За хубавия секс

• 24 471
  • 114
  •   1
Отговори
# 45
Стига с това Сексът е в главата! или Химия, та химия Stop
Всичко е физика Peace

Е, не е вярно  Peace

Абсолютно грешно.
И все пак ще ми е интересно да изложиш тезата си относно това. Simple Smile

# 46
Ако се влюбя в някой, ако той ме привлича неистово, умен, забавен и т.н., но с пишка, колкото дебарцин, дали ще ми е най-страхотния сексуален партньор?! Не, не мисля.
По-скоро ще си легна с простака, който знае къде да ме хване и който, физически бих почувствала. Нали говорим за секс?

# 47
  • Linz
Та случвал ли ви се е страхотен секс с партньор, който просто не е ваш тип?
Да, както и обратното.

# 48
Хм,ами тогава как една жена стига до оргазъм самозадоволявайки се ?  newsm78

# 49
Сега ще хвърля бомбата сигурно, щото ще решите, че не смея да кажа друго или се правя на ССФ. Но не, защото, които ме познават, знаят, че мога да кажа много други неща...
Но най-хубавият секс до сега съм правила с моя си мъж. Напаснаха се желанията и телата ни ли, що ли - не знам, но е факт. Пълната освободеност и познаване на тялото на другия като че ли е най-важна за мен.
За 23-те години откакто правя секс, съм имала достатъчно бази за сравнение.   
Освен това нисък(колкото мен, 174, а за по нисък - абсурд), твърде слаб мъж няма никакви шансове! Crazy От 180, че даже 185 - нагоре. Друг е въпроса, че всичките мъже в живота ми са били с подобен ръст, а пък преди години две приятелки, с които си говорихме на тази тема ме обявиха за повредена, поради факта, че не ми се е случвало да не стигам до оргазъм с който и да било от мъжете, с които съм правила секс.
Случвал ми се е секс с човек, към когото нямам чувства, но ме привлича тялото му и има дива химия между хормоните ни, нищо друго, но сексът не е бил най-невероятния, макар и хубав. Само един друг мъж ми е взимал акъла, но той пък е грозен и практиката беше твърде кратка, за да имам пълно становище по въпроса за секса с него, но май се влюбих тогава, което размива реалността на представата ми за всичко преживяно с него. Laughing

# 50
  • bulgaria
О, изобщо не ме е срам - напротив, аз виждам съвсем други неща в него. Не го запознавам с приятелите си по съвсем, съвсем други причини, които нямат нищо общо с външността му. Като цяло той е много харизматична личност, адски духовит, много манипулативен, провокативен, сексуален....сексуален... сексуален

Станахме 3.. Shocked

hahaha

Олеле Боже- 4.  ooooh!

# 51
  • Германия
4 и нито една снимка да задоволите любопитството флокино  Crossing Arms

# 52
А убитата котка... Laughing

# 53
  • bulgaria
Не знам, аз си мисля, че може би от най-голямо значение е провокативното поведение...
Като се замисля , май си много права. Party
Добре де Флоке. Кефиш ме и само заради твоите постове, които са ме разсмивали ще го опиша(той вече е история, понеже съм омъжена ама това е друга тема Mr. Green). Та- Нисък-може би около 160, русоляв, бял като немска пишка, груб, но много инетересен събеседник, нахален, но с закачлив поглед, хеви метъл копеле. Обаче с много силно сексуално и някак сатанинско излъчване. Само като ме пипнеше и си забравях заглавието. Химия ли беше, хипноза ли, що ли...незнам мамка му. Mr. Green. За справка-харесвам високи, едри, дългокоси или бръснати мъже с небрежно-рокаджийско излъчване.

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 01:35 от Sananda

# 54
  • Германия
А убитата котка... Laughing
Коя убита котка, че нещо хич не съм схватлива тая вечер...от шампанското ще да е  Mr. Green  Blush

# 55
Любопитната Peace

# 56
Всичко е физика Peace

Пълни глупости!

Флоки, снимки ако искаш - на лични..Wink

Но поддържам казаното от Пипче - не е грозен,но повечето бихте го подминали  ..за мен си е най..

А бившият ми мъж беше най-смешното същество, което бях виждала (това - при първия поглед).. Към 120 кг, мноого пухкав и крайно нелепо облечен..Но пък с брилянтно чувство за хумор..

# 57
  • Варна
Всичко е физика Peace
Ела на мен да ми го обесниш това, дето мъжете, по които съм си падала нямат нищо общо един с друг. Ама нищо, бе! Даже не мога да се впиша в темата, защото що се отнася до физиката явно нямам почти никакви изисквания!
Но темата беше с малко по-друг аспект - дали сме правили страхотен секс с мъже, които никак не ни впечатляват с друго, даже са антиподи на нашите нужди. Но сексът с тях е магия. Точно такъв случай нямам, но с един от любимите ми мъже почти не се познаваме, а правихме прекрасен секс около 3-4 години. Не живяхме заедно, разбира се. След 7-годишно прекъсване - пак луд секс, пак без да си говорим много-много.
По-тежко обаче е другото - мъж, с който сте на една вълна във всичко друго, освен във секса. Това е мъка!

# 58
Ооо, колко добре знам за какво говорят магаренцето и компания  Whistling

Сещам се...преди години като дойдох в УК и работих в една фабрика, много женоря бяхме..
Повечето си бяха загубили ъкъла по един мъж, голяма надпревара беше.
Той пък си падна по мен... В дългите, досадни смени неизменно стигахме да обсъждаме и секса.
И като се почнеше-аз с такъв, онакъв-никога не бих си легнала.
Разбира се, космат, много космат предизвикваше всеобщото отвращение.
Е, веднъж не издържах и им викам-а вие знаете ли, че мистър Х е ужасно космат!
Ама на всичките ви текат лигите по него, а?
Не спряха да му се натискат и след това откритие...

# 59
Не мога да си го представя, защото изобщо няма да стигна до леглото с човек, който не ме привлича физически  Wink
И при мен важи с пълна сила.Другото ще си е жива мъка. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт