Историята на вашия ник

• 16 864
  • 237
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Миии    Crazyтова нещо е там,защото някой ме беше изпреварил и го сложих,защото исках да съм си Desert Rose,пък било то и с апостроф по средата     Mr. Green

# 136
Миии    Crazyтова нещо е там,защото някой ме беше изпреварил и го сложих,защото исках да съм си Desert Rose,пък било то и с апостроф по средата     Mr. Green
Да, сещам се кой те е изпреварил, даже един ден рових в публикациите ти назад. Онова Rose ръсеше емотикони с пълни шепи от странство. http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=177894

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 15:27 от Вълкът с дълъг ник

# 137
  • Пловдив
Миии    Crazyтова нещо е там,защото някой ме беше изпреварил и го сложих,защото исках да съм си Desert Rose,пък било то и с апостроф по средата     Mr. Green
Да, сещам се кой те е изпреварил, даже един ден рових в публикациите ти назад. Онова Rose ръсеше емотикони с пълни шепи от странство.
Joy Joy JoyЕй,чак разследване си правил.Абе то май не е само една,имаше и една desert rose,засичала съм я...даже се майтапихме.Да не е същата?

# 138
Не, изрових я, с ъгълче, знак за степенуване. Достатъчно е примерно едно е да е на кирилица и системата ще те пропусне. Но ако Desert Rose 100% на латиница също е активен потребител, ще има объркване кой-кой е.

# 139
  • Пловдив
Не, изрових я, с ъгълче, знак за степенуване. Достатъчно е примерно едно е да е на кирилица и системата ще те пропусне. Но ако Desert Rose 100% на латиница също е активен потребител, ще има объркване кой-кой е.
Така е.На мен апострофа много отдавна не ми прави впечатление,даже взе да ми харесва този начин.... LaughingАма не ми харесва да сме много Роуз-ки....хм....колко ли сме?

# 140
Така е.На мен апострофа много отдавна не ми прави впечатление,даже взе да ми харесва този начин.... LaughingАма не ми харесва да сме много Роуз-ки....хм....колко ли сме?

Това не е апостроф, но убий ме не мога да се сетя какво е. Някой знае ли, че ми стана любопитно? Апостроф е това: ' а твойто е това: `  Пийнал апостроф може би?  Wink

# 141
  • Провинция

Това не е апостроф, но убий ме не мога да се сетя какво е. Някой знае ли, че ми стана любопитно? Апостроф е това: ' а твойто е това: `  Пийнал апостроф може би?  Wink

Ударение да не е newsm78 Joy

# 142
Това не е апостроф, но убий ме не мога да се сетя какво е. Някой знае ли, че ми стана любопитно?

" `" Ударение. Използва се във френският език.

# 143
Толкова често са ми го казвали, че в един момент не знаех да се срамувам ли, да се гордея ли...Накрая осъзнах ,че на мен лично си ми е добре така, и си го харесах за ник. А защо е с главни букви, и аз не знам

# 144
  • София
Така ми казваше мъжа,докато се сгаджосвахме,а сега просто ми е приятно да си спомням колко бях "литъл" Laughing

# 145
  • Пловдив
E добре де,ударение да е...няма значение.И без това няма никакво конкретно предназначение... Crazy

# 146
Когато се регистрирах, пробвах милион имена, ама всички естествено бяха заети ...  Crazy
... после реших, че ще съм Butterfly - винаги ми е звучало много красиво и така бях известно време, докато не открих още 2 или 3 мацки със същия ник ... и понеже бях последна по регистрация реших, че чак такова плагиатство, скромната ми душа, не може да понесе и се прекръстих ... пак на пеперуда, ама на немски ... това е ...  Crazy

# 147
  • София
Моят ник идва от името, с което съм наричала себе си, когато съм била съвсем малка Simple Smile

# 148
  • Провинция
В началото на темата казах,че няма да издам от къде идва ника ми...  Naughty Crossing Arms Tired
Но ...
Когато се регистрирах в този сайт bg-mamma.com имах доста проблеми и търсех помощ и съвет...
Точно в този период нещата около мен бяха сложни и се повтаряха като в цикъл...И за да не се казвам "цикъл" ooooh!,се написах "краговрат"...А сега като се замисля и Глория има една такава песен,която ми допада... Whistling

# 149
  • Горна Оряховица
Като колата , която карам - Форд Фиеста,а фиеста мисля ,че означава празник, а живота ми е като празник, весел , щастлив, натоварен, всеки около мен прави каквото си иска,  също като на празник,така че супер Whistling

Общи условия

Активация на акаунт