Отслабване с букет от 17 билки

• 184 288
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
...това което съм разбрала и дано да ви е от полза сок или плод от грейпфрут сутрин една чаша или половин плод преди ядене-най ефикасното нещо  Peace

грейпфрут и ананас можете да използвате. Не съм пробвала с билки, но ви препоръчвам да попитате д-р Желязков (фитотерапевт) - Гр. София. Тел: 02 / 929 07 05 - сутрин 10-12, след обяд 15-17 ч.

Това, което със сигурност мога да ви кажа как да отслабнете е, да не се храните като по "часовник", а само когато сте гладни Simple Smile Имам една е-книжка (http://fitness-programms.blogspot.com/p/blog-page_03.html), в която описвам седем годишен опит - резултатите са трайни и безопасни. Надявам се, че ще ви помогне с нещо Simple Smile Но никога не прибягвайте до химията или хапчета за отслабване, само си вредите, дори ще качите килограми в повече...

# 511
Някой хора огладняват през нощта или късно вечер,а някой изпитват глад през целия ден.Не съм напълно съгласна с това изказване  Thinking даже напротив-всички специалисти и треньори препоръчват храненето на малки количества в определен час  Peace /от личен опит казвам/Режима-какъвто и да е той води само до добро!

# 512
Организмът ви сам определя времето, когато ще му поднесете необходимите витамини. Това е познатото ви чувство на глад. Aко го натъпчете според втълпеният ви "правилен час" със храна, той няма да я преработи нормално - докато не почувствате глад, oрганизмът ви все още е в процес на самопречистване от ненужните, токсични съставки на храната, поета през предходния ден. 

Твърдо се придържам към написаното, но всеки сам си преценява най-доброто за себе си. Simple Smile

# 513

билките имат ли срок на годност Thinking

# 514
  • Wonderland
Ефекта от билките и степера е 2 кг за 16 дни.....Много съм доволна,определено ми действат добре не само за съня, но и за отслабването и ще продължа да ги пия. По повод срока на годност - имат 1 година от датата на производство.Успех на всички!  Peace Grinning

# 515
Аз стартирам със  58кг пия билките от една седмица и ще чакам поне две или три и ще пиша пак за килограмите.
За закуска както пише -пия само чая/аз така или иначе не ям сутрин/,но добавям и сок от грейпфрут -за да започне по-бързото изгаряне на мазнините.

И нещо друго да добавя-от каквото и да се откажете,дори да е само едно/хляб,газирано,сладко/организма започва да отслабва,защо си набавя от другите хранителни вещества нужното.
Аз се отказах от хляба за 3месеца- 3кг,може да е малко,но поне е постоянно  Peace
Продължаваме да се борим със килограмите  Hug успех на всички

# 516
  • Wonderland
Подкрепям missus Vermeer по добре по - бавно,но за постоянно....Аз също сутрин не закусвам - пия чая и след това кафе с мляко,това е нещо от което не мога да се откажа..... Grinning

# 517
Аз също не мога да се откажа от кафето  Mr. Green ,но при мен проблема е кока колата  Blush 2л.на ден-едно,че е газирано,друго че е кола.След като започнах чая толкова сладка ми се видя водата и грейпфрута,че реших да пробвам да намаля колата-не съм пила от 4дни вече,а това за мен е ...........рекорд  Mr. Green

# 518
Здравейте, днес се разрових за някои билки и случайно попаднах на темата.  newsm10  smile3534 Понеже наскоро натрупах излишни килца, обмислям да се снабдя с тези билки и да започна процедурата с "отварата". Ще ви държа в течение.    love001

# 519
"17 Билки за отслабване и детоксикация" - Детокс чай  Билкова смес 450 гр нето - /достатъчна за месец и половина /. 9.72 Лв.

Състав:
Жълт кантарион - стрък
Лен - семе
Пчелник - стрък
Мащерка, Бабина душица
Маточина, Лимонче
Слез - лист с цвят
Глог червен - цвят с лист
Хмел шишарки
Анасон - семе
Върбинка - стрък
Резене, морач - семе
Комунига жълта - стрък
Камшик / агримония / стрък
Коприва лист
Коприва - корен
Мента лист
Синя жлъчка стрък

Показания: При високо кръвно, наднормено тегло, проблеми с черния дроб. При повишена възбудимост на нервната система, безпокойство, безсъние.

Действие: Действа за намаляване на холестерола, за отслабване, намаляване на телесното тегло. Успокоява, балансира  нервната система и благоприятства по-добрия и дълбок сън. Има изразено детоксикиращо действие, прочиства кръвта, черния дроб / кръвотворните органи /, регулира обмяната на веществата и жлезите с вътрешна секреция. Има жлъчегонен ефект. нормализира високото кръвно налягане / понижава /.

Начин на употреба, според рецептата на Димитър Кръстев:
1 и 1/2 супени лъжици билкова смес се вари с 500 мл вряща вода за 6-10 мин. Прецежда се, може да се долее с малко студена вода до 500 мл. Полученото количество се разделя на три части и пие три пъти дневно 20мин. преди хранене по 150 мл. В сутрешните 150 мл се прибавя супена лъжица пчелен мед - това е закуската. На обяд - 150 мл отвара, след 20 мин. започвате нормалното хранене, без преяждане. По време на хранене се изпиват 250 г сок от домати.
20 мин преди вечеря се изпива 150 мл чай. Приема се лека храна - задушени зеленчуци, без хляб и сладко.

Билковата отвара и доматеният сок трябва да се пият всеки ден, докато се получи желания ефект за намаляване на теглото.

Източник: bilki.bg

# 520
Аз се записвм да следя темата. Четох до към 15-та страница, имам още за четене. Много ми е интересно дали отварата е подействала на момичетата, които са я пили.
Аз след раждането свалих доста кг, но тази година майка ми почина и буквално се стопих за един месец. Обаче след това апетита ми нарастна, хапвам по 1-2 шоколада на ден и след няколко месеца вече съм с дупенце и целулит. Направо полудявам като ги видя...
Аз обаче живея в чужбина и тук билки така лесно не се намират.

# 521
и аз се записвам Simple Smile

# 522
  • Wonderland
Момичета резултата е 5 кг за 2 месеца и половина,като от време на време съм комбинирала с степер по 30 мин. на ден,,определено съм много доволна от чая,само незнам мога ли да си поръчам още една опаковка или да го спра за малко?!Ще съм много благодарна ако някой знае и може да ми каже?! Simple Smile

# 523
  • София
И аз си ги поръчах. Да видим дали ще притъпят вечния ми глад.

# 524
Момичета резултата е 5 кг за 2 месеца и половина,като от време на време съм комбинирала с степер по 30 мин. на ден,,определено съм много доволна от чая,само незнам мога ли да си поръчам още една опаковка или да го спра за малко?!Ще съм много благодарна ако някой знае и може да ми каже?! Simple Smile
tzveteto89   bouquet браво на теб !

Някакъв режим на хранене имаше ли или не ? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт