90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 448
  • 774
  •   1
Отговори
# 405
  • София, родом- Силистра
Благодаря ви за бързия отговор. На мен ми е ясно , че понякога могат и малки прегрешения, но ми се искаше поне в началото да съм стриктна, защото ако почна  хайде днес прегрешение може, не е фатално, после стават две и накрая отиде коня у ряката   Grinning
И още нещо за белтъчния ден нали може супа топчета да си похапна?

# 406
Зависи какво съдържа супата топчета.Ориз не може,Картофи също.

# 407
Здравейте момичета, ето го и моя вечерен отчет: закуска-1 ябълка, обяд- 2бр. филии с песто от маслини, вечеря - питка със сладко от смокини и черен шоколад. Събирам сили за утрешния плодов ден. Ще има ли и други плодчета? Hug

# 408
  • София, родом- Силистра
Мисля в супата да сложа топчетата, зеленчуци и малко фиде пълнозърнесто.

# 409
фидето е за въглехидратния.Но пък може да я застроиш с яйце;Това е малко прегрешение понеже се смесват 2 белтъка

# 410
  • София, родом- Силистра
Галина 74 Благодаря ти за отговора, аз мислех да сложа фиде защото не само аз ще ям от нея, но на себе си да не сипвам от него.

# 411
Мисля,че ако сложиш пълнозърнестото фиде е ок,защото то замества  филийката хляб позволена за белтъчния ден.
А ти няма да изядеш един пакет фиде. Simple Smile

# 412
  • София, родом- Силистра
Pety Предполага се , че не, ама ако съм умряла от глад и цял слон ще погълна Joy
Ох, сега докато вляза в час сигурно доста ще ви тормозя с въпроси, но съм сигурна че няма да се сърдите.

# 413
нека и аз да се отчета за днешния плодов ден:
закуска 9:30 - 1 ябълка
обяд 13:00 - 2 ябълки
след. закуска 15:30 - половин портокал с малко орехи
вечеря 19:30 - 1 ябълка
мина плодовият ден, сега ще се чудя какво да си сготвя за утрешния белтъчен Simple Smile
хайде момичета, лека вечер от мен и до утре!

# 414
Фиданки, и аз приключих с моя плодов ден. Изяла съм за целия ден има-няма 100гр сурови ядки, просто не ми се яде повече. Утре ще дам отчет сутринта как съм се справила с петата четворка. Още само 2 и идва водния ден, който много ме тормози. Simple Smile Но има време. Доста момичета започнахме заедно на 2-ри януари, така наречения 1а клас Simple Smile Но май има доста отказали се, нека пак се преброим да отчетем резултатите за 20-те дни. Това е от мен, лека и спокойна вечер на всички ви  Hug

# 415
  • на малък остров в океана
Ехееее, Принцесса, ти се стопила направо. Почти си преполовила целта. Моите поздравления! А за водния ич не го мисли, щом издържаш цял ден само на 100 грама ядки, след 8 дни ще можеш и без тях. Сигурна съм.
Аз не съм от 1а, от 3б съм  Laughing  Laughing Laughing Почнах на 4 януари и досега оставих зад гърба си 5 кила, не ща и да ги виждам повече. Mr. Green

# 416
Ujasia, супер си! Ходиш ли вече на пазар за нови дрешки  Wink

# 417
Плодовите-до тук много мандарини и една голяяяяяяяяяяяяяяяма салата домати за вечеря.Ама и аз една диета пазя Grinning

# 418
  • Варна
Да се отчета и аз (днес ми е втория ден Grinning):

1-ви белтъчен: закуска - 2 портокала, обяд - малко печено пиле без кожата, вечеря - омлет със сирене и гъби...
Днес, 2-ри бобов ден: закуска - 2 банана, обяд - ориз със спанак, вечеря - ориз с гъби, моркови, чесън, домати и риган (стана ужасно вкусен).

Мисля, че въглехидратния ден утре ще ми е най-труден, главно защото като съм на работа е много трудно да си набавя режимна храна (офисът ни е на края на Варна и поръчваме обяд от разни сайтове)... А много мразя да ям сладко като основно ястие, предпочитам го за десерт само... Вероятно ще ям само някаква салата за обяд и чак на вечеря нещо въглехидратно...

А да ви питам, захарта в кафето с какво я замествате? Може ли да слагам кафява захар или мед, или пък изкуствен подсладител? А суха сметана вместо мляко, когато не е белтъчен ден?

# 419
Ето ме и мен.

По случай добрия резултат днес си позволих на обяд да хапна две малки хлебчета със две и половина кюфтета, малко кьополу, и салата от зеле ,моркови и майонеза.

За вечеря беше , риба на фурна във фолио с лимон и маслинки и кьополуто ,но беше без захар и така .

Не се отказвайте ,с времето ще станат нещата , сигурна съм. Hug

Утре мисля да си готвя грахче.

Терезита ,пиши си ,аз ви чета всички за мен няма значение как пишеш  Hug и на латиница чета .

Общи условия

Активация на акаунт