А за секса със слаба жена?

• 23 487
  • 157
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Така, така... От дума на дума ще стигнете до най-сексапилната част от мъжкото тяло - дебелия... портфейл.  Mr. Green
А относно жените, от патили и препатили мъже знам, че се делят на две основни групи - жени, които пускат и жени, които не пускат. Всичко останало са просто разновидности.  Laughing
Mr. Green Joy hahaha
Добре казано.
Честно казано не разбирам смисъла на темата. Животът показва, че за всеки влак си има пътници...Т.е. слаба, дебела - за някои ще е перфектна.

Peace

Само да допълня. Мъжът ми казва по повод горецитираното - То си има пътници, ама важното е машинист да има  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 91
Почти само жени сме в този форум и все теми за секс с жени, крайно време е да се стегнем и да обсъждаме секса с мъже мисля аз.  Laughing

# 92
Почти само жени сме в този форум и все теми за секс с жени, крайно време е да се стегнем и да обсъждаме секса с мъже мисля аз.  Laughing
Аз това го казах още на първа страница .
Паси отивай да пускаш тема за секс с мъже  Peace
Ама я оформи както ти си можеш  Wink

# 93

Паси отивай да пускаш тема за секс с мъже  Peace
Ама я оформи както ти си можеш  Wink

Напуснала ме е музата напоследък.  Confused  Но пък темата на мацка е хубава, за хубавия секс.  Simple Smile

# 94
Хубава е , ама се завъртя около това правил ли е някой секс с партнъор , който не го привлича ... Останаха много аспекти незасегнати .
А има какво да им обсъждаме на мъжете  Wink

# 95
  • bulgaria
Моя се оплаква, че много му "ръбя", особено на задна  Crazy, ама аз пък така се харесвам smile3506 smile3506

# 96
Ако жена не е поне малко мекичка, кво ще й пипнеш и щипнеш и хванеш. Дори да е тънка жената , трябва да е закръглена- повечето естествено тънки жени са с някакви мазнинки.
Според мен не трябва да се гледа теглото, а процентът мазнини. Колкото и да хвалят спортистките с изчистени от мазнини тела, красотата на жената идва от мазнините - по лицето и по тялото. разбира се, добре разпределени.
Много утешително за онези, които ги имат, но да ти кажа една друга гледна точка, със слабичка жена всичко изглежда голямо. И не само на онези, които имат проблеми с размерите, но и на онези, които искат да виждат големи неща да влизат в тесни места, пък то това доста мъже го харесват, съдейки по сийдърите на съответните торенти  Mr. Green

Не само ръцете ми не харесват да имат много за пипане, но и очите ми казват, че по-малко е по-добре. Имам познати, които мислят обратното, но статистика дали повече се харесват закръглени или слаби не бих се наел да правя.

# 97
но и на онези, които искат да виждат големи неща да влизат в тесни места, пък то това доста мъже го харесват,
Тук пък си в голяма заблуда ooooh!,това няма нищо общо с дебелината на жената. Май не си бил с много жени,а Wink

# 98
  • София
Май не си бил с много жени,а Wink
Ти с колко много слаби жени си била?

# 99
Май не си бил с много жени,а Wink
Ти с колко много слаби жени си била?
Laughing Няма как,хетеросексуална съм,но подобно твърдение ми се струва градска легенда.

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 14:31 от Babe factor

# 100
абе,  тия дни около коледа с доста мъже говорих  /включая и за това в онова/ Laughing , е, нито един не каза, че си пада по сексене с пухкавка  Wink .
всички до един искаха манекенски мерки и теглилки  Laughing, що така , и аз не знам  newsm78 . тук само чета как мъжете примират за пухкавелки, явно пак в моето обкръжение нещо куца  Crazy .

# 101
абе,  тия дни около коледа с доста мъже говорих  /включая и за това в онова/ Laughing , е, нито един не каза, че си пада по сексене с пухкавка  Wink .
всички до един искаха манекенски мерки и теглилки  Laughing, що така , и аз не знам  newsm78 . тук само чета как мъжете примират за пухкавелки, явно пак в моето обкръжение нещо куца  Crazy .

Така говорят, ама на няколко водки им е все тая.Много често съм била в мъжки компании,абе прасенца са си мъжете. На трезво са с големите претенции ,ама като ги удари хормона, не подбират много - каквото върже.

# 102
Аз съм била и слаба/45 кг/ и дебела/80кг/. Когато бях слаба предизвиквах много повече внимание у мъжете. Чисто технически беше по - лесно при секс и психически си чувствах по - конфортно.

# 103
... Така говорят, ама на няколко водки им е все тая....

Да де, ама има разлика дали те е праснал понеже е пиян и те гледа размито или по друга причина, напр. че те харесва и на другия ден няма да го е срам да те запознае с приятелите си.

# 104
Аз пък никога не съм била дебела. Като бях бременна от 55кг станах 65. Това ми е най-голямото напълняване. В момента съм 51 и се чудя как да кача малко.Ама покрай търчащото навсякъде дете...как да ги кача Laughing

Общи условия

Активация на акаунт