Аз бях. Какво точно не ти допадна в сравнението? Разбрах те ти какво имаш предвид, но не съм съгласна с него.

"Ръцете говорят толкова,колкото и обувките-могат да са поддържани или не".Това са ти думите,с които е абсурдно да се съглася Peace.Та те даже пръстите на краката говорят повече от едни обувки Laughing.Е,върху тях нямам особени наблюдения....

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 19:21 от rozi-maxi

# 79

Харесва ми контраста топло-студено Grinning

# 80

Харесва ми контраста топло-студено Grinning
Особено на някой места , нали ?  Wink

# 81
Аха, точно там   Grinning

# 82
Та те даже пръстите на краката говорят повече от едни обувки Laughing

Искаш да кажеш, че гледката на добре облечен господин с кални обувки, или мацка с очукани носове на обувките няма да ти донесе  представа за манталитета им  Thinking Едни дебели мъжки пръсти с гладка и чиста кожа и добре изрязани нокти, без кожички, стоят доста по-добре от фини ръце с изгризани кожички и черно под ноктите. Същото е и с обувките. Може господинът да е с Пачоти, но ако са кални и непочистени от четири сезона насам, дали ще ти направи по-добро впечатление от чисти обувки от пазара?

# 83
Тц, трябва да се пуснат още поне 2 теми: За секса с дебел мъж и за секса със слаб мъж..

Мм,не знам коя би искала да прави секс с дебел мъж.Дебелият мъж е по-грозна гледка от дебелата жена според мен. Особено пък  без дрехи...да не може да си го намери от шкембето,пфу Rolling Eyes

# 84
Та те даже пръстите на краката говорят повече от едни обувки Laughing

Искаш да кажеш, че гледката на добре облечен господин с кални обувки, или мацка с очукани носове на обувките няма да ти донесе  представа за манталитета им  Thinking Едни дебели мъжки пръсти с гладка и чиста кожа и добре изрязани нокти, без кожички, стоят доста по-добре от фини ръце с изгризани кожички и черно под ноктите. Същото е и с обувките. Може господинът да е с Пачоти, но ако са кални и непочистени от четири сезона насам, дали ще ти направи по-добро впечатление от чисти обувки от пазара?

Явно държим на различни неща.Аз никога не съм си рязала кожичките,затова и не са пораснали и няма нужда, и мъж,които ходи на маникюр да му режат кожичките,пилят и гланцират ноктите...не ми е по вкуса,та ако ще не с Пачоти(за пръв път чувам,защото не се впечатлявам от тези неща),ами на Евгени Минчев крокодилските ботуши да обуе,все ми е тая,женчовци не харесвам.Ако видя мъж с очукани носове на обувките,първо бих си помислила че е зле финансово,но не и да си вадя изводи за манталитета.По дрехите посрещат,по ума изпращат!Не си подбирам приятелите по това,от кои магазини пазарят...Аз също си купувам обувките от магазини на пазара,и на мъжа ми,и купувам дрехи втора употреба много често.Е и!?

# 85
Тц-тц, нали това имам предвид. Ти казваш същото, а си мислиш, че е противоположното на моето мнение.
И моят мъж не ходи на маникюр, но и не си гризе кожичките  hahaha Ти виждала ли си ръце с изгризани нокти? Явно не си, иначе нямаше да съм толкова многословна.
Прашните и кални обувки какво общо имат с финансовото състояние? Гъбичката за почистване струва 2 лева, ако се сетиш да си купиш, де...  А Пачоти го споменах, щото  е скъпа марка, но и с него, и без него, селяндурския манталитет да ходиш като пич с калта от обора си личи.

# 86
Babe,

ся ще трябва да даваме определения и за дебел мъж ли?
Аз не съм против пълничките, закръглени и с коремчета мъже.. и ако е плешив също не ми пречи.. Sunglasses
И определено даже ги предпочитам пред прекалените красавци..Wink

# 87
Така, така... От дума на дума ще стигнете до най-сексапилната част от мъжкото тяло - дебелия... портфейл.  Mr. Green
А относно жените, от патили и препатили мъже знам, че се делят на две основни групи - жени, които пускат и жени, които не пускат. Всичко останало са просто разновидности.  Laughing

# 88
Тц-тц, нали това имам предвид. Ти казваш същото, а си мислиш, че е противоположното на моето мнение.
И моят мъж не ходи на маникюр, но и не си гризе кожичките  hahaha Ти виждала ли си ръце с изгризани нокти? Явно не си, иначе нямаше да съм толкова многословна.
Прашните и кални обувки какво общо имат с финансовото състояние? Гъбичката за почистване струва 2 лева, ако се сетиш да си купиш, де...  А Пачоти го споменах, щото  е скъпа марка, но и с него, и без него, селяндурския манталитет да ходиш като пич с калта от обора си личи.

PeaceТака е,чела съм май по диагонал Laughing.Но исках като цяло да кажа,че освен ако не е нещо фрапантно,не обръщам никакво внимание на обувки,дрехи...Обикновено никога,когато ми се представя някой,не запомням името,просто защото не го слушам,а съм включила всички сензори и очаквам информация от там,а също и от ръката му.

# 89
  • Beyond the Frontiers
Така, така... От дума на дума ще стигнете до най-сексапилната част от мъжкото тяло - дебелия... портфейл.  Mr. Green
А относно жените, от патили и препатили мъже знам, че се делят на две основни групи - жени, които пускат и жени, които не пускат. Всичко останало са просто разновидности.  Laughing
Mr. Green Joy hahaha
Добре казано.
Честно казано не разбирам смисъла на темата. Животът показва, че за всеки влак си има пътници...Т.е. слаба, дебела - за някои ще е перфектна.

Общи условия

Активация на акаунт