Какво правят мъжете ви, когато почиват?

• 7 565
  • 150
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Когато сме и двамата в почивка прекарваме почти цялото си време заедно - готвим, ядем, пием, гледаме тв, излизаме, въобще дружим. Когато е сам и почива, предполагам гледа тв, чете книжка и спи. Но по принцип обикновено почивките ни съвпадат

# 76
...
Чета ви и че някои се хвалите,че мъжете ви си почиват докато се занимават с децата. Ще ме извинявате,ама е абсурдно такова твърдение-да търчиш по едно дете или да си играеш с него не е почивка,а по-скоро заместване на мама докато тя си почива или върши нещо друго.... Whistling

А защо го приемаш като хвалене?

Хората отговарят на зададен въпрос:
Интересно ми е какво правят мъжете ви, когато са си вкъщи ...

Почвика, когато са налице деца - няма. По проста причина, че децата не познават часа и им е все тая дали си в почивка, болен или нещо ти е криво Laughing ваканциите почиваме, през другото време - почивката е само, когато детето спи, тогава гледаме филми и др. неща.

За спортуването - велоегрометър + лицеви опори прави мъжа ми, всеки ден, обикновено сутрин (става преди нас).
Приемам го като хвалене,по начина на изказване на някой дами.
Ам,за мен разликата между почивка и разтоварване е огромна, и поради тази причина аз не виждам в темата въпроса "какво правят мъжете ви докато са си вкъщи",а "как почиват мъжете ви". Най-малкото за мен е некоректно зададен въпроса "КАКВО ПРАВЯТ ДОКАТО ПОЧИВАТ"...Явно проблема идва от различното дефиниране на понятието почивка. И за това зададох така въпроса си. Виж,съгласна съм за децата,че те не знаят кога ти почиваш или не,но винаги може да се измисли нещо Simple Smile

# 77
Моят приятел (защото не сме женени и нямаме деца още) обикновено като си почива правим нещо заедно. Имаме сходни представи за почивката явно - или си сваляме филми и си ги гледаме, или си правим дълги разходки, или се лигавим из леглото и се хилим, или си правим вечери и обсъждаме разни теми с часове...  Добре че не обича футбол, че нямаше да го понеса това..  Като гледаме ТВ, обикновено гледаме някакви неща, които и на двамата са ни много интересни - по Discovery, National Geographic или Travel Channel.

Като се замисля май почти не се случва всеки по отделно да си прави нещо, по-ни е приятно заедно.  Дано да си остане така и занапред де. Засега 4 години така си живеем.  
Той е Водолей, а аз Овен

# 78
Е, какво да прави, когато почива - ами почива си  Laughing
Въпроса по-скоро го разбирам какво прави почивните дни, които за нас са събота и неделя.
Спи до по-късно, както и ние с малчо. Дълго кафе после, разходка, ако времето позволява. Следобед - еврофутбол, пред Твто с бира, докато ние спим. Вечер - както всеки ден - вечеря, филмче, музичка, игри малко, нещо гости ако имаме...

# 79
Зяпа ТВ-то, сменя каналите постоянно, завива се през глава с няколко одеяла и накрая заспива..Може да спи по всяко време, но не и през нощта..
Лъв е.

Божеее, ама едно към едно, цяла нощ се гледат филми и в 5 сутринта заспива, после или е уморен и не е в настроение по цял ден, или остава да спи вкъщи.
Иначе когато и двамата можем да сме си вкъщи го правим това заедно.
Моя е ДЕВА.

# 80
  • Пловдив
Боже,все едно аз съм го писала.!
И ние сме от 5г заедно,женени от 3,с дете на 2,6г.Моичкия е същия особено напоследък.Взех много да се дразня.Почти не си говорим като си е в къщи,а той не излиза.Никога и никъде.Което ме радва де.Седи и гледа някакви футболни сайтове,играе с детето,но аз съм пета глуха.Така е от няколко месеца.
Везни е.

# 81
Е, а полагате ли опити от пета глуха да преминете поне в първа глуха?
Как си оставяте мъжете на такова лентяйство, без капка интерес към вас?

# 82
И аз им се чудих на мацките newsm78
Направете нещо по въпроса!Включвайте ги в пазаруване, разходки, игри с децата, писане на домашни или изпитвания по даден предмет...Ама какво да изброявам, то няма да ви  е лесно!

# 83
И един секс няма да  е лошо да включите в тия моменти - така сто на сто ще възбудите..интерес  Laughing

# 84
май нещо не разбирам темата - какво правят, когато си почиват, или какво правят когато имат свободно време?....щото не е задължително да си почиваш в свободното време Simple Smile както и да е, ще карам по заглавието, което аз си превеждам като " Как си почиват мъжете ви" - моят мъж спи, гледа ТВ или играе на wii с големия ни син. Зодия Лъв.

# 85
  • Под тепетата
Псува защото все нещо го карам да посвърши,за което е нямал време по време на работната седмица,а ако слушка включвам и секс Laughing

# 86
Боже,все едно аз съм го писала.!
И ние сме от 5г заедно,женени от 3,с дете на 2,6г.Моичкия е същия особено напоследък.Взех много да се дразня.Почти не си говорим като си е в къщи,а той не излиза.Никога и никъде.Което ме радва де.Седи и гледа някакви футболни сайтове,играе с детето,но аз съм пета глуха.Така е от няколко месеца.
Везни е.
Мммм дааа...везнаааа....вземи инициативата ти. Мъжете везни понякога яко се затварят в себе си,когато нещо ги терзае и спират временно общуването с половинката,докато тя не успее да изкопчи инфо за проблема. Говори ти...ама не "набивай" канчето,ами разговаряй спокойно,щото ще стане по-зле

# 87
На компютъра седи или е в парка с детето.Водолей е!

# 88
или спи или виси на компютъра!стрелец е!

# 89
И аз им се чудих на мацките newsm78
Направете нещо по въпроса!Включвайте ги в пазаруване, разходки, игри с децата, писане на домашни или изпитвания по даден предмет...Ама какво да изброявам, то няма да ви  е лесно!
Аз се чудя ако наистина половинките прекарват свободното време само в сън или пред компа, кога мацките правят нещо заедно с възлюбените си Grinning Изключвам времето за лягане. Смисъл че ако и двамата ходят на работа, обикновено остават само почивните дни, когато могат да се видят  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт