А за секса със слаба жена?

• 23 510
  • 157
  •   1
Отговори
# 60
  • тук-там
И кво прайм ся - за един месец поотслабнах доста - вече съм с перфектните 56 кг- перфектно разпределени на 170 см. Ми какво да ви кажа, в момента лежа на огромния ни диван и ви чета щуротиите. Почти гола, че е мнооого жега в къщи, ухаеща на Коко мадмоазел, а мъжкия екземпляр стои до мен на компютъра и хич и не ме отразява....А, да не забравя, руса съм и лежа по корем,  допреди малко смуках един банан, ама  коооолко да го смуча, омекна и го излапах. Та така - толкоз пари дадох за да отслабна, пък то за лошо било, ай ша му са низнай и суетата...

# 61
И аз харесвам жени с дълги и тънки пръсти. Ако са и студени става идеално.

Трети, за жени е ок..
Ама за мъж?  newsm78

# 62
Ами мен само жените ме интересуват  Laughing

# 63
Надявам се...ама щото говорехме за ръце и мъже..та да уточня само..

Естествено, чер е красиво - тънка и изящна женска ръка, ама ако е мъжка нещо ми е гейско.. Sunglasses

# 64
Абе друго са си големите мъжки ръце..и най-вече какво прави с тях  Whistling

# 65
Не мога да повярвам,че някои сравни ръцете с обувките ooooh!.Поддържането на ръцете е едно,а аз говоря за съвсем друго.Поотплеснахме се с тези ръце,а това не е по темата,но все пак е белег,които лично на мен ми говори много и винаги съм му отдавала голямо значение.

Съгласна съм,но не и месести,както спомена едно от момичетата Naughty.

# 66
А, дойдохме си на думата!Тия с тъничките пръстета за работа не ги търси Wink

# 67
Нали. Нявяват ми асоциации, че и пенисите са им едни такива тънки..бляк

# 68
Надявам се...ама щото говорехме за ръце и мъже..та да уточня само..

Естествено, чер е красиво - тънка и изящна женска ръка, ама ако е мъжка нещо ми е гейско.. Sunglasses

Толумбата започна с нейния познат, че гледал ръцете на жените. Реших, че говорите за женски ръце.

# 69
Няма значение какво е тялото важно е как го използваш!И най-лошата жена струва повече от който и да е мъж! Kissing Heart

# 70
...И най-лошата жена струва повече от който и да е мъж!

Ъ?! Глупости говориш.

# 71
Важи и за двата пола.Тънките  пръсти при мъжете ,не могат да се нарекат тънки,а по-скоро съразмерни с дланта.За мен-не трябва да са дебели,къси,гланцирани,космати и с грозни нокти(за мръсни изобщо не говоря),и една такава ръка трябва да ме стисне приятно при запознанство,за да ми направи най-добро впечатление.

# 72
И най-лошата жена струва повече от който и да е мъж! Kissing Heart

Така си е. Вчера по NG гледах една как я купиха за 120 крави. За мъж никой няма да даде толкова.

# 73
Не очаквах мъж да ме подкрепи! Grinning

# 74
  • Варна
Знаех си, знаех си, че ще опрем и до ръцете! Ама тук или при дебелите го предположих вече не помня, простете...Да вземем да обединим темите, че се обърквам.

Общи условия

Активация на акаунт