Пътят за отслабване е начертан - отслабваме бързо или бавно с Дюкан - 220

• 36 558
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Чакайте и аз да питам нещо.Не видях на първа стр.(сигурно е коментирано някъде из темата,а съм и сигурна,че има ограничение)Та по колко е разрешено да се пие КокаКола-лайт.По принцип не пия газирано от години,но снощи страшно ми се прияде сладко и установих,че колата ме залъгва.
Няма стриктно ограничение. Общо взето трябва да се наблюдаваш - дали задържаш от нея или не влияе на свалянето на килограми. Както многократно сме обсъждали, аспартамът, които се използва като подсладител, не е особено препоръчителен и е хубаво да се ограничава, газираното също. 1 чаша на ден мисля, че е горе долу добре - аз бих я намалила още - на 1-2 чаши седмично примерно, когато съм на заведение.  
Гардения - пак сме в тон Mr. Green Heart Eyes

# 451
  • Пловдив
И тиквичките, и патладжаните стават много хубави пълнени - или с кайма, или с яйце и извара.

# 452
, ама имам два патладжана и се чудя дали да не ги правя на нещо като мусака  newsm78
Мастърче, идейки? Имам и тиквички, но патладжаните ще се развалят вече.
Обели патладжаните и ги посоли.Остави за 15-ина мин. да си пуснат горчилката...
После задушааш кайма+тиквички+патладжани+ морков.Слагаш си подправки по твой вкус.Запичаш с малко водичка,докато стане месото.Накрая заливаш с яйца и кисело мляко....Екстра става.... Hug

# 453
  • Basel
Мастърче,а пилешки дробчета за ПЗ Praynig

# 454
Мастърче,а пилешки дробчета за ПЗ Praynig
Ми разбъркваш дробчетата с лук или праз,черен пипер,сол на вкус,1 ч.ч. домати от консерва(леко пасирани),магданоз.Изсипваш цялата "адска смес" в плик за печене,слагаш плика в тава и буташ в загрята на 100гр. фурна.Печеш до готовност на 180 гр... Hug

# 455
Мастърче а филия с массс как да си направя newsm78

Шегичкаааа hahaha не можах да сА стърпя...От вътре нЕкак си ми до'ди hahaha

За дробчетата бих добавила бейби морковчета или нормални нарязани на колелета, тиквичка нарязана на пръчки...става нещо вълшебно  chef

# 456
  • Пловдив
Искам да попитам има ли такива,при които режима не действа?В смисъл спазват го (разбира се Simple Smile ) обаче нещата не се получават?  smile3518     smile3518    smile3518     smile3514     smile3514

# 457
  • Пловдив
Казвай какво и по колко ядеш.

# 458
Мастърче а филия с массс как да си направя newsm78

Мажеш филията с мас и отгоре наръсваш пръжки  hahaha hahaha hahaha hahaha

Искам да попитам има ли такива,при които режима не действа?В смисъл спазват го (разбира се Simple Smile ) обаче нещата не се получават?  smile3518     smile3518    smile3518     smile3514     smile3514
Чакаме задружно да кажеш какво и по колко ядеш!
Няма начин да спазваш режима и да не действа.На всеки действа....Нещо не правиш както трябва....Така,че  - РАЗКАЗВАЙ ....

# 459
  • Пловдив
Значи ям пилешко филе на Браво по 200 гр. за закуска и чаша топло мляко,после трици-аз си ги бъркам с кисело мляко,после след обяд пак филе може с малко ескуиза и за вечеря печено месо или варено-само от пиле и то бялото или телешко!Това с много вода!  Weary

# 460
veni_c добре дошла! Аз съм в същото положение като твоето (даже по-лошо) и сега също започнах наново.Искам само да споделя, че ми е много по-трудно от първия път (незнам защо) и свалям много по-бавно.Но то това се очакваше,затова се въоръжи с много търпение и воля и ще стане! Може да е трудно,но не е невъзможно!Не се успокоявайте като мен и много други мои приятелки с мисълта:"Аз ако кача кг., ще започна пак и ще ги сваля пак.НЕ, НЕ Е ТАКА! Не допускайте да качите сваленото! Радвайте се на новите си фигури и положете усилия да ги запазите завинаги! Успех на всички!  

# 461
Значи ям пилешко филе на Браво по 200 гр. за закуска и чаша топло мляко,после трици-аз си ги бъркам с кисело мляко,после след обяд пак филе може с малко ескуиза и за вечеря печено месо или варено-само от пиле и то бялото или телешко!Това с много вода!  Weary
А кой ден ти е,че нямаш резултати?(извинявай,ама нямам спомен вече.че сте много)...
Ударна фаза колко дена?
А риба и морски дарове не ядеш ли?Не видях да казваш....
Колко ти е водата за деня?Триците като количество колко са ти?

# 462
Ами ей ти го проблема Naughty Филето е по-скоро за разнообпазие отколкото за основно Naughty А ти даже закусваш и обядваш с него. То е солено. Пък и ние по-скоро ядем пуешка шунка(може и това да имаш предвид) обаче спри го като основно Hug

# 463
Момичета и аз свалям по-бавно 2-ят път.За 5 дена ударна- само 2 кила.
Това за дуфалака е много добра идея. Peace

# 464
Според мен , това си чист глад.............аз опъвам по 7-8 пеперуди на ден, обаче тука са само варени, без сол, освен това не видях риба, а и тая Ескуиза...........
А, и какво ти е млякото и колко общо за деня?

Общи условия

Активация на акаунт