90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 448
  • 774
  •   1
Отговори
# 420
Maria_I добре дошла и успех !!!
Във въглехидратния ден можеш да си хапнеш солети или крекъри на работа. Simple Smile

# 421
  • на малък остров в океана
Ujasia, супер си! Ходиш ли вече на пазар за нови дрешки  Wink

хихи, имам си от преди дрешки, някои дори неносени. Тия дни ги вадих да пробвам да се вмъкна, ама ще почакам още за тях.  Laughing

Maria_I, слагам си малко мед в кафето, не мога горчиво да го пия. А мляко само в белтъчен слагам. Но ако толкоз не можеш без мляко, по-добре го смени с растителна сметана, то и в нея има белтъчини. Аз свикнах без мляко, но без мед или захар не мога. Embarassed А за утре за обяд можеш да си вземеш бейк ролс или нещо подобно. Или пък някакви бутерки. Но без яйца или сирене.

И аз утре съм на въглехидратен. Купих си една малка питчица и мисля да си направя с нея пица като я ползвам за блат, с доматен сос, гъбки и лук и риган и малко зехтин. Дано да стане вкусно, че още кат я видях в магазина си я нарочих за какво е. Laughing

# 422
  • Варна
Хм, съвсем не се бях сетила за крекери... Това ще е явно обядът. За вечеря мисля нещо макаронено с доматен сос и зеленчуци да направя.

Благодаря за отговорите, Pety и Ujasia, решено е - с мед ще пия кафето, че ако пия горчиво кафе, после целия ден ми е крив Laughing.

# 423
Здравейте момичета, аз ви предложих тиквата, но така и не я направих. Стоях до 7 на работа и после трябваше да готвя нещо набързо за 2 гладни мъже .
Не знам дали е за похвала но дори не опитах от хубавият суджук, нито от гъбките, нито дори до салатата стигнах. За мен време не остана и аз изядох само 2 мандарини  Tired
Много съм гладна момичета  Sad
На всичкото отгоре имах гости до преди малко и момичето ми каъа че не ми личи че сзм на диета  Cry
Радвам се че на някои от вас им е харесала тиквата ми. Рецептата ще я напиша утре че тук имам само фонетична азбука и немам нерви след този глад. А имам идея за меню за утре - гъби с сметана -  мисля че е подходящо за белтъчен ден.

# 424
  • София
Maria_I аз не мога да си пия кафето без мляко или сметана, затова противно на правилата слагам 1-2 пакетчета кафява захар + 1 суха сметанка  Embarassed

# 425
Ивка браво за похвала си!!!
Пий един чай и глада ще ти мине.А не плачи ,че приятелката ти е казала така.Ще ти заличи имай търпение,ти си само от 3 дена на този режим. Hug

# 426
Леле колко сте ентусиазирани! Чак ме е срам Embarassed,че се омазах така.Днес прецаках тотално плодовия #Cussing out Сега ще си зануля линийката и от утре започвам начисто пак с 1а ,този път стриктно и без прегрешения.Миналия път бях примерна и резултат имаше ,изглежда се поизморих от тези диети .Малката ми ще стане другия месец на 3год.от както съм я родила все това правя диети...диети... за това време съм свалила 32кг. останали са ми някякви си 8 ще ги махна та каквото ще да става.
За да съм стриктна обещавам да давам отчет пред вас за всяко нещо ,което съм яла.Така преди да хапна нещо ще се сещам,че трябва да го отчета пред фиданския клас пък дано се засрамя и не прекалявам.

# 427
Миленче  Hug и аз така направих .. нулирах и пак почнах в същия клас  Laughing Ще те чакам ... да знаеш ..  Laughing о0ф аз съм много ентусиазирана този път .. на въглехидртания естествено се поулях .. но пак имах огромен минус след него .. макар че съм в МЦ утре ще се отчета .. нищ0 че съм малко подута и 100% имам ++ , но вие знаете че тва е горе-долу ... пък след 2 - 3 дена или направо на края на другата четворка резултата ще е 100% сигурен ...  Laughing В момента съм като вълк ... обезумяла и огладняла .. и май след 1 час си лягам , че скоро може да литна към хладилника Laughing а не ми се иска да си развалям хубавия старт ..

# 428
Габи, Милена, пак сме в един клас  Grinning Никакво отказване и никакви прегрешения повече!
Аз вече мисля, дали ако си постигна резултата, да не направя нова линийка с още по-невъзможна цел.
Успех на всички и лека нощ   bouquet

# 429
Добро утро!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes УСПЯХ! Успях да издържа първия плодов ден! Последното ми ядене беше в 5 -50гр тиквени семки сурови. Много съм горда. Дано вече стомха ми се е свил и да продължавм все така. Но пък си легнах в 8,30, е заспах в 10, но се мъча да науча малката да си ляга рано, че сутрин й е трудно да стане за ясла. Та това също помогна да не ям. Важното е да не се мисли за ядене, но трудно се постига. Сега вече съм -1кг. Това е наградата ми, освен личното удовлетворение.
За днес ми се въртят някакви домашни кюфтета и печени чушки, но трябва да ги приготвя рано-рано, за да ги отнеса на работа.
МНОГО УПОРИТОСТ НА ВСИЧКИ!  bouquet

# 430
Добро утро фиданки!
Ден за равносметка --2 кг!!! newsm44 newsm44 newsm44 Не е много, но пък като знам , че в началото докато свикна не бях много стриктна, а и прегрешенията и то доста големи от Атанасовден, съм много, много доволна! От тук нататък ще съм супер дисциплинирана и знам, че резултатите няма да закъснеят!
Заповядайте по едно кафе да се почерпите!

картинки
И къде без закуска!

картинки
Лек и успешен петък! От утре почивка!

# 431
Добро утро! Благодарим за кафето  Simple Smile Момичета, аз след глада в плодовия съм в плюс  Laughing Нещо нередно има  Laughing
Отчим след петата четворка - 6,6 кг. Малкия плюс след плодовете мисля, че е заради МЦ-то. Успешен ден момичета, аз днес ще хапвам пържолки на скара   bouquet

# 432
добро утро милички!
отчитам се за вчера плодовия ден зак-4 кайсии;об-100гр кашу и 2 мандарини;веч-1 компот и 10 бадема
момичета как съм била вчера ???някой да ме оцени?
искам да ви питам за компот ,може ли в плодовия,въпреки че има захар???май прегреших ама нямаше плодове и бях жадна и се поддадох?
днес съм на белтъци а да ви кажа не ми се яде вече а и да ви кажа че минуси при мен пак няма има май някакви грамове вече незнам защо???
мерси за кафенцето и закуската!
лек и успешен на всички

# 433
и някой да каже ако знае защо не свалям и кога ще започна за 4 четворки съм -1.5кг???
помощ????чувствам се добре въпреки всичко и няма да се откажа....инат съм хихихихи

# 434
  • Панагюрище
Добро утро!
Киара благодаря за кафето и закуската.
Момичета не почваите диетата от начало въпреки резултатите и прегрешенията продължете си по дни както сте си.Диетата си е 90 дни и не бива да се прави повече ,защото организма свиква с нея и започва да не деиства.Почивате три месеца ка то внимавате с какво се тъпчете и пак наново докъто се харесате на себе си .Аз от една година се боря с килограмите и продължавам,все повече хора ме питат как съм успяла да ги сваля ,тези дни ще ви пусна малко снимки за да видите от какви килограми съм почнала и как изглеждам сега.Ние сме си ги трупали доста време и неможем сега да ги свалим от раз.Имайте търпение,ще се получи.Всеки организъм е различен и затова ни деиства различно,но все пак деиства.Горе главите и смело напред.
Аз днес съм на плодове ,закусих с един портокал и испих едно кафе.
Относно кафето,доста момичета от форума не спазваха правилото с горчивото кафе и пак имаха резултат,така че ако не можете горчиво подсладете си го и без това животът ни е горчивичък.
 Hug Hug Hug Hug ви всички и успех.На новите добре дошли.

Общи условия

Активация на акаунт