90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 447
  • 774
  •   1
Отговори
# 615
Харизанче,да заместя Елито  newsm66 newsm66 newsm66 fight newsm48

# 616
Ами аз винаги съм си купувала такова готово от магазина.Тесто никога не съм месила, че не ми е силата.Simple SmileИначе с "Бела" предполагам, че става някаква бутер-пица.Simple Smile

# 617
Не е лошо,но не знам дали е подходящо за диетата. Аз направих не диетична пица за останалите от семейството Simple Smile

# 618
Харизанче тук съм, чета Ви редовно и сега да си влезна в ролята  newsm29 newsm66 newsm29 newsm66 newsm29 newsm66 не ме предизвиквайте, че предишните фиданки ме знаят колко съм лошава  Peace

# 619
EЛИНОР,тази пълната жена ти ли си? В сайта снимкабг

# 620
Готовото тесто за пици на Бела що да не става? Сега прочетох съдържанието - брашно, вода, мая, сол и растителна мазнина.

# 621
Елии наминавай по-често,че ми липсваш,аз съм първа в редиците за бухалките,сега съм се заканила да съм стриктна,но някоя бухалка профилактично от време -навреме няма да ми навреди. Simple SmileКажи сега на какъв режим си .
весито, преди време и аз питах Ели същото,невероятно е нали

# 622
И ако кажите,че е от тази диета промяната ще съм  Hug  Hug  Hug
Ели, поздравления изглеждаш прекрасно

# 623
Тук съм Миленка и си ви наблюдавам и се радвам за всяко едно ваше минусче  Hug сега не съм на режима, карам си разделно.
И на въпроса да пълната жена съм аз от ученическите си години. Всичко постигнах с разделно хранене основното смъкнах и се доразкрасих с това режимче.
Успех на всички  Hug

# 624
Браво Ели, поздравления и от мен...ти ми върна надеждата, наистина  bouquet

# 625
И аз като гледам резултатите ще мина на нея  Hug
Ще се опитам да привлека вниманието и на други познати  Hug

# 626
Искам да попитам как стоят нещата с кафето? Аз пия 3в 1 и си позволявам прясно мляко 1%

# 627
Ели, smile3501 браво! smile3501
за мен може да извадиш бухалките днес съм непоправима.Всичко което ядох/вече и се навечерях/беше режимно но като количество просто ужас. Embarassed #2gunfire

# 628
Веси, кафето го пием с мляко само в белтъчния ден иначе който не може чисто с растителна сметана доколкото е такава

# 629
здравейте моми4ета,днес съм въглехидрати,след в4ера съм+100гр,дано се изпарят утре.днес съм на 1 кроасан с шоколад и ве4еря пица,прегреших и с малко сладки пуканки,4е бяхме на кино с малкия,но....няма да се разкайвам.
ели поздравления за резултата -невероятно,дори извиках мъжа ми да те види-супер си.за колко време се преобрази така?
успех моми4ета Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт