Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 26

• 73 604
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
.........................................................................
Stefi Stefi , кърмиш ли още? Аз направих грешката да ям прекомерно докато кърмех ....

С кърменето приключих в края на февруари, но моите грешки започват още по време на бремеността - уморена от постоянното съобазяване какво и колко ям се отпуснах в началото, а след като родих точно по време на кърменето.......ами беше неудържимо   Embarassed

# 586
Здравейте, момичета  Hug ! Да се отчета-първи ден без нито едно прегрешение. Днес съм на грейпфрут, кашкавал и краставица. Вкъщи ще се съобразяват с мен и затова довечера са на паниран кашкавал, че да не се дразня много  Simple Smile .
Страхотен ден на всички   bouquet !

# 587
Момичета за това ви обичам! newsm03Вие сте моята армия -подкрепление!И наистина като се замисля 6кг ама въобще не са малко!БЛАГОДАРЯ за куража!

# 588
Здравейте, момичета   bouquet ! Аз пак влизам да се отчета-втори ден без прегрешения  Simple Smile .
Страхотен ден на всички  Hug !

# 589
Ох , миналата година бях с вас, диетата е страхотна !!!
Мисля да се захващам пак от другата седмица, че си върнах всичко свалено.
Благодаря не всички, които ме подкрепяха тогава, Кала, Лидето виждам че сте тук  Simple Smile
Надявам се и сега да постигна резултати и разчитам пак на вашата подкрепа  Rolling Eyes

# 590
  • Ловеч
Здравейте, страхотни!
От днес и аз се присъединявам към вашите редици. Малко трудно мина днес само с това кисело мляко. До сега съм на едно кисело мляко и 1 ябълка. Искам да питам може ли вместо кисело мляко до се пие прясно мляко? Искам да питам също дали може да се яде шопска салата или е задължително да е само от един зеленчук?

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 11:47 от radina_k86

# 591
Трябва да се яде кисело мляко, а не прясно. И зеленчукът или плодът за деня трябва да е само един като вид за целия ден. В това е същността на диетата-на организма да му писне от повторението и да се разнообразява със собствените си запаси  Simple Smile .
Радвам се, че се появиха нови момичета  Hug -беше взело да ми става скучно да съм сама в темата.
Аз да си дам отчета за изминалите дни. В петък всичко беше 6, в събота си ходихме на село /въглехидратен ден/ и нямаше как да си нося от вкъщи храна. Хапнах ориза на една пълнена чушка като максимално изчистих каймата. За вечеря имаше грах. В неделя бяхме на пикник, но издържах на кисело мляко и краставици. А наоколо едни барбекюта димяха... Така че ръкопляскайте ми сега  Joy . Днес съм си опекла 50 гр. котлетна пържолка без никакви мазнини на тефлоновото тиганче. За вечеря пак ще е това. Гарнитурата е половин краставица, а закуските са круша с чайче.
Страхотен ден, момичета  Hug !

# 592
  • Ловеч
valia_b, благодаря много за информацията newsm51. Гледам, че на въглехидратния ден си яла различни въглехидрати. Значи няма проблем да хапна утре ориз, а за вечеря картофи  smile3506, нали ?

# 593
с таратор4е в ръка,искам да ви кажа,4е от днес и аз съм със вас.стартирам от 60кг.оптимална цел 52 кг.,но и 55кг. ще е голям успех.воля и успех на вси4ки  Peace

# 594
Добре дошли на всички  bouquet!Пожелавам ви да не отслабва устремът ви,отслабвайте само вие Wink

На първи имахме сбор,на пети и шести пак имаме празници,и моите усилия са насочени не към целта да свалям,а да не трупна обратно свалените вече килца ooooh!.Засега се справям.Днес и утре ще разтоварвам с кисело мляко и зарзават.А като приключим с гостите мисля да пробвам  "Седемдневен режим за след празниците".За изкупление на греховете Embarassed,макар че нямам кой знае какви грехове Rolling Eyes...

Желая ви Страхотен ден!

# 595
Бях си на село, а вечерта вкъщи и затова нямаше как да ям едно и също. Това е единствения ден, когато вечерята и обядът са ми били различни. Опитай се да хапваш едно и също на обяд и на вечеря. Успех  Hug ! И споделяй-това ще ти помага много!

# 596
Здравейте страхотни момичета!
Тъй като посещавам проф.Байкова ще си позволя да внеса някои уточнения  Simple Smile
Трябва да се яде кисело мляко, а не прясно. И зеленчукът или плодът за деня трябва да е само един като вид за целия ден. В това е същността на диетата-на организма да му писне от повторението и да се разнообразява със собствените си запаси  Simple Smile .
.............................................................
проф.Байкова дава 6 начина за разтоварване:
1. 5 пъти през деня се приемат плодове+ чай в 8, 10, 12,16 и 19 ч.
2. 5 пъти през деня се приемат зеленчуци /може сурови, готвени и т.н./ + чай
3. 5 пъти през деня се приемат: в 8, 10, 16 часаплодове, а в 12 и 19 часа - зеленчуци
4. Кисело мляко/до 5 кофички за деня/ + плодове
                                                          или + зеленчуци
                                                          или + плодове/8, 10, 16/ и зеленчуци /12 и 19/
5. Прясно мляко + чай - 5 пъти
                           + плод - 5 пъти
                           + чай /8, 10, 16 часа/ и плод в 12 и 19 часа
6. Белтъчна храна /1-2 вида за деня + 2 литра течности /без зеленчуци и плодове/
Това е дословно преписано  Peace

valia_b, благодаря много за информацията newsm51. Гледам, че на въглехидратния ден си яла различни въглехидрати. Значи няма проблем да хапна утре ориз, а за вечеря картофи  smile3506, нали ?

В дните, когато на обяд се консумират въглехидрати, вечерята е постно зеленчуково ястие + млечен продукт  Peace
valia_b е права, че е хубаво въглехидратите и белтъчините да бъдат един и същ вид , но се има предвид в два или три поредни дни.

А относно моя отчет - опитвам се да съм изцяло режимна /поне откъм храни/, но не успявам с часовете и чая половин час преди хранене. Детенцето ми е болничко, търча по доктори и имам много притеснения и ми е направо невъзможно, но истински се надявам това да не е фатално за режима ми. На 5 май съм на теглене, така че тогава ще ви кажа как се движа  Simple Smile

На всички пожелавам много усмивки и страхотни резултати  Hug

# 597
Стефи, по първата диета, която е в темата, и за обяд, и за вечеря са въглехидратни дни. Все пак д-р Байкова затова е диетолог-да предписва на различните хора различни режими на хранене. Само че тези като мен, които не могат да отидат на преглед, си карат по даден вариант. А ти за какви два-три поредни дни белтъчини/въглехидрати споменаваш? Можеш ли да напишеш и твоя вариант?

# 598
  • BG
Stefi Stefi , скорошно оздравяване на детето ти!   bouquet Поздравления, за това, че си режимна!

Аз съм нещо като режимна, но няма да се отчитам докато няма с какво да се похваля!  Peace

Успех на всички СтрахотниWink

# 599
Стефи, къде са ни стимулите newsm51

Общи условия

Активация на акаунт