Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на форума?
Какви са основните преживявания и теми, споделени в публикациите?
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени потребителите във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на форума?
-
Какви са основните преживявания и теми, споделени в публикациите?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени потребителите във форума?
-
Какви са някои от често срещаните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са мненията за кърменето и проблемите с млечницата във форума?
Дано бързо ѝ мине жълтеницата 

Аз още съм си тука и хич не мисля, че скоро ще се отправя натам.
Вие какво мислите?
Е, резултатът беше нервно, преяждащо бебе, аз с хиперлактация и втрисания и 39 градуса температура. Така че, бебетата са различни, щом само не се буди, не е гладно, в това съм 100 процента убедена, стига с тия акушерски клишета, че първия месец задължително трябвало да има нощно кърмене, няма такова нещо, бебето само си показва, има такива, дето са гладни през 2.5 часа и такива, които не огладняват през нощта и спят, такъв е животът.
Ежедневието така ме е погълнало, че не намирам време да се обърна. Но на повечето от вас вече ви е извесно как стоят нещата
Иначе аз съм добре, възстанових се бързо, има още това-онова, но се преживява.

, nellito_v и теб те чакаме.Май някои януарски бебета се оказаха доста мързеливички
MTV, първата ни грижа наистина беше с това гадно бяло гумено нещо там, но нея я оправихме. След това обаче следвах препоръките в книжката да дръпна 5-6 пъти и да направя 2 сек. почивка. Еми не трябва да се прави почивка, поне при мен... като постоянно си помпя си потича чудесно, а като правя паузи само по капка, по капка. Та вчера си изцедих 50мл. и бях много щастлива, то и още можеше де, но аз исках да оставя и за беб