90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 447
  • 774
  •   1
Отговори
# 645
Не знам какво преувеличавам, но в момента съм 95-килограмова "здрава" българка. Laughing То не е за смях, ами за рев, ама айде да не си развалям доброто настроение в събота вечер. Crazy

# 646
Росито, аз скумриата я правя  на фурна със сок от лимон и малко водичка/ 1 пръст/.Пека я около 45 мин.става супер.
Весито, шоколада трябва да е натурален  и с колкото по-висок % какао толкова по- добре.Кафето ако не можеш чисто с растителна сметана.

# 647
  • България
Гале мерси за рецептата-да ли може рибата с лимонов сок?не ми се ходи до магазина за един лимон в тоя студ.... Hug

# 648
  • в реалния свят
Весито,аз харесвам Линд 70% какао и натурален шоколад Своге /40% какао/.Вкусни са и стават за ядене.Но..Линд 85% какао е голяма горчилка SickПовече няма да си давам паричките /3,85лв/ за такава отврат. Crossing Arms
Впрочем,шоколада го изключвам вече от режима ,защото го изяждам за 2 дни и после хленча ,че не слабея.

# 649
  • на малък остров в океана
И моят плодов ден приключи. 3 кивита, след два часа 1 портокал, на обяд 2 печени ябълки, за следобедна закуска ябълка и за вечеря портокал. Не е като да не съм яла. Laughing Утре ще видя какви съм ги свършила за 20 дни. Два дни май не съм се мерила, така че дано да има приятни изненади. Grinning
За утре си размразявам пилешки парти бутчета. Ще ги изпека на фурна с подправки и ще ги гарнирам със зелена салатка или пък айсберг с доматки и краставици. Предвидила съм си три бутчета за обяд и две за вечеря пък да видим.

VesitoAJ, 3 в 1 изобщо не е добра идея, освен заради млякото и заради огромното количество захар. На мен и принципно ми е сладко.

Роситооо, скумрията можеш и натюр да си я направиш върху готварска хартия. Напиши в гугъл Скумрия на фурна и ще ти изскочат много и вкусни рецепти. И естествено, че можеш да смениш лимона с лимонов сок.

# 650
Мона, ако ги готвиш, кажи дали са ти харесали  Simple Smile
Аз вечерях пак рано-рано, сега пия водичка и това е. Утре съм въглехидратнаа  newsm44 Лека и хубава съботна вечер момичета   bouquet

# 651
Благодаря момичета,като знам че мога да получа бързи отговори много се радвам.Купих на Мура пише 48% какаова маса. Няма да пия 3в1.
А публикуваните рецепти на 100% ли са по режима?
На мен ми се струва,че са малко на неразделно,но Вие ще ми кажете със сигурност.
И удачно ли е да започна с тях когато реша?

# 652
Аз май ще устискам днес  Laughing На обяд две ябълки, следобяд половин малка зелка, след малко ще вечерям два грейпфрута. И дано заспя рано, че...

Весито, доколкото имам наблюдения върху рецептите, не всички са режимни  Peace

# 653
Добра вечер фиданки
Моя плодов ден,се превърна в ябълков бях си взела четири големи ябълки и с тях си останах,но ми е
добре.
Така за хляба срам,не срам ще споделя,че до преди четири дни хапвах по половин ръчен хляб на ден Embarassed EmbarassedТ.е във въглехидратния ден който аз наричам тестен ще хапвам по филийка две Embarassed Embarassed
Интересно е,че мислите ми са насочени към пилешкото бон филе което ще цвърчи на скарата ми утре.
Желая Ви приятна вечер.

# 654
  • България
Весе не са 100% режимни рецептите.като си запозната добре с първа страница,с разрешените за деня храни е полесно.аз лично доста често се връщам там,все има какво да се научи.много лошо че я няма книгата на бг.правих няколко опита и неможах да я изтегля от линка.Uvasiq ще се посъветвам с гугал.мерси мн. Hug

# 655
Харизанова искам да ти кажа че преди десет година освен с прекрасен син се сдобих и с 30 кг. които с мъка носех .През юли когато започнах режима бях 96 кг чисто тегло .Завърших режима на 82 кг и си купих панталони с два номера по малки сега се надявам да намаля още номера на панталона си и се чувствам прекрасно. Hug

# 656
Кирова, аз няма извинение за килограмите си от сорта на бременност.Хормонални проблеми си имам, но не мисля, че са ми повлияли чак толкова, че да се докарам до това положение.Смятайте, ако забременея сигурно ще съм 150. Laughing

# 657
  • на малък остров в океана
Оооооо, вярвай ми, хормоните имат много общос килограмите.
Аз заради високия инсулин качвах кг дори и по време на диета.
Най-добре се посъветвай с твоя ендокринолог за някаква диета според проблемите които имаш. Вкарай някакво движение всеки ден, не казвам спорт, просто се движи повече, не ползвай асансьор, качвай се по стълби, ходи пеша.
Газирани напитки забрави, полуфабрикати също, яж чисто месо нетлъсто, пълнозърнест хляб, пресни салати. Спазвайопределени часове на хранене и минусите няма да закъснеят. И те съветвам да се допиташ до Елинор. Ето и нейните повечето килограми са свалени чрез разделно хранене, а не чрез този режим.
И ако нямаш воля да се справиш сама, помоли всички в къщи да ти помагат. Успех

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 22:07 от Ujasia

# 658
  • TX

за три дни сте изписали темата Thinking

# 659
Здравейте и от мен. Ама да знаете голям кеф е да ходиш на гости след 20:00ч. цяла вечер си сръбвах водичка, изпих цяла кана. Отчетчето за деня:
Закуска: 1 ябълка
Обяд: 200гр. ребърца + салата маруля с репички
Вечеря: 100гр. ребърца + салата ряпа с моркови.
Лека и минусова нощ.

Общи условия

Активация на акаунт