Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 75

• 32 050
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Светле, от мен няма отърване като от сметката за тока. Joy Омазах се преди Нова година и от втори пак "барабар Харизанче  с фиданките".Лошото е, че вторият път свалянето ми се струва доста по-бавно, но колкото, толкова.

Ти си наш'та гордост! HugБелким април като приключим и ние да се похвалим с такива резултати.  bouquet

# 91
здравейте моми4ета,и аз се присъединявам към вас,ако нямата нищо против.пробвала съм Дюкан,но имаше временен резултат пак и не съм много по месото.,както и други диети,но после ка4вам килограми,много добре ми зву4и този режим и затова запо4вам.имам около 10 килграма за сваляне.сега сам 64 и съм висока 164см.
от днес съм на диетата.днес първи протеинов ден мина добре-пилешко със зелена салата,моркови и краставици за обяд и същото,но половината коли4ество за ве4еря.
исках да ви попитам задължителна ли е закуската-плодове?аз нямам проблеми да я пропускам,но ако трябва ще хапвам.
ще ми е приятно да коментирам как варви диетата.брагодаря

# 92
  • България
POSH добре дошла при фиданките!едвали има някои нещо против-напротив тук се преемат много добре новодошлите и коментираме диетата,дава ми си съвети и ..така.и аз от дюканан доидох,всичката разрешена храна тук така добре ми доиде след всичките ония излапани меса там...имаш малко да сваляш и с тоя опит с други диети сигурно знаеш че свалянето на кг може да бъде побавно,но за сметка на това траино./и по това си приличаме мн/.трябва упоритост и търпение.закуската подобре не я пропускаи,поне един плод хапни-задеиства метаболизма!белтъчния ден си го направила мн точно.как си с водата?успех!   Светле от сега се запознавам с разделното хранене-малко пообаркващо след тоя режим,но ще мина на него след това...Харизанова що не спиш?останали нещо в метро след теб...  bouquet

# 93
  • в реалния свят
Добро утро!  bouquet
POSH добре дошла и успех Hug
След вчерашния белтъчен съм +0,500 и искам тигани....
Днес на плодове и чай, ще се постарая повече от 0,500гр плод да не хапвам.
До вчера бях много доволна от себе си, но пуста лакомия smile3538
Режимен ден , момичета Simple Smile

# 94
Добро утро  Hug
мама барба, не се обвинявай толкова, много е относително дали си 500 гр. отгоре или си свалила - знаеш зависи от много неща 00, вода, задържане... След като вчера си била на белтъчен, не би ли следвало днес малко варива да си позволиш? Аз за това мисля, че най-хубаво е да се мерим на около 4 дни, всеки ден е много.
Фиданки, аз запретвам ръкави и ще спретвам квадратите  Sunglasses  от кога им се нахищвам  Joy
Хубав ден на всички

# 95
Добро утро и от мен,днес честта да поднеса кафето май се пада на мен

Да си го изпием с удоволствие.
Аз още не съм му скочила на кантара,но още не съм ходила до 00,и ще изчакам,мисля и сантиметъра да опъна да видя дали има разлика и с него.По-късно ще докладвам Hug

# 96
milena80, благодарим за кафето и успех с кантара и сантиметъра!
Днес - въглехидратен ден... кеф!  Laughing
Пред МЦ и малко все глад ме гони и все ми се иска от това да щипна, от онова... но знам, че и задържам и килограми и вода, когато съм така и се надявам като ми дойде, да сваля поне 1 кг.
Успех на всички днес с режима и хубава, приятна, отпочиваща и пълна с много поводи за усмивки неделя!

# 97
Добро утро фиданки  Hug
След вчерашният картофен ден съм -300 гр. bowuu Днес ми е въглехидратен - на обяд спагетки, а вечеря - салата (ще прескоча спагетите за вечеря за сметка на една голяма салата).
Днес тъкмо си мислех с какво се продължава след тази диета, че да не се върнат килограмите, а те момичетата казали - разделно хранене!
А как ми се пие колаааа  Embarassed

# 98
Добро утро!
Добро утро!  bouquet
POSH добре дошла и успех Hug
След вчерашния белтъчен съм +0,500 и искам тигани....
Днес на плодове и чай, ще се постарая повече от 0,500гр плод да не хапвам.
До вчера бях много доволна от себе си, но пуста лакомия smile3538
Режимен ден , момичета Simple Smile

Няма смисъл  д караш на плодве и чай днес, че и само 500 грама -  в началото на диетата пише да не се сменят дните ! Peace А половин кг. плод си е доста малко за цял ден - така вместо да свалиш ще трупаш запаси. Диетата  не е за  гладуване. Wink
Ти си реши , но мисля , че ще сгрешиш.  bouquet
milena80 - благодаря за кафенцето!  bouquet
POSH - добре дошра и успех с диетата!  bouquet
Лек и минусов на всички!

# 99
Здравейте и от мен!
milena80- благодаря за кафенцето.
POSH- добре дошла и успех.
elena- колата е голям враг на диетата ни.Но ти си знаеш.
мама барба- според мен е по- добре да не се ограничаваш това би имало обратен ефект.
Днес аз съм на варива.Сутринта изядох едно киви.За обяд съм сложила ориз с маслини , гъби и царевица.За вечеря имам от миналия път замразен боб със зеле.
Желая на всички лек и режимен ден. Hug

# 100
добро утро моми4ета,
благодаря 4е ме приехте във форума .аз нямам никакъв минус след първият ден от диетата,но не се притеснявам много е рано.днес съм на боб,на обяд и ве4еря и ще видим.вода пия около 2 литра ,като към нея вклю4вам и 2-3 4ая.какво мислите за зеления 4ай?пепоръ4ва ли се за нас?също така си мислех:имам бургери без месо-соя и други вегетариянски-от грах моркови 4ушки и т.н.,но са оваляни в  галета,мога ли да ги вклю4а някъде или не стават?също така любимите ми зелен4уци за пе4ене микс-патладжани,тикви4ки,4ушки,лук ,моркови и подобни-мога ли да ги ям и кога?
успех на вси4ки и лек ден

# 101
  • София
Добро утро на всички!  Hug

След вчерашния ориз, днес съм само -0.100  Confused Лоша работа, но пък не съм се чувствала гладна. Днес -въглехидрати.  Sunglasses Ще обядвам салата, а за вечеря-пицааа, че имаме гости.

# 102
POSH - тия панираните не са препоръчителни за диетата! Ако все пак решиш да ги хапваш с тия галета мисля , че само във въглехидратния стават Peace
Зеленчуци можеш да ядеш и през четирите дни ,само в деня на плодовете трябва да са в сурово състояние. Царевицата и  граха  са в бобовия ден  само. Wink
Няма проблеми за зеления чай.Аз в началото пих чай Инхуа ( тоя за отслабване). Peace

# 103
Здравейте момичета   Hug Аз малко се позатрих 2 дена ... Да ви кажа че всичко е 6 вчера си изтърпях плодовия .. 0бщ0 за 8 дена имам -  1.800 кг .. В момента съм на белтъци ... с 1 а клас  Laughing Наще зад мен закусват пържени филийки .. и баща ми много го е яд , че не ям  Laughing през 1 минута ми мрънка айде 1 филийка много са вкускни айде де ... и аз викам айде само половин чаша айрян ще си сипя поне ... за закуска .. Не съм ви чела в тая тема ... Сигурно има още нови момичета welcome Хайде връщам се на 2ра страница да чета и по - късно пак ще пиша ...

# 104
POSH - тия панираните не са препоръчителни за диетата! Ако все пак решиш да ги хапваш с тия галета мисля , че само във въглехидратния стават Peace
Зеленчуци можеш да ядеш и през четирите дни ,само в деня на плодовете трябва да са в сурово състояние. Царевицата и  граха  са в бобовия ден  само. Wink
Няма проблеми за зеления чай.Аз в началото пих чай Инхуа ( тоя за отслабване). Peace
gabriel2 благодаря за отговора и аз до сега 4етох и реших да не ги ползвам много, в тях има и картофи,а те пък са от деня на варивата и става много объркано.
ядете ли банани за закуска?
правите ли запръжки на бобовите?

Общи условия

Активация на акаунт