Пътят за отслабване е начертан - отслабваме бързо или бавно с Дюкан - 220

• 36 763
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро!  Laughing
Днес май аз ще ви будя. И така и трябва, защото искам да ви почерпя за десетата си месечинка с вас. Десет прекрасни месеца за мен, през които толкова много се промених и открих чудесни приятели във ваше лице. Благодаря ви за подкрепата, която получавах през цялото време!

Сега да дам и отчет. ПОразмърдаха се напоследък при мен килограмите, макар и не с онова темпо. За последния месец съм свалила 2.5 кг., а общо - 52.5. Обиколка на бицепс общо минус 19 см, последния месец минус 1. Обиколка на бедро минус 30 см., последния месец минус 2. Гръдна обиколка минус 46 см., последния месец минус 1. Талия минус 53 см., последния месец минус 2. Ханш минус 59 см., последния месец минус 3.
И снимковият материал: http://zodfl.snimka.bg/other/kak-stavam-nov-chovek.364673.16958281
Много се радвам за новината за Мира 1919, смело момиче се оказа тя!
Желая приятни почивни дни на всички!

# 286
  • Варна
Малее, Марпълче, немога да те позная миличка моя! Hug Heart Eyes да си ми жива и здрава! честита месечинка! скоро гледах снимките ни от Русе, е ти си просто съвсем различен човек! не си ти, нееее! прекрасна си! Hug Hug Hugобичам те! Heart Eyes

щом ти имаш месечинка, значи и аз имам, водя се по тебе, щото все забравям! Grinning
 щом аз имам, значи и Тони бг има- Тончееее, честит месечинка мило! Hug

Тяна, честита ти годинка! много много си хубава и много ти се радвам винаги! да нямаш повече никога проблеми! Hug

Вещи, много се радвам, че вече има малко яснота по въпроса със зъба и ти е доста по- добре! дано мине и кашлицата по- бързо, че да се оправиш! Hug

толкова се радвам за новината около Мира!много се възхищавам на семейства с три деца, а сега и с четири...пу пу пу! дано е наред всичко! Вещи, да я поздравиш от нас! наистина се надявам да няма нищо против, че знаем!

# 287
Здравейте момичета,
Аз бях една от вас преди две  години, отслабнах достатъчно 22-23 кг, но в последствие забременях и диетата ми отиде на кино, Голяма грешка, сега осъзнавам. Та сега отново съм в изходно положение и смятам да се взема в ръце. Единственото което ме смущава е че бях чела нанякъде, че тази диета не се препоръчва да се прави втори път, вие какво ще кажете по въпроса?
Добре дошла и давай смело   bouquet
Логично е да не подлагаш организма на протеини всеки път, когато лакомията те върне в изходна позиция, но бременността е нещо различно  Peace  Не е голяма грешка, а голяма радост  Wink А и качените по-време на нея кг, са от друго естество.
Мис Марпъл, стра'отна си  Hug Не знам вече какви думи да използвам за твоята пълна промяна, но ти се радвам и възхищавам. Браво! Честита да ти е месечинката, визията и самочувствието  newsm51
Петенци, Тони, честити и на вас месечинки  newsm51 От вас малко снимков мат'рял няма ли?

# 288
 Айде на линия сте вече  Laughing, чакам ви, за да ви честитя и да си лягам, че утре кой знае накъде ще ме отвее вятъра пък не мога да ви пропусна  Hug

Мис Марпъл  Heart Eyes , Петенце  Heart Eyes , ТониБг  Heart Eyes Честити ви месечинки!Все така красиви и щастливи   bouquet
Мис Марпъл направо шапка ти свалям   bouquet

Женуша   bouquet

Зоритка пак щях да те забравя   bouquet радвам се, че сте си изкарали добре въпреки ужасните събития наблизо  Hug

Приятени събота и неделя на всички  lovekiss аз отивам да спинкам smile3524

# 289
Мис Марпъл, поклон пред твоятя воля и постижения!!! newsm20

# 290
  • in a Lovesong
Добро утро на всичкиииии  newsm53 Днес съм много щастлива, защото резултатите не закъсняват... вече -3 кг  smile3501 и ми е много хубаво и реших да се похваля  Embarassed  Smile
Имам едно въпросче откъде купувате този подсладител? Питам защото аз кафе не пия или пък мляко и досега не ми се е налагало и общо взето ям солени неща...а пък с какъв зор се отказвам от сладкото ..да си призная без него не мога ама стискам някакси  Grinning а и то се свиква след известно време...та искам да си купя от този подсладител и да си направя прословутия сладкиш на Лео  yes
Приятен почивен ден на всички  thumbsup

# 291
  • Пловдив
Добро утро на всичкиииии  newsm53 Днес съм много щастлива, защото резултатите не закъсняват... вече -3 кг  smile3501 и ми е много хубаво и реших да се похваля  Embarassed  Smile
Имам едно въпросче откъде купувате този подсладител? Питам защото аз кафе не пия или пък мляко и досега не ми се е налагало и общо взето ям солени неща...а пък с какъв зор се отказвам от сладкото ..да си призная без него не мога ама стискам някакси  Grinning а и то се свиква след известно време...та искам да си купя от този подсладител и да си направя прословутия сладкиш на Лео  yes
Приятен почивен ден на всички  thumbsup
В аптеките има и течен и на таблетки! Peace

# 292
  • София :(
         Добро утро, банда  Hug
     И тази сутрин не ме оставиха да си отспя както си знам, но ... Кафе няма ли да пием? Я грабвайте по нещо  Simple Smile

Ама вие и по нощята не се спирате вече  ooooh!
     Валентина, честита половин годинка  Hug Страхотно изглеждаш  Peace
     miss Marple, ти си пример за всички. Как неусетно минаха тези месеци и колко различна си - направо пълна промяна  Hug
     Petenci-cvetenci, tonny bg, честити месечинки и на вас  Hug
     Днес и моят кантар ме зарадва - вчерашния плюс е отлетял и близката среща показа 76.700. Мърдат нещата, но както обикновено - на асансьор - днес +, утре -. Нищо де, важното е да мърдат  Wink
          Усмихнат, спокоен и режимен ден от мен  Hug Hug Hug

# 293
Добро утро момичета

baby_jeiny, подсладител търси в големите хранителни вериги или ако имате диетичен магазин.  Hug
SINCERITA, мисля че няма лошо да започнеш пак диетката, само дето може би няма да сваляш толкова бързо като първия път, но не се знае де  Hug

# 294
  • Морска приказка
Добро утро. Валентина , [smilie=smile3501.gif]miss Marple ,Petenci-cvetenci, tonny bg,  Hug честити месечинки пожелавам ви все с такава воля да устоявате на изкушенията   bouquet.
Аз днес съм много щастлива, най-накрая видх 5-ката newsm68 newsm44. Вярно, че беше 59.9, но 5-та я имаааа.....
Айде днес е ден за почивка, така че почивайте и пийтееее многоооо вода . mimensita Hug ех какво ще правим без теб, добре , че има кой да се сети рано сутрин в събота да ни сготви едно кафенце да се разсъним .
А и аз да не се мина много  Hug Hug Hug Hug Hug а всички глезани-гушкани  Hug

# 295
  • in a Lovesong
Благодаря ви, още днес ще си взема подсладителче  newsm53

# 296

Светлат кога трябва да ражда?Да не е родила вече?

На 25 Юни според календара
Не бойте се ще ви известя  Simple Smile

Мон - успех този път да се справиш по-добре с Дюкан  Peace

Аз следя Татит в януарската тема, че нещо си подмина термина, да вземе вече да ражда

Прегръдки на всички  Hug

# 297
Добро утро на всички Simple SmileСигурно има месец откакто не съм писала,така че за много години и честито на всички,чиито празници съм пропуснала.
Моята четвърта върви нормално.Да припомня ,че я започнах малко преди Коледа и покрай празничните трапези и аз качих 1 кг.,но се опитвам да го преборя като към Дюкан прибавям и други режими-правя втори протеинов ден в съответствие с лунните фази и спазвам принципите на Папе,които са напълно съвместими с нашите трета и четвърта фази.
Тъй като отсъствах дълго и сега ви чета наведнъж,не си спомням името на момичето,което преди няколко страници се оплакваше от виене на свят.Аз имах същия проблем преди да вляза в трета фаза и доколкото разбрах причините за това са две-ниско кръвно налягане и ниска кръвна захар.Ниското кръвно го оправям обикновено със солен айрян а за ниската кръвна захар помага честото хапване/на режимни неща естествено/ Wink
И накрая да се поклоня и аз пред една примерна дюканкаmiss Marple   newsm20 newsm74Браво за упоритостта и постоянството!

# 298
   Добър Ви ден, сладуранки !  Hug
Валентина , честита месечинка , чудесен резултат   bouquet
 Тяна , а на теб честита годинка , много Гушш  Hug  Heart Eyes
Марпълко , кво направи бе дУшо , страхотна си , продължавай така напред , прекланям се пред волята ти и поздравявам подкрепящото те семейство !  Hug  bouquet Heart Eyes
  Мира , страхотна новина , дано мине беко и после пак при нас те чакаме  Heart Eyes Hug

При мен нещата вървят супер сега отивам на пазар за зарзават и днес ще хапна и рибка ! Кг слизат надолу , но съм доволна , че преминах критичния за мен момент !

Хубав уикенд на всички  Heart Eyes Hug

# 299
  • София
Мис Марпъл - честита месечинка, ти си истински герой, браво Heart Eyes  bouquet newsm20
Валентина - честита месечинка и на теб, изглеждаш прекрасно  bouquet
Светлат - как е пупата, расте ли Heart Eyes
Новината за Мира е супер, дано има лека бременност и всичко да е наред Praynig
На всички с минусчета - браво и само така Peace

Общи условия

Активация на акаунт