"Жената е като крушката "

• 14 822
  • 276
  •   1
Отговори
# 195
Има телевизия - има проблем. Няма телевизия - няма проблем. Нито откъм реклами,
нито откъм реалитита (тук, както ни съветва Ст.Кинг, махам прилагателното).

Има една теория, че човек се дразни на нещо, ако го разпознава в себе си - даже
и да успява да излъже себе си, че не е така. Непоискан съвет - не го приемайте
лично. Нека да е за сметка на жените и мъжете, правили рекламата. 

# 196
Тука има още един аспект - гледат го деца, бъдещи мъже и жени. Ето, това изпускате. Това е разликата например със закъснелите мижави детски.

# 197
Тука има още един аспект - гледат го деца, бъдещи мъже и жени. Ето, това изпускате. Това е разликата например със закъснелите мижави детски.
Нищо не изпускам Вълчо, но децата са облъчвани ежесекундно от по-големи гадории: как съсипаната им майка се прибира премаляла след работа и се хвърля да готви и чисти, пере..., бащата могат и да не го видят, че отново е в командировка или работи на две места, а те през това време са залепени или за поредния просташки екшън, или участват в огнени битки в интернет, че даже и анимацията вече залага на бой, кървища, стрелби, гонения, а за езикът във филмите нямам думи...Е кое послание ще чуят подрастващите според теб?

# 198
Попаднах на инфо "от извора".Не чух нищо,което да унижава българската жена. Peace Ще има период на адаптация в началото,след това ще се види кой кум,кой сват.. Whistling Но всеки си знае как стоят нещата в къщи,сигурно има и такива елементи-дано не са мнозинство.

http://vbox7.com/play:6e82f81d

# 199
  • sofia
Айде сега вместо да си мерите пишките  да свършите нещо полезно  bouquet

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464179.0

# 200
  • забравих си мисълта...
...но точно срещу тази пиеса ли ще скачат българските жени?
На добър час, но се съмнявам, че някой ще им обърне внимание.

Все от някъде трябва да се започне.

Рекламката е забавна, как пък толкова народ се припозна в нея, че чак и да се чувства дискриминиран и обиден?

Да се почувства  човек засегнат не е необходимо да вижда себе си в рекламата.

Обидно е че се поднася на българите подобна простотия. Рекламата е обидна както за жените така и за мъжете. И докато има такива, които не само показват робско смирение, но грубо упрекват недоволните, ще гледат и възрастните и децата още по-големи тъпотии.  Тъжното е че когато децата започнат да ги повтарят, точно такива които не се обиждат от подобен род реклами, ще намерят повторената простотия невероятно остроумна, че и ще се похвалят гордо каква е поредната глупост изречена от децата им.  Тъжно е също, че българите никога не успяват да се организират и да бъдат единни.
Тъжно е че се намират винаги такива, които да не смеят да се противопоставят на простотията, а започват да я извиняват, и да ни поднасят например информация, че и в чуждите реклами жената е дискриминирана и обиждана.
Тъжно е че глупавите почти винаги печелят!!!
Какво значение има къде и кой какво прави. Или трябва да робуваме на последната мода, която се изразява в това запада да приема простотиите на изтока и изтока на запада, като безмилостно се унищожават и най-обикновените човешки ценности.
Не става дума да се заведе дело, което ще трае години, ще коства много пари  и ще потъне в забрава скоро след започването, ако въобще му се даде някаква гласност. Става дума за това, да се протестира всекидневно, и да се игнорират подобни предавания, докато медиите осъзнаят, че нашето ниво е много по-високо и че подобни предавания няма да бъдат толерирани от нас!!! 

# 201
Няколко пъти имаше обяснения защо някои намираме рекламата за обидна, но никъде не прочетох кое точно е смешното, което забавлява другите? На кое всъщност се смеете? Аз и да се опитам да излъжа чувството си за хумор, нищо не става. Thinking

# 202
И тук ще го напиша:
тъпа реклама,
направена от тъпи, незнаещи, импотентни и без обща култура рекламисти.
одобрена от тъп продуцент,
който прави тъпо предаване,
за тъпата маса.
От което следва, че каквото ни се подава, това ще гледаме. От което, ерго ставаме по-тъпи. Колкото по-тъпи, толкова по-лесни за управление. Колко по-лесни, толкова по-добре.
Сега какво значение има всичко това, което написах?

Има, има. И аз се канех да напиша същото.  Laughing
Недоумявам как има толкова глупави хора, които доброволно да тичат през глава, за да бъдат унижавани и да стават за посмешище. Но не, те на това му казват "слава" и "сбъдване на мечти". Rolling Eyes
Недоумявам и как въобще някой гледа такива предавания...

Ми глупави сме, кво да ти кажа и в петък доброволно барабар с още няколко приятелски семейства, ще тичаме през глава да бъдем унижавани и да станем за посмешище.

# 203
Понеже ситуацията малко излиза от контрол ,нека поясня.
Телевизията е бизнес, предаванията са продукт. Като не ви харесва определен прах за пране, не го ползвате. Точка.
Биг Брадър е простотия, която точно отразява духовната и морална нищета на народа. Не ви се ще да ви го навират в очите?
Не гледате. Точка.
Дадена реклама пък, ви се е сторила безвкусна, дискриминационна, или откровенно обидна. Превключвате канала.
Лесно и просто.
Само не ми казвайте, че някоя от вас, пък хеле обединени, ще се изправи с голи гърди пред комерсиалното в живота ни, и че ще сломите пазарната икономика...
Звучи разкошно. Но няма да се получи, защото хората са различни. И именно затова има по нещо различно за всеки. Когато нещо се купува, то ще се продава. И няма да спрат да ни продават боклуци, защото явно има кой да ги купува.
А покрай цялата тази истерия вдигате рейтинга на едно НЕСТАРТИРАЛО шоу неимоверно много.
Света е огромно село, медии дал Бог, приятни и поучителни предавания също. Просто не сме случили на такива в БГ. Tired

# 204
  Смарти, демек нямаме право на мнение, щом разполагаме с дистанционно? Телевизия ще ми гледат те!

# 205
  Смарти, демек нямаме право на мнение, щом разполагаме с дистанционно? Телевизия ще ми гледат те!
Напротив. Изразявайте свободно мнението си, но не се надявайте цялата машина да спре.  Peace

# 206
Биг Брадър е простотия, която точно отразява духовната и морална нищета на народа. Не ви се ще да ви го навират в очите?
Не гледате. Точка.
е , много крайно ,
това не сме го измислили ние , а един доста умен холандец ,
впрочем , аз не мисля , че се гледа чак толкова ,
от всичките ми познати , приятели , колеги само аз го гледах ( говоря за първите 2-3 издания ) ...

# 207
Терез, визирах мнението на някои от писалите преди мен. Зная кой е автора на този експеримент, но мисля, че от Ендемол ще бъдат изненадани от това издание. Доста страсти се вихрят още от сега. Laughing

# 208
Терез, визирах мнението на някои от писалите преди мен. Зная кой е автора на този експеримент, но мисля, че от Ендемол ще бъдат изненадани от това издание. Доста страсти се вихрят още от сега. Laughing

Не случайно слоганът на това издание е "... че друг път може и да няма". Прилича ми на опит за грандиозно фиаско на един умиращ формат.
Кой знае, може и да греша...

# 209
Прав си, риалитита като цяло увяхват откъм идеи и гледаемост. При нас обаче не важи общовалидната максима.
Дай им сеир на хората. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт