Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 75

• 32 050
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
1а къде сте,да не сте заседнали в някой плод и зеленчук Joy

Днес е денят за спорт, заседнали сме  на разходчици   Simple Smile Аз да се отчета за днес - една ябълчица, обяд бананче, после спорт и за вечеря пак бананче хапнах и приключих за днес с яденето. Утре си чакам белтъчния ден с голям кеф. И най-вече кантара. Имам "втори цикличен отчет". Хубава вечеер  Peace

P.S. Като гледам мацката в подписа ми как се движи, скоро ще хапне пържолката  Party

# 76
Принцеса пожелавам ти скоро да я лапне тая пържола  Hug
Ние вчера се прибрахме от болницата но лепнали вирус сега наблягам осножно на плодовете и се надявам най-накрая в понеделник да се присъеденя

# 77
Отчет за днес-5 бразилски ореха, 5 сушени  кайсии, четвърт малко помело и половин пакетче смокини (към 100гр. значи).Като гледам какво са яли другите, направо се чувствам преяла. Joy

Анджелина, бързо въстановяване ви желая, а за диетата винаги има време. Hug

# 78
Стискайте палци-утре имам важна среща-------с Кантарев Joy Joy

# 79
anjeelina, благодаря! Дай Боже всяка от нас да си достигне крайната цел. Аз никак не се чуваствам добре, гладна, изморена съм, пък и ме гони едно странно приповдигнато чувство. Дано се оправя и утре кантарев да ме зарадва.

# 80
Здравейте,момичета!  Hug
Минавам само да отчета един напълно режимен ден на варива.Малко ми остава до края на втори цикъл и като знам че ми предстоят два плодови дни /водния пак ще бъде втори плодов/ утре ще се насладя на въглехидратния ми ден.
Добре дошли на новите момичета!Успех с диетата!
Лека нощ от мен!

# 81
Миленка, натъкми се хубаво.Остани по бельо и му скачай! Joy На Кантарев де. Wink

# 82
... за вечеря хапнах варен боб, който варих сигурно 3 часа и половина...какъв беше тоя боб...цяло прасе цях да сваря за това време и сега така ми се поду корема и такива киселини имам и направо съжалявам, че го ядох... трябваше мандаринки да вечерям.

# 83
Върху Кантарев всички сме само по парфюм  Blush

# 84
Здравейте мили момичета! Чета ви от много отдавна, но все не се осмелявах да започна диетата, но вече съм с вас. Днес ми беше 6 ден от диетата т.е 2 ден на варива! Успех на всички ни в отслабването!

# 85
Няма да стане тя мойта както я мислех!
Вадя ги отново, а ги бях зазимила. Да знаете ще ви следя изкъсо, тва че не пиша не означава, че не ви дебна!
 newsm29 newsm66  341uu newsm29 newsm66  341uu newsm29 newsm66  341uu

# 86
  • TX
и аз шпионирам, без борба няма победа
Ели  Hug

# 87
Хеййййй...моми4ета, какво си прайкате тук, Елии..... Hug, Харизан4е, какво правиш тук още, не си ли свършила ве4е... newsm78, Мурка, и аз си те 4акам оттатък да се появиш, а пък ти се навърташ още тук... ooooh! много си несериозна  smile3534, на вси4ки натоящи и бъдещи фиданки  love001  love001

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 22:22 от svetla64

# 88
svetla64, виждам ти резултатите от линийката.
Невероятно постижение!
Браво!
Разкажи как си се справяла, моля те!

# 89
Ами нищо особенно, спазвах си стриктно диетата, без никакви нарушения и волности Naughty, това е, но при всеки е разли4но темпото на сваляне, аз бях  една от щастливките, при които резултата беше изклю4ителен(не мога да се равня с Ели Embarassed), но за мен беше много важно дали ще запазя сваленото след диетата, и сега мога да кажа, 4е се справям супер с това, благодарение на Разд.Хранене, с което имам свалени още 2 кг newsm44. За това моят съвет е, по възможност спазвайте вси4ко както трябва да бъде и с по-малко прегрешения, успех newsm10

Общи условия

Активация на акаунт