90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 447
  • 774
  •   1
Отговори
# 600
Весито, огледай двата режима и си избери а може като свършиш единия да направиш другия.Аз см. не мога да ти кажа но по дрехите си личи вече.

# 601
Здравейте дами! Днес съм плодова, много неприятно за събота, но ми помага събуждането в 1 на обяд  Mr. Green Днес реших да изкарам на ябълки, грейпфрут и зеле, без ядки и сушени плодове, да видим дали ще ми стане нещо  Mr. Green

# 602
Поля_от_слънчогледи, най-много някой "гаден минус" да те споходи. Joy Hug Тук главоломно се пише и се сваля.Браво!
Добре дошли на новите момичета!

Толкова съм сънена, че не знам и какво да пиша.Легнах си в 3 и станах в 3. Спящата красавица квадрати да яде пред мен. Laughing

Ели и Мурка нещо ми се губят по трасето.Чакам си бухалките, ама нещо липсват.

Лек и минусов на всички!  bouquet

# 603
  • в реалния свят
Момичета,мисля да съчетая лунната фаза с нашата диетка.Обядвах добре и вече лунувам на пълен тумбак rotfImbo
Пък може да уплаша утре кантара Rolling Eyes
Харизанче, много се забавлявам с твоите разсъждения.

# 604
Стихчето в заглавната страница е  Hug  Hug  Hug
Поздравления!
Прочетох всичко и ми допада като цяло  Hug
Щом и шоколад има всичко е супер,а аз съм по сладичкото тортички пастички  Hug
Сега с режима на Байкова нищо не съм приемала.
А има ли дами,който са били на нейния режим и са преминали към този?
Минусов ден на всички!!!

# 605
Харизанова, искам те тук в темата като преди  Hug   bouquet

# 606
Весито, шоколада трябва да е натурален.В унисон с всички правила има рецепти на доста сладкиши, които са за въглехидратния ден.Разгледай ги има и снимки и са лесни за изпълнение.
Харизанова, липсваш ни!

# 607
Здравейте момичета
Ама пишете като за световно не мога да ви насмогна с четенето .
Днес съм на варива закуската беше портокал обада леща със салата от зеле и филика хляб ,а вечерята ще е ориз със гъби и салатка от зеле с морков.

# 608
Сега съм 62кг да не взема съвсем да изчезна и съм висока 175см искам да стана 58 колкото бях това лято. Рецептите са повече от прекрасни ако мога да ги докарам в което съм убедена само количеството да не вземе бързо да изчезне от тавичката Simple Smile

# 609
  • в реалния свят
Някой може ли да ми предложи рецепта за пица.   chefЗнам ,че сте  коментирали рецепти ,но не ми се търси в предишни теми.
ВеситоА защо се мъчиш с Байкова.И тази диета е на принципа на разделното хранене, но е приятна и лека за изпълнение.Твоите 4 кг ще изчезнат за кратко време.

# 610
Мама барба-пица с гъбки, кисели краставички, маслинки, лук, прясна чушка, домат и много много подправки.Става убийствено.А доматеният сос е смес от лютеница и доматен сок или лютеница и кетчуп за хората, които обичат да им е по-сладко.И да няма кашкавал не е толкова фатално. Simple Smile  chef

# 611
Не се мъча и тя не е трудна за изпълнение. Току що разгледах и таблицата и виждам много добри резултати.
Аз с мойте 4кг още с 1вия цикъл съм ги свалила предполагам,а може и по добри резултати да постигна с 3те цикъла
Ще се почудя още малко и от понеделник може да съм с вас,но няма да спра да ви чета.
Радвам се,че има и други амбицирани за успехи и хубави тела!

# 612
  • в реалния свят
Харизенче, благодаря за бързия отговор,но ми е проблем приготвянето на тестото newsm78

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 16:24 от мама барба

# 613
готово на Бела не върши ли работа?

# 614
мама барба, току що я сложих да се пече пицата. Слагаш 1 ч.ч хладка вода,1ч.л. хл. сода,1 к.л. сол и 2ч.ч. брашно. Печеш в тава 28 или 30см.

Общи условия

Активация на акаунт