Постъпка на 14г момиче

• 3 758
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
А не допускате ли, че е възможно малката да си е подстригала сама няколко кичура и каката да се е опитала да оправи нещата, но не е успяла и впоследствие е поела цялата вина?  Thinking

.. да, а bat всъщност е майката на фризьорката, която полудяла от злоба към сестра си, подучила детето си да и отмъсти.  Laughing
Писанка, с най- добри чувства и усмивка.  Hug

bat, забавляваш ме.
Ще подстригвам, викам, разговарям, обяснявам и Прощавам, но ничком няма да падна в жертва на 14 годишно девойче, с моята кръв. Та дори и анонимно из форумите.
С това категорично ще докажа зрялост, обич, благородство и грижа - все черти, присъщи на пълнолетните сестри към братовото чедо.
И към себе си- ще я науча на достойнство и морални ценности. Семейството е най-висшата сред тях.

# 31
А не допускате ли, че е възможно малката да си е подстригала сама няколко кичура и каката да се е опитала да оправи нещата, но не е успяла и впоследствие е поела цялата вина?  Thinking

.. да, а bat всъщност е майката на фризьорката, която полудяла от злоба към сестра си, подучила детето си да и отмъсти.  Laughing
Писанка, с най- добри чувства и усмивка.  
Не съм го написала случайно! Аз имам по-малка сестра, която си беше отрязала няколко кичура почти до кожа и се наложи да я оформя някак си. Беше много уплашена, че нашите ще й се карат и аз поех почти цялата вина за новата прическа. Нашите не ми се караха много тогава, но видимо бяха доста притеснени!
Не ми допада особено тонът ти, звучиш снизходително и подигравателно! И не съм Писанка, а съм Писана! С най-добри чувства и усмивка!

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 14:09 от Писана

# 32
Не бях навършила 12г., когато ми оставиха 6-месечния ми брат за 4 дни на пълно и самостоятелно отглеждане + парализираната ми баба (неходеща и неговореща). Поводът не е важен и са излишни излиянията в стил "ау, как са посмели вашите?!". Баба ми почина 7 години по-късно, а брат ми понастоящем е 26-годишен 80-килограмов мъж, висок 185 - инженер-химик Simple Smile
Няма да разправям какви отговорности съм била в състояние да поема на 14. Така че никой да не ми разправя, че на тази възраст "то си е дете". Вярно е за много неща, ама чак пък толкоз да не е разбрало какво прави детенцето... аз лично трудно мога да бъда убедена в това.
Но реакцията на майка й е показателна за подобно поведение. Виждам го всеки ден около себе си. Все повече 14 и повече-годишни от този десен ще виждаме, бъдете рахат!

# 33
# 34
  • София
Много жалко, че племенничката и сестра ти са в единомислие!
Аз също се възхищавам на търпението ти.
Може би това ще бъде един полезен урок за дъщеря ти. Жалко, че няма да е такъв за племенницата.
 Hug

Това мнение се припокрива с моето.
Родителите сме затова да насочваме децата си кое е правилно и кое не,един вид да бъдем коректив на постъпките им.
След като сестра ти вижда просто една невинна беля,явно племенницата няма да получи ясни критерии за правилността/неправилността на постъпката си,поне не от майка си/родителите си.
Желая ти много търпение да се справиш с положението. Hug

# 35
Хапка,
В смисъл, че скоро няма да е странно за никого, както вървят нещата. Ако пак не е ясно: в американските филми на това място правят едно движение с ръцете, което значи "в кавички".

Общи условия

Активация на акаунт