Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Абе Шаманче  newsm78 само да те притесняваме... И то моето е един звяр, ще вземе някаква беля да ти направи  Embarassed
И като имаш предвид,че е расло в гората "буквално" EmbarassedВодим я сега по детски кътове да вземе да се облагороди малко,че  ooooh!
Ако таткото ми я даде ще я взема Wink

# 196
Добро утро на всички Hug
Аз, като по чудо съм станала Mr. Green Но, нали "Напред, Науката е слънце!"   Mr. Green, та отивам през банята и после към Шаманче да
ми образова кухата кратуна Mr. Green
На празнуващите - много здраве и каквото си искат Hug
Пожелавам ви една чудесна неделя Hug Heart Eyes
Пуснаха това парче преди малко по радиото, много му се радвам- да го споделя!
http://www.youtube.com/watch?v=5ZjjIpXq_6o
margarete , Дръжте го диво детето Hug
Срещу 2 градска какъв кът за деца има, ум да ти зайде #Crazy И направо с тези пластмаси вътре и какви ли не "пица менюта" Joy

# 197
Може ли да попитам софийските мами към кои болници са се ориентирали да раждат?

# 198
Аз пък искам нащто бебче да си излиза вече,то и без това си е големичко,надявам се да не мисли да седи чак до февруари,от мен ако зависеше още днес отивам да раждам

# 199
   Добро ви утро! Май хладничко навън ми се струва. Ние пък нямаме вода, най-обичам в неделя да няма я ток, я вода, иде ми да изляза и да запаля енергото или Вик-то. Сега се чудя, ако, не дай, боже, ми изтече вода или ме хванат болки, що ще правя- некъпана и небръсната ли ще ходя у болницата???

# 200
Добро утро, мадами-мами!  Hug

Да няма още някое бебче тая нощ? Laughing

Честит имен ден на Слънчезара и всички именници!

Анджи, мерси за закусчицата. Hug И дано настинката мине бързичко.
Ради, нали сме за това- да си споделим радостите, проблемите, да си помрънкаме. Не се шашкай излишно, върви пак до някоя болница за консулт. Стискам палци да мине тоя сърбеж и да е без последици за детенцето. Hug

Кенди, искрено ти съчувствам за водата, често ни се случва и на нас. Дано скоро ви я пуснат.

Аз до следобед съм самичка и мисля да мързелувам. Хубава неделя на всички!   love001

# 201
  • Бургас
Добро утро !  Hug

Е, как? Ние със СъниСкай, се абонирахме да не бързаме! Така, че трябва да сме февруарки! Mr. Green

Аз съм с вас  Wink.
Бройте ме и мен при небързащите.  Grinning

И мен  Grinning !
Тъй ,желаещи много ! И аз много желая да съм си февруарка,ама нещо вътрешното ми чувство казва,че няма да стане.Но това да си остане между нас. Все пак ,нищо не е сигурно.
Да се похваля ,от 2 вечери нямам киселини  newsm44 ...което пък ми напомня ,че значело че бебето се е смъкнало надолу и не притиска там ,каквото притиска и затова са изчезнали...
Кате, и мен голям глад ме гони  #Crazy Какъв е тоя апетит,какво е това чудо, от началото на бременността за сефте ми се случва.
slanchezara Честит имен ден ! Да си много щастлива и обичана ти пожелавам !  smile3525
/и като стана дума за хапване,отивам да хапна.... /

# 202
Добро утро!

Честито на празнуващите  Hug !

Отивам на кафе, после може да потърся прИмоцията на Памперс  Mr. Green!

Хубав ден на всички  Flutter!

# 203
  • София
Добро утро!
То ден е станало, ама карай.  Laughing
Слънчезара, честит имен ден, бъди много здрава!   bouquet
Ради, нищо не ти пречи да се метнеш до Окръжна, дано нещо ти помогнат, че е изнервящо, знам.
Съни, поне накрая малко почивка от киселините да имаш, измъчи се и ти!

Може ли да попитам софийските мами към кои болници са се ориентирали да раждат?
Аз във Втора градска имам планове да снасям. Имам уговорка и в една частна болница ако нещо се спека от страх в последния момент /там родих големия/, ама засега съм оптимист.

Моето дете е определено по-добре откъм кашлица, почти не кашля, ама какво чудо му тръгна от носа, мадре миа! Явно не може да спи от секретите и станал в 5,30ч. плачейки.
Ръчкам мъжа ми и му казвам "Отивай бързо, че детето плаче!", а той в просъница "В хола ли плаче?".  Crazy
Абе какъв хол бе, ставай и отивай в детската.  hahaha
Отива той, ама не е наясно как да го успокои бързо и да го хоризонтира наново, та светнал лампата, сложил го на гърнето и си лафят... пижамено парти. Станах, сложих всички в ред и сме спали до 9.
Сега готвя даже.  Crazy На мен пък ми намаля малко апетита, обаче много налитам на шоколад.  Embarassed Дори вече не се меря всеки ден, но вчера се прежалих и съм +11 кг. дотук, горе-долу бива.

# 204
Сънитка, при мен това със смъкналото се бебе и изчезването на киселините не важи. Беба много отдавна е в стартова позиция много ниско долу, а от 4-5 дни имам такива киселини, че ми иде да се гръмна.  #2gunfireТо айрани, то прясно мляко, то моркови, ябълки, сода... Не минават и не минават. Все едно вулкан ще изричгне в мене. Не, че се оплаквам...  Laughing

# 205
Добро утро, мимичета   bouquet

Аз не можах да спя, че като му ударих едни размисли... направо ще се побъркам. Става въпрос за бъдещото ни жилище, което явно за начало ще е при родителите на моя приятел. Не знам защо но само мисълта да живея с толкова много хора ме побърква... пък и те са друга култура  Close Не знам дали е от бременността, но хич не съм склонна да се усмихвам и да се правя на добра снаха. Има ли други живеещи при свекърите?

Аз да ви кажа, понеже се интересувам от астрология, по принцип фазите на Луната, по-конктретно новолунието и пълнолунието, могат да предизвикат преждевременно раждане. Новолунието беше на 15/01, а пълнолунието ще е на 30/01, така че се пазете тогава  Laughing

# 206
  • София
Има ли други живеещи при свекърите?

Не, и благодарение на това е жива и здрава!  Mr. Green
Шегувам се, ама аз съм особен чешит и дори с нашите не искам да живея, спасила съм се на 18г. и ся на дърти години да се връщам назад не върви.  Laughing Пу, пу, дано не се налага, че човек не знае какво ще му поднесе живота.
Нещо под наем не може ли?

# 207
  • Бургас
Танче,то си е за оплакване.  Hug Мен дори и хапчетата Талцид не ми помогнаха .Нямаше лек.
Само от газираното малко ми минаваше,ама и него не можех да пия накрая заради високото кръвно  ooooh!
Днеска ми е 110/70 ,да се похваля ,пак  Tada
Иначе спя с 3 възглавници,схващам се ,ама пак леко помага за киселините.
Охлала,съчувствам ти .  Hug

# 208
Добро утро мамита ,надявам се нощните неразположения като неспане и глад да са минали лека тази нощ  Hug

АНДЖИ благодарско за закусчицата   bouquet

SISAGM аз ще раждам в МД

Слънчезара честит имен ден   bouquet много късмет да ти носи името ти  Party

Аз да си кажа ,че също не съм от бързащите да раждат , искам поне да мине 21.01 - искам си водолейче  Naughty ,  освен това смятам  другата седмица да пера дрешките на беб ,така че да си седи на топло  Stop

ЕТО НЕЩО МИЛО ЗА РАЗНЕЖВАНЕ,мен поне ме размаза  Crazy

# 209
Добър ден и от мен!
И при мен не важи смъкването на бебето и спирането на киселините,а най-тъпото е,че освен сода нищо не помага и си я блъскам по 3-4-5 пъти на ден.
Никич,като наркоман съм за шоколад,така че споко!
Оля,трудничко е доста.С мъжа ми сме при моите родители(при техните няма да издържа физически),но преполагам че разликата не е особено голяма.Имай в предвид,че се нагнетява едно напрежение,което избухва в някои моменти между вас двамата.И постоянно има мрънкане,така че се запаси с голяма доза търпение.
Честит имен ден на празнуващите днес!!!

Общи условия

Активация на акаунт