Пътят за отслабване е начертан - отслабваме бързо или бавно с Дюкан - 220

• 36 576
  • 743
  •   1
Отговори
# 480

Ама аз що знам, че агнешко и ярешко даже е препоръчително.................... smileys Mr. Green Heart Eyes

Само ако е трикрако...И да пуска семки(от "ония),че нали са режимни....  hahaha hahaha hahaha

Бяло месо ъип пеперуда е това дето си е бялото месо на пилето но двете парчета неразрязани.
Ей го:
http://www.polocommerce.com/img/upload/content/lrg1211976129.jpg

Тук направо на седалищни части ми прилича  Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 481
Стига само да не се налага часове да му търсиш третия крак...............  hahaha hahaha hahaha

# 482
  • Испания
Стига само да не се налага часове да му търсиш третия крак...............  hahaha hahaha hahaha

Щооооооооооо? Така се горят повече калории и се стимулира метаболизЪмът.  Sunglasses

Няма ме вече, че Вещи тропа с тиганЯ.  newsm43

# 483
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
И за мен ярешкото е близко до агнешкото. А агнешко е позволено чак в трета фаза на режима.
Коментарите за Дуфалак ме подсещат да споделя нещо, което все забравям да разкажа тук. От няколко месеца пия чаша топла вода на гладно с цел прочистване на организма. Тя действа обаче и разхлабващо. Лесно и просто средство е, в същото време много ефикасно за редовен стомах, измива тялото от вътре, чисти токсините. Тези дни една лекарка говори при Гала за ефекта от топлата вода - 40-60 градусова, 3-4 чаши на ден като едната е задължително сутрин на гладно - спомага за редовно чистене на организма и разхлабва. Heart Eyes

Аз вчера направих 5 месеца с вас, но не успях да пиша, та черпя днес. Резултатите са отлични, месец и нещо в трета фаза, през който месец свалих още един кг. Правя си галите, макар и все още предпазливо, вкарвам въглехидратни храни (предимно пълнозърнести макарони, но почнах да добавям картофи, ориз или фиде), всеки ден ябълка, 2 филии пълнозърнест хляб (аз толкова хляб преди не ядях, та ми е малко на сила) и сирене - задължително. Виждам как организмът привиква с добавените храни и не реагира бурно. Триците и протеиновият четвъртък са задължителен реквизит. Т.е. не е страшно както си мислех, стига да се прави както трябва.  Thinking

Ето моят отчет: постигната цел 67 кг., постигнат и калкулатор от 66 кг., днес видях и 65 на кантара   Peace:

# 484
Ади, съгласявам се, имах пред вид, да няма малък номер обувки, че тогава.............

newsm09

Ма днес не е петък  bombs...........бързо в пътя. smile3505..........

# 485
  Здравейте,дюканеси!
  Минавам да ви нагледам.Днес правя 1 год.и 8 месеца с вас и Дюки!Продължавам стабилно да си подържам постигнатото от началото на ІІІ-та/от преди 1год.4 месеца! Naughty

# 486
Извинявам се за глупавия въпрос, и 100% задаван хиляди пъти, ама никой не се е родил научен: може ли да се ядат овесени трици през ударния период и в какво количество? Ако не може, кога могат да се започнат?

# 487
  • София
Jijafka - от ударния се почват - всеки ден по 3 с.л.
Дидранад , Весито - честити месечинки - страхотни сте  bouquet Успех в задържането Hug

# 488
Извинявам се за глупавия въпрос, и 100% задаван хиляди пъти, ама никой не се е родил научен: може ли да се ядат овесени трици през ударния период и в какво количество? Ако не може, кога могат да се започнат?
Триците се започват от първия ден на режима.Количество 3 с.л. на ден.Повече водят до задържане.....Прочети първият пост на темата.  Laughing

# 489
О чудесно, аз по принцип от днес я започнах, но много обичам овесени трици, а в книгата не видях да се споменава да са разрешени, затова много се радвам сега като ми казахте, че мога да си ги ям.  Heart Eyes

И още един въпрос: сиренето и изварата Excuisa FitLine 0,2% има ли ги в била? И ако не, къде в София ги има?

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 17:17 от Jijafka

# 490
Благодаря за отговорите    bouquet

Последно си купих Ескуизата от Била - има я да, ама извара не намерих (ама малко ме бързаха та не догледах добре)

# 491
  • София
Jijafka да не би да говориш за овесени ЯДКИ? Защото е различно!
По принцип доста хора в началото ги бъркат...
Сирене Ескуиза има в Била, Кауфланд и Метро
Извара има навсякъде.

# 492
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Обезмаслената извара започна да липсва от време на време в Била и Хит, откъдето ги купувах. Ту я има, ту я няма. Обаче съм открила изварата Мероне в Пикадили - невероятна е на вкус и редовно зареждат. В Пикадили намирам и Екскуиза-та.

# 493
Ама, че гадна зимаааа....пфуууу....нета ми е ужасен...
Тука във Варна си е чиста зимна буря...вее, фучи....сняг вали...

Аз влизам да си изкажа впечатленията от новото степче ФРУТИ с кокос и ананас....МалИИИ  страхотно е....
Опитайте, няма да съжалявате....Кали Hug май беше писала за него и днес го открих....направо е вълшебно...
Разбърках го в киселото млекце и се чудех дали да желирам, ама викам чакай първо да пробвам как е на вкус....
.........Иииии го омахах докато с усетя Embarassed...великолепен вкус Peace...особено за тези които обичат аромата и вкуса на кокос...
Десерт един път се получи....Пробвайййтееее няма да съжалявате.... Peace

# 494
  • София
Пак стана весело! newsm53 Че нещо сутринта ми се отщя да чета! smile3515
А това кисело мляко, разбъркано със степче и евентуално желирано още не съм го пробвала. Thinking Сигурно като го опитам и пак ще се чудя къде съм блеяла до сега, че да не си направя. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт