За хубавия секс

• 24 441
  • 114
  •   1
Отговори
# 90
Наистина е жалко,че процента на преживяващите разтърсващ секс е далеч по-малък от тези,които правят ,,просто секс,,...Тъжно е ..Но...истината е,че наистина е трудно да се намери партньор,който да те изпълва както в емоционален план,така и в интелектуален,така и в сексуален...Много е трудно.Когато го има едното го няма другото.Когато ги има двете го няма третото,та така.Поне аз това установявам. Всеки сам за себе си избира с кое може да направи доживотен или поне доживотен компромис /това за доживотния го казвам щото все пак сме в ДиС/. Mr. Green

# 91
 ПиПче ,затова са любовниците,допълват Mr. Green

# 92

Еее,ти пък! Бива ли такова нещо в ДиС ? Разврат!!! Naughty Mr. Green

# 93

Чак пък разврат  Laughing
И съвсем не е задължително да ти липсва качествен секс , за да имаш любовник . Тръпката просто е друга  Wink

# 94

Чак пък разврат  Laughing
И съвсем не е задължително да ти липсва качествен секс , за да имаш любовник . Тръпката просто е друга  Wink

В ДиС си е разврат да говорим за лИбовници,моля  Naughty

# 95
Пипче, хубавият се секс се различава от "просто секса" - когато го изпиташ..
Не винаги след хубавия секс имаш шанса да случиш на страхотен секс..
Доста от жените си остават на ниво просто секс или хубав секс - именно поради липса на опит, база за сравнение и развитие най-вече..

# 96
Пипче, хубавият се секс се различава от "просто секса" - когато го изпиташ..
Не винаги след хубавия секс имаш шанса да случиш на страхотен секс..
Доста от жените си остават на ниво просто секс или хубав секс - именно поради липса на опит, база за сравнение и развитие най-вече..

Ами именно де  Mr. Green Това се мъча да внуша от самото начало.

# 97

Да се чудиш  newsm78 защо има жени дето отказват  Wink Wink секс  Mr. Green Mr. Green

# 98

Да се чудиш  newsm78 защо има жени дето отказват  Wink Wink секс  Mr. Green Mr. Green

Щото искат да им се помолиш по-специално , що  Whistling

# 99

Е  Whistling става и с 200 грама уиски  Peace ама с пияна жена     Sick Sick Sick не  Naughty

# 100
Немо, при цялата ми любов към секса - и аз съм отказвала, щото така съм решила..

Хеле пък като съм пияна - хич нямат шанс.. Peace

# 101

Е  Whistling става и с 200 грама уиски  Peace ама с пияна жена     Sick Sick Sick не  Naughty

Не знам за другите жени ама аз с 200 грама ставам много палава и не съм ,,пияна,,  Flutter
Алкохола ми действа като афродизиак и 200 грама съвсем не ме водят до пиянство Crazy
Ама жени всякакви, с такива дето се напиват остава варианта с ухажването и свалянето на звезди  Laughing

# 102
Немо, при цялата ми любов към секса - и аз съм отказвала, щото така съм решила..

Хубаво - решила си , но наскоро една дето все ми отказваше преди време ми сподели че всяка нощ си чука главата що е отказвала тогава на мен и на останалите ..... това ли ви чака  Thinking  newsm78

# 103

Хубаво - решила си , но наскоро една дето все ми отказваше преди време ми сподели че всяка нощ си чука главата що е отказвала тогава на мен и на останалите ..... това ли ви чака  Thinking  newsm78

Що трябва да правим генерални изводи от това?
Не е имало съвпадение просто..същото е като да решиш да правиш секс от първия път или да искаш да опознаеш човека първо.. newsm78

# 104
Що трябва да правим генерални изводи от това?

Не правя изводи, но намирам все повече истина във фразата че "който не иска когато може - не може когато иска'  Peace

Общи условия

Активация на акаунт