Януари си е тука вече, време е за малкото човече - 31

• 37 732
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Лелеее, Рачето направо ни скри шапките! Да е жива и здрава Веселина, страхотен старт в живота!

Добре завърнали се на Хоуп, Муцунка, Ани Такова и успешно свикване с бебетата. Пишете по-често, ние ще помагаме с каквото можем.

# 106
  • София
Хоуп,много ми стана хубаво,като прочетох разказа ти,и си спомних първите дни вкъщи с Влади,и аз плаках всеки път,когато и той,бях направо ошашкана,това беше и нашата любима поза,но поне нощно време си спеше сам,което беше добре за мен и операцията!

Рачето май наистина ни закова с тез мерки,е това е добре отгледано бебе Laughing.Да е честита дъщеричката й,да расте все така силна,с много късмет...

Мис-Демеанор,пожелавам ви бързо стабилизиране и скорошно прибиране вкъщи!

Тарталетка къде е?Тук ли се подмотва още или се е запътила вече към родилното?

# 107
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТА ГОЛЯМА ГОСПОЖИЦА НА РАЧЕ!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВА, УМНА И КРАСИВА!!! А МАМА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА БЪРЗО!!!  Много ми е любопитен разказа за раждането й Heart Eyes    bouquet

ЧЕСТИТ ПРЕКРАСЕН СИН НИКОЛАЙ НА МЕДИУМ 33!!! МНОГО Е ХУБАВ НИКОЛАЙ  Peace!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВ, ГОЛЯМ И ПОСЛУШЕН!!! НА МАМА - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, НА ТАТКОТО -   smile3501!!!  bouquet

МУЦУНКА, много сте готини всички  Hug Благодаря за прекрасните снимки!   bouquet

# 108
Здравейте,дами!!!!Аз най сетне намерих време да седна на комп.Не мога да се ориентирам още кой роди ,кой не е ...мислех снимки да качвам на Калоян,обаче нещо се загубих из сайта LaughingПрием помощ всякаква  Laughingи ...кажете ми моля къде да ги търся тея снимки на новоизлюпените бебенца?!Надявам се ,че всички сте добре и щастливи колкото мен!!!Не мога да му се нарадвам на тоя мой син,явно има значение,като родиш на 33 а на на 23  LaughingЕ хайде приятен ден от мен!!!
Да добавя само .......... Калоян е роден на 29.12.2009г в 15.00ч.49 см тегло 2850

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 10:22 от Борянка мърморанка

# 109
Искам да честитя новите бебчета че то много станаха да са живи и здрави за радост на мамите и татковците  bouquet
 Аз не пиша защото не искам да досадявам на всички ви но много се радвам за вече родилите.
 Аз имам планово секцо за 14.01 в Селена Пловдив при др.Даскалов и се надявам да изчака бебка до тогава че мие 3 дни преди термин.Да си кажа и аз много ме е страх и се моля всичко да мине добре.Ако може да ви помоля за по едно палче много ще съм ви благодарна.И да пожелая на всички ни леки раждания и живи здрави бебчета Praynig

# 110
Здравейте мили майчета Simple Smile От отдавна не съм писала, защото на 05.01. в 14.02 часа се роди моята прекрасна дъщеря Виктория - 3.130 кг и 51 см

От два дни сме си вкъщи и всичко е толкова прекрасно, въпреки безсънието!

Ще пиша пак, че сега ще папкаме Simple Smile

П.П. С tedinka87 бяхме заедно в Тина Киркова - една след друга родихме и споделяхме обща стая Simple Smile Много е мила и добричка, и на двете с малката Даная им пожелавам безброй прекрасни мигове  bouquet

# 111
ЧЕСТИТА ВЕСЕЛИНА НА РАЧЕ И СИН НИКОЛАЙ НА МЕДИУМ 33, САМО РАДОСТ ДА ИМ НОСЯТ!!! [/i][/color]   bouquet

Zuzu_82, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ВИКТОРИЯ, МНОГО РАДОСТ И КЪСМЕТ!   bouquet

zuzito85, стискаме ти палци за 14-и в Селена! Сънрайз беше писала, че е много хубава дата! Утре пък е секциото на Димка в Селена, после мисля, че беше Мяу във Весела и после сме ние с Мисчевиус пак във Селена. От Пловдивската групичка ще гушкаме бебчета от средата до към края на месеца, така се очертава.  Simple Smile Hug
Никой ли няма новини от Гитадам, нейното секцио беше във ВМИ още преди Нова година?

# 112
Честити бебчета на shoppy-мими,Виола78,Rosi79 ,Зуи ,aniTakova ,medium33  ,ra4e ,Zuzu_82  .Да са им живи и здрави.

# 113
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Zuzu_82, честита принцеска! Само радост да ти носи.... И да е здравичка и послушна!

Чакам инфо за ТК  Mr. Green

# 114
Здравейте, майчета!
Имам един проблем. Гоши постоянно е гладен, а като се насуче връща мляко. Като количество повърнатото е една-две лъжички. Обаче после пак е гладен. Не ще биба, не ще вода - плюе ги. Казвайте какво да правя. Храня го /опитвам се/ на два и половина-три часа. Следобед бодърства, а нощем през час хленчи за цоки. И това от два дни насам. Струва ми се, че като утихне къщата и той се чуди какво става и се събужда. Иначе вкъщи сме на нормален говор, не шепнем и не пазим тишина. Освен това каката ни постоянно пее нещо или си измисля приказки и бърбори.

Проблем №2 /чудя се да се обадя ли на педиатъра/: забелязах, че на Гош му се бели кожичката на ситни, дребнички люспета. Къпя го през ден с бебешки шампоан Тео както са ме инструктирали в родилното. Мажа с Нивеа бейби софт между крачетата, вратлето и зад ушите. Дупето  - с Бочко. Старателно го почиствам, мия дупето след акане. Ния не знам да се е белила така - но тя един месец беше в кувьоз на чужди грижи. Искам съвет от опитните майки. Praynig

Гуш на всички новородени бебета и бързо възстановяване на майчетата! Hug Heart Eyes

# 115
Мишона, моят син повръщаше така до 3-я месец - от преяждане, беше много лаком, няма как да се проверява колко суче при кърмене, освен ако не го теглиш след всяко хранене. При нас проблемът с повръщането си изчезна след 3-я месец, тогава отшумяха и коликите. Нищо не помагаш, понякога дохранвах с АМ, защото повръщаше доста големи количества след кърмене.
За беленето на кожата - и при нас го имаше - кожата на сина ми е много чувствителна и нежна, мажех със преварен зехтин след къпане до 6-я месец и не слагай всеки път сапун или шампоан - допълнително изсушават кожата на бебо.  Peace

# 116
Честито на новите мами, няма да ги изброявам поименно, само искам изрично да отбележа, че Рачето ме изуми с това голямо бебе!!! Laughing smile3501 И също много се зарадвах на мъжа на Медиум - много ме радват татковците като съобщават новината, винаги са едни такива много умиляващи и горди, звучат много трогателно Grinning
Аз снощи бях с едни бая силнички контракции, чак отворих сака и наслагах някои неща за болницата, викам може и да се наложи да тръгваме. Ама не би. Размина ми и заспах към полунощ. Будна съм от 3 ч, разхождах се, ядох мандарини и черен шоколад, пих ментов чай, в 7 почнах да гледам сутрешния блок с Милен Цветков и чак това успя да ме приспи Mr. Green Та дремнах 2 часа още.
Уф, следобяд ще ходя на преглед при Илиева, да видим какво ново ще ми каже...

# 117
Мишона , това с което мажеш бебчо е много нисък клас. Нека ви види педиатър за кожата най- добре дерматолог.За мен това е признак на суха и дехидратирана кожа. Бих дала съвет да ползваш миещи продукти и такива за мазане на медицински марки. Няма да цитирам марки , заради рекламата , но ако мога да съм ти полезна питай на ЛС.

# 118
  • Mediterraneo
Честито на новите мами! Да са ви здрави и послушни бебоците  Heart Eyes

Тарталетка къде е?Тук ли се подмотва още или се е запътила вече към родилното?

Подмотвам се, ами. Има време до 14-ти  Tired Тогава сигурно ще вляза за индукция. Няма никакво намерение да тръгне сама поспаланката  Crossing Arms Сестра ми на същата дата си идва от чужбина с племенника ми. Мислех вече да са ни изписали дотогава, ама пак сметки без кръчмар съм си правила...

# 119
Честито на всички нови майчета    bouquet
Колко е хубаво да ни се пълни темичката с нови бебчета, кое от кое по-прекрасни  Heart Eyes
Днес здраво стискам палци на Сънрайз, дано всичко мине успешно следобед Praynig
а Раче наистина ни закова - аз си мислех, че първото и бебче е голям юнак, но Веселинка надмина очакванията  Grinning вече съм по-спокойна за раждането, че и нашата принцеса се очертава от по-пухкавите  Crazy
Благодаря ви момичета за коментарите по моя проблем, явно от желязото ще да е, но вече няма значение, то не остана, аз всичко търпя само бебка да е добре...
уф и още нещо щях да пиша ама...  newsm78
Прекрасен ден ви желая, дано щъркела е по-активен днес   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт