Януари си е тука вече, време е за малкото човече - 31

• 37 203
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
 Heart Eyes  от мен набързо да ви кажа здравейте
Иванчо си е вече вкъщи и се опитваме да свикваме заедно.Ако знаете колко е мъничък и как ме е страх още да го пипам и преобличам Embarassed ,но е послушно детето само го мъчат колики и запек ooooh!Няколко пъти се задави и аз незнам какво да направя  smile3518 направо щях да припадна , добре че мъжа ми беше с мен. На Димана днес са й преливали кръв заради анемията, но се надявам скоро и нея да си я приберем.
Да са живи и здрави всички именници и добре дошли на новите бебета Hug

# 616
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Кати, ето мила:
Пликчетата за кърма-от онлайн магазините:
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=5012
Дано бързо се справите и влезнете в ритъм с кърменето!  Hug

Копнежчее, дай ръчичка и да те дърпам. Не че съм тръгнала де! Ама утре....  Hug Heart Eyes
Радвам се, че си добре!
Танчелина - супер новини от прегледа!  Hug
Над67 - честито момченце!     bouquet
Обичанка -  Hug! колко тежи сега Иванчо?!
П.П. Еее бравоо! Сигурна съм,ч е се спрвяш чудесно! Имате си и снимчицааа! Супер е  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 20:37 от Tatitt

# 617
Tatitt на епикризата пише 2220гр, но аз силно се съмнявам, защото предния ден беше 2100. Педиатърката ни път си забравила кантара  newsm78 и сега като дйде ттази седмица ще го премери и ще го следим Praynig дано добре се справям

# 618
tanchelina , да увели4ава се с  кърмене/цедене Peace Цеди гърдата от която не си кърмила.

obi4anka  Hug

# 619
Честит син на Над67, да е жив и здрав малкия Петър Simple Smile
Аз се силих, силих и накрая пак нищо, няма да е Атанаска  Mr. Green живот и здраве утре пак на тонове....
Обичанка, не се притеснявай, щом са го изписали Иванчо само трябва да пазиш спокойствие и да го обгрижваш с любов, лека полека ще се нагодите един към друг, стискам палци да наддава по-бързо и да няма повече проблеми, а и скоро да изпишат Димана  Praynig
Петя Милева, добре дошла, и аз ти желая леко раждане, а за педиатъра - аз се насочих към 22ра поликлиника до Плиска, живот и здраве  д-р Младенова ще е само до там да стигнем, ако нещо те интересува за там ми пусни ЛС Simple Smile
Копнеж и аз ти желая другия път като забегнеш да е за родилното  Hug

# 620
  • гр. София
На 14.01. в 11:58 на обяд се появи и нашата малка принцеса Александра  Party  с тегло - 3250 и 49см. Толкова за сега от нас, че днес ни изписаха и имаме нужда от почивка. Честито на всички мами с нови бебоци да са им живи и здрави!   bouquet Hug

# 621
Привет на всички,

първо да честитя на всички, които вече са родили - от все сърце им пожелавам много щастие, здраве и бързо възстановяване!!! А на тези, които още не са родили - споко, всичко ще бъде наред!!!

Не съм ви чела още, но обещавам да го направя тези дни. Само видях, че са се родили мнооого бебета и се радвам на всичките. Виждам, че Тарталета вече е родила и трябва да е много щастлива. А пък Валкирия е родила прекрасния Огнян! Много хубаво име е избрала - да е огнен, жизнен и да пали слънчевия огън в сърцата и мислите на хората!!!

Аз съм вече у дома с Вито. Той в момента спи сладко и аз използвам момента да ви пиша. А имам доста неща да ви разказвам...  

Първо за секциото в болница Вита:
клизмата - не е нещо неприятно, преодолява се. Но веднага след това ми се случи нещо странно -  в продължение на 10-на минути след клизмата усещах сърбежи, като алергия, в очите, гърлото и подмишниците. Попитах лекарките там - от какво е, а те ми казаха, че е от стреса. Аз обаче си бях спокойна, та не знам... Може да е някаква реакция в енергийните меридиани. Както и да е, просто го казвам като опитност, ако се случи на някого - няма проблем, бързо отшумява.
спиналната упойка - много леко ми я сложиха, по-безболезнено отколкото взимане на кръв от вена.
Операционната зала беше доста хладна. В кръглите лампи над операционната маса огледално виждах какво правят на корема ми - разреза, всички процедури по раждането. Беше интересно...

Носих си СД-плеър и по време на раждането слушахме "Аве Мария" в изпълнение на Андреа Бочели.
  Веднага след като Вито се роди, ми го дадоха, допрян до бузата ми и го целунах... Истинско щастие е...

Във Вита се запознах с Ра4е и олемале - и двете щастливи майки и прекрасни форумки. Ра4ето има много познания за кърменето и гледането на дете и ми даде полезни съвети, от които имах нужда. Нейното бебе, Веселина, изглежда супер - силно и здраво. Бебето на Олемале - Божидар - е голям сладур също, истински божи дар!

Това е засега, после ще ви пиша още.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 151 нови отговора.

Hug

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 23:53 от sunrise7

# 622
Здравейте, ние също още сме 2 в 1.
Чета ви, но по-рядко намирам време да пиша.

Първо да честитя на мамите, които запомних:
Добре дошла на Даная на Уики!!!
Добре дошъл на Петър на роничка!!!
Честити бебенца на нелина_н и клееа!!!

Съжалявам, ако изпускам някой Hug Много здрави и послушни бебчета и мами дето бързо се възстановяват!

ЧРД на Ния на Мишона!  newsm59 Да ти расте все така прекрасна малката принцеса!
ЧИД на всички именници!
Тук малко съм откъсната от такива напомняния, но от форума се информирам:)

Мяу, мн благодаря за отговора за винцето  Hug Това дали вече го казах, още ми е бременен мозъка Embarassed

А да се оплача и аз: хвана ме ишиасна болка (в нерва точно на дупето) и слиза надолу по левия крак. Мн боли, едва ходя, не мога да спя повече от час (а ми се спиии), гадост  ooooh! Лекарката каза, че често се случвало, но тука май не съм видяла някоя мам да се е оплакала. Пробвам да почивам, да го затоплям, не помага Sad Чули ли сте за някакви илачи?

А иначе малката расте (корема ми и той, де), но никакви контракции,  та може и аз да стана нетърпелива накрая.

Една от нас
, роди ли, какво стана с тебе? Предаде ти четата от опашката Wink

На всички нетърпеливи и очакващи мами  Praynig дано скоро всичко мине по-добре отколкото сме очаквали!

Успех на всички, борещи се да кърмят: вече си запазвам съветите и линковете от МТВ и Мяу. Благодаря ви, че си споделяте проблемите Hug

# 623
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утроооо!

Някой тук не ни свърта, предболнично!
Затуй, от мен кафенце и закусчица - сложила съм и ананасче, ако ме разбирате правилно Mr. Green

Аз се стягам за приемане, но ме почнаха и едни добри контракции, та сега започвам да засичам - да видим.  Whistling Flutter Дано да стане по този начин, че хич не ми се стои в патология днес... Искам да си раждам направо...  Flutter
Ще почакам малко де - а вие идвайте да си говорим  Crazy Laughing

Аз се силих, силих и накрая пак нищо, няма да е Атанаска  Mr. Green живот и здраве утре пак на тонове....

И аз не докарах Танаска, но........... днес ще те дърпам и теб към родилното... Който е нетърпелив да се хваща на хорото  Mr. Green ....

Роничка - честито ти синче! Да ти е жив и здрав и само радост да ти носи.

# 624
  • Стара Загора
Tatitt, след ананасчето "метни" и любимия и бегом към болницата  Wink
Снощи бях на косъм да тръгна и аз. В продължение на 3 часа имах регулярни на 5-6 мин, болезнени контракции - като почнат от кръста до корема ниско долу.  Tired Бях позабравила какво е... Но после се разредиха и сега от време на време ме свиват. След малко съм на консултация и ще видим ще се ражда ли днес или не  Simple Smile Дано устискам днес и утре поне, че после мъжо е в отпуск. Сега съм самичка  Rolling Eyes

# 625
  • Шумен
Добро утро и от мен! kaffeetrmker_2
Ох да ви се оплача изкарах кошмарна нощ  Sick до 3 часа повръщах ... бях като "пачавра" (това е мръсна кърпа,парцал )
Викам си сигурно ми се чисти организма ... ще се ражда ...но уви нищо  Whistling
То от известно време имам такива киселини ..та чак не се издържа .Няма значение какво ще хапна или пия -направо е кошмар  #Crazy .
Татит  стискам ти палци за днес ...хайде да си повлечеш краката като отиваш ,че от това бременеене взе да ми писва вече  ooooh!л
Боже сигурно ще го търся това спокойно време преди да се роди бебето ,но за в момента просто не издържам вече .

При нас е зимна приказка -от вчера вали и имаме много сняг много е красиво .Мисля следобед като се прибере дъщеря ми от училище да се отъркаляме в снега .

Забелязахте ли ,че на 14,01 имаме най много родени бебета -  сигурно няма да има такъв ден до края на януари .А дали има родени и в един час ??Да ли си имаме и астрални бебета  ??Просто съм любопитна  newsm78
Винаги съм си представяла че имам такава сестра и когато изпадах в някаква ситуация съм си представяла нея на моето място и съм се справяла с проблемите ... много странно звучи ....
 Хайде стискам палци на всички които днес ще раждат -аз за сега не съм от тях ...никакви признаци ....май ще си дочакаме термина  Tired

Сиер хайде късмет и на теб!

Роничка честито бебче !

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 09:46 от sisiyana

# 626
  • София
Татит хайде бегом да родиш и хуубаво повлечи крак,че вече ми писна да чакам и направо психически не издържам. Ей ме още тук без никакви признаци и само се ослушвам ама нищо. Така ми се иска вече да почне та да се свърши дайте някой и друга идея ( всичко без ананаса е пробвано  Sad) Движение имам много, вчера ме мързеше да излиза ама пък обърнах цялата къща на опаки без да се съобразявам уж с положението си ефекта е нулев.

# 627
Здравейте мацки  Hug И ние сме си в къщи от събота, но още не мога да влезна в ритъм и нямам никакво време за нет.
Благодаря ви много от мое име и от името на Самуил за милите думи, по повод неговата поява на света.
Честито на всички майчета, исках да ги изредя поименно, но толкова много бебчета са се появили, че ще ми стане много дълъг поста. Желая на всички бебоци да са много здрави, щастливи и усмихнати дечица, а на техните родители - най-послушните, спинкащи и папкащи рожби.
Много се кефя какви страхотни имена имат нашите януарчета  Flutter
Честито на всички, които са имали поводи за празник през изминалите дни   bouquet Желая ви здраве и много уют и топлина в семействата.
Обичанка, супер, че Ванко си е вече при теб. Представям си каква е миниатюра, но той е борбен и съм сигурна, че скоро ще навакса и ще стане пухчо  Heart Eyes Дано и Диманка скоро си е у дома  Praynig
При мен секциото мина много леко, въпреки слабата ми нервна система се справих геройски с регионалната упойка. През цялото време ми беше много леко и весело, анестезиолога постоянно ме забалвяваше. И аз като Сънрайз виждах в лампите всичко, но избягвах да гледам на там, че не съм по такива гледки. Погалих Сами веднага след като го извадиха, синьо-червен, но много нежен и сладък.
Изпитвам огромни затруднения с кърменето, големи са борби. Самуил почти винаги заспива на гърдата и забравя за какво е сложен на нея. Почти нищо не изсуква, та аз преди и след всяко кърмене опъвам с една помпа на Авент, кажи-речи тя си е прикачена за мен денонощно и въпреки всичко млякото ми не се увеличава, което взе вече да ме плаши  Confused Пия течности, чайчета за лактация, сега взех и хомеопатични препарати, да видим.
Стига толкова съм се жалвала  Tired Пожелавам леко раждане на всички, които им предстои такова тези дни. На останалите търпение, скоро всички ще се преместим в родени януари 2010 и ще се мерим кой е по-по-най  Mr. Green

# 628
Здравейте, вече-мами и нетърпеливки  Hug

Започвам деня с прекрасната новина, че
Renxy днес в 6.00ч е родила своята прекрасна дъщеричка Антония с мерки 2.850кг и 49см.

Да й е честита малката Антония, да расте здраво, умно, талантливо и много добро дете! Да носи много радост и гордост на мама и тате! А на Renxy желая бързо възстановяване.  Hug

Аз още съм 2в1, и все така без грам симптоми. Утре съм на преглед, та ще видим какво става с плацентата... Ще ме приемат ли, няма ли да ме приемат...

Таттит, успех и всичко да мине леко и бързо! Не ти пускам ръчичката Wink

ronichka, честита дъщеричка! Да ти е жива и здрава, да има много щастливо детство и да сбъдва всяка своя мечта!

# 629
Здравейте!

Честита дъщеричка Антония на Renxy!Да е здрава,красива и много щастлива!
На мама бързо възстановяване!   bouquet

Аз да си кажа мъката и аз! Вчера бях на последната ЖК и доки мн ме стресна - каза че евентуално ще се стигне до секцио,даже си направи устата да насрочаме дата и това при положение,че през цялата бременност говорихме за нормално раждане,та малко се  #Crazy, това някак не влизаше в плановете,толкова много ми се искаше да родя нормално.Не че той изключи тотално нормалното раждане,но бебето било около 3400, а пък никакви признаци да излиза тея дни,леко тесен таз..и т.н, та с две думи той се притеснява,че няма да мога да справя с по-голямо бебе Sad
Тъй като доста мами родиха тези дни секцио,въпросът ми е към тях - след колко време изписват родилите секцио,след колко дни можете да се грижите сами за бебо,понеже нашите баби са далеч,няма да могат да помагат,на мъжа ми мига да разчитам през два дни ( другите два е на работа по 18-19 часа горе долу  и като се прибере едвам има време да поспи 4 часа ).На кратко казано на всеки два дена ще съм сама с бебо и се чудя ако се стигне наистина до секцио,ще мога ли да се грижа за него?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт