Клуб Бургаски Ветренски Мами

• 25 180
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Зара - скорпиончето - пу-пу, много е хубавааааа!
Дано, ако още един път ми кажеш 'мИЛЕНКА" развалям сватбата! Аз съм мъжко момиче,моля те, наричай ме Миленски Peace и аз ще спра да те наричам ДАНА  Joy hahaha
3 градуса си е жега! Аз пека една баница, като стане и се мятам

# 121
  • Бургас
днес на Банго Васил ми е термина,но моето циганче не иска да циганче май
довечера сме на запис на тоновете,но този път няма да си взема багажа (ще предизвикам съдбата  smile3508 )

Айде, късмет, мама 89. Моят тати има РД  днес, страхотна дата  Laughing

Какви са ви хубави децата Пу, Пу да не им е уроки. Кога и аз ще мога да си гушкам моита бебка .
Ще го гушкаш, мила, не остана  Heart Eyes

Зара - скорпиончето - пу-пу, много е хубавааааа!

Взех да харесвам скорпитата  newsm10  Joy

# 122
Ей страшни бебоци, а пък аз писах писах пък поста ми йок
Мимозке, аз ще те взема без почерпка даже,ама ако не сте сватосали с някоя мома вече Валенцето си го взимам за зет аз.Много хубаво ще си го гледам.Нали знаеш "снаха като оса и зет като мед"

Сиси,таз малката- голяма бонбонка направо да я схрускаш. Да ви е жив и здрав таткото,да помага и много да ви обича
А  Ема на Мая е толкова променена,порастнала е и ококорена.Ох всичките душици

Мели,Деси ще ме уморите бе мацки  hahaha толкова ми е забавно с вас (всичките)  Hug

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 13:35 от nedalinchi

# 123
  • Бургас
Сиска, ще ни харесваш, я;-) Ние сме си супер (е, малко по-чепати сме.....ама сама ще се убеждаваш тепърва Laughing)

Да ти е жив здрав татето! Много да помага за внуците  bouquet
Дани, защо не я запишеш при Караджова?

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 13:47 от Melly.G

# 124
  • у дома
Тъй кат гледам вече всички се сватосахте, де е върволицата от мадами за моя Гого  Crossing Arms  Mr. Green

# 125
Ей страшни бебоци, а пък аз писах писах пък поста ми йок
Мимозке, аз ще те взема без почерпка даже,ама ако не сте сватосали с някоя мома вече Валенцето си го взимам за зет аз.Много хубаво ще си го гледам.Нали знаеш "снаха като оса и зет като мед"

Сигурна съм, че ще го гледате добре.Не сме се сватосвали още офециално.Момъка е свободен  Joy . Щом предлагаш превоз за Валето, ще се възползваме ( хем да се запознаят с Магито по отблизо  smile3521 .) Пък после и ние ще се отблагодарим по някакъв начин  Naughty

# 126
  • Бургас
Сиска, ще ни харесваш, я;-) Ние сме си супер (е, малко по-чепати сме.....ама сама ще се убеждаваш тепърва Laughing)

Да ти е жив здрав татето! Много да помага за внуците  bouquet
Дани, защо не я запишеш при Караджова?

Мерси,  момичета   love001

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 14:35 от sisi_f

# 127
Тъй кат гледам вече всички се сватосахте, де е върволицата от мадами за моя Гого  Crossing Arms  Mr. Green

Ами ти не щеш да ни го покажеш. Simple Smile

# 128
  • Бургас
Вале, ние се нареждаме на опашката Wink А баба ти като гледа на кафе дали случайно не бае  Thinking

# 129
За Гого мераклииките още са в коремите на майките си. Ако може с предварително записване  newsm78

# 130
Eй Мимозко много сте сладички с Валката  Heart Eyes

А малка Зарка-гъзарка и тя кукличка, а батко й как и чете приказки с книжката на обратно  Laughing
А и Ема не отстъпва, малката кокорка  Heart Eyes
мама89 Praynig айде да си го гушнеш скоро
Проста Мария , дай да го видим твоя Гого де не са `злагай  Wink
Айде малко снимки и от нас, да видим пък ний дали ще се класираме , амо то с тая конкуренция трудноооо става. Те момите малко, имат голям избор  Laughing

http://snowwhite16.snimka.bg/baby/kristiyan.438589.16931622
Мели, знам, че има случаи на никнещо зъбче и на тази възраст, значи скоро ще мятате пържолките  Laughing

# 131
Joy много се забавлявах с вас докато ви изчета писанията...То туй майчинството не е лесна работа..

Мацо, вече се спряхме на Лактана. За повръщане Фризовом-а не му ли помага?

Не бе, не стига че повръща, ми и се запече от него. Ние сме направо ункален случай. Но ще го наблюдавам още няколко дни с НАН-а и ако няма ефект, вече ще се спра и аз на Лактана.

Да взема и аз да щракна няколко снимки на моя....

# 132
Много пишете бе, мацки вие бебета нямате ли smile3534
За колики и приспиване http://babysleepnoise.com/download.html на бебето не знам колко помагат, но на мен  Shocked довечера ще пробвам
За 21 не знам дали ще се уредя с превоз, ако не ще го мислим
macipis  Hug
много са ни хубави бебетата пу-пу. Ще е готино да ги съберем заедно и да видим кой с кого Joy

# 133
snow-white16,и твоя момък е голям сладур Heart Eyes.И аз искам такова албумчееее-влизам в тоя сайт.

# 134
  • Бургас
Сладура Криско  Laughing Искам и аз такива снимки, откъдеее  newsm45

Да взема и аз да щракна няколко снимки на моя....

Айде, Мацко, слагай, да го видим момъка smile3508

Общи условия

Активация на акаунт