Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на форума?
Какви са основните преживявания и теми, споделени в публикациите?
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени потребителите във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на форума?
-
Какви са основните преживявания и теми, споделени в публикациите?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени потребителите във форума?
-
Какви са някои от често срещаните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са мненията за кърменето и проблемите с млечницата във форума?

,просто доста изживявам ситуациите и ми е тежко от този факт,чувствам се несправяща се майка.Трябва да потърся материали да прочета,които евентуално биха ми помогнали в реакциите към него.Той не изпитва пряка ревност ,а се изразява в своенравие,привличане на внимание,постоянно сърдене,а аз си го знам,че той не е такъв.Добре е,че Бояна е спокойно бебе,за което не съм и предполагала,предвид това какъв беше Самуил,та успявам да се овладея.
А сега за нас - с две думи - добре сме!
Таткото ни, колкото и да искаше момиченце, си личи, че е много щастлив и горд с втори син и си взе отпуск по бащинство, за да ми е под ръка.
Малко инфо за тези, чийто мъже също смятат да ползват този отпуск, мислих си, че болничния лист и епикризите са достатъчни като документация, но добре, че попитахме и се оказа, че се издава специално удостоверение. Имах големи притеснения относно резус фактора на бебето и наличието на австралийски антиген, но слава богу, всичко си ни е наред - и тримата ми мъже са с кръвна група А - и допълнителната инжекция се оказа излишна, а пробата за австралийски антиген е отрицателна!

Направо не знам какво ми е