90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 447
  • 774
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета и аз нахълтвам в темата на фиданки отново след 1 година спиране.

От 12 дена съм отново на режима. До момента съм -3 кг.
За повечето сигурно съм нова, но миналата година по това време долу горе изкарах пълния режим и свалих 16 кг (не знам защо са ме изтрили от табличката) и в момента виждам тук таме познат ник като Роси 72, Елионор, може да забравям някой.
За съжалание след режима бях доста нережимна и си върнах около 60% от сваленото  Confused, та сега реших отново да се подложа на режима понеже знам, че при мен работи добре, като ще се опитам да поправя поредната си грешка с йо-йо ефекта.
Иначе имам доста знания по въпроси с разденото хранене и тази диета и с удоволствие бих се включвала с отговори, а и се надявам като имам въпроси да ми помагате.

Малко по-нагоре стана дума за черния(натурален) шоколад. За да се води такъв трябва да е над 70%, другите под тази стойност неса. Бяхте споменали за шоколад с 40% какао, но това си е почти колкото нормален шоколда, така че по-добре го сменете. И аз съм фен на 70% Линд, защото е доста мек и приятен на вкус.

VesitoAJ   има доста от рецептите, които не са режимни. Опитай се да ползваш правилата от първа страница.

По въпроса за зеленчуците в плодовия ден. В книгата си пише, че може да се ядат, когото човек не обича плодове. Освен това в друга книга за разделното хранене съм чела, че доматите и краставиците се броят към плодовете. Мисля, че няма никакъв проблем да се ядат домати и краставици без подправки, друг е въпроса какви са на вкус. Поне аз вкусни домати не мога да намеря при нас, а и не им е хич сезона  Confused Аз лично наблягам на салата айсберг, макар че не съм съвсем сигурна, че и е сезона. А зелето тук е токова дебело, че изобщо не мога да си и помисля, да го направя на салата  Tired

Днес бях на белтъчен ден и хапнха на обед и вечеря руло стефани. Не е най-режимното, но не е и толкова зле.
Хайде като първо включване за тази година мисля да не досаждам повече.
Лека и спокойна нощ и утре много минуси от всички. Аз се тегля през 4ри дена

# 661
  • София, родом- Силистра
Здравейте момичета имам въпрос когато съм на въглехидратен ден задължително ли трябва да ям и някаква салата и  през останалите дни без плодовия ли трябва да пак ям салата или тя е по избор и може да се прескочи? И бульон само в белтъчния ден ли се пие. Нещо зациклих днес и всимко ми е като каша, явно не ми е ден.

# 662
Бульон никой не пие, а салатата си е по желание. Simple Smile

# 663
Добро утро  Hug
Аз се позагубих - в четвъртък и вчера бях на рожденни дни и малко кривнах от правия път, но сега до 17-ти март ще съм много стриктна /тогава пак рд/
Фиданки, аз като не ям ядки през плодовия и кантара се раздвижи, явно не ми понасят на мен Sunglasses
стел, при теб раздвижиха ли се нещата?
Петка, 60% си върна защото хапваше повечко или просто защото не беше вече режимна?
Хубав ден  Hug

# 664
  • Бургас
Добро утро! Хайде по кафе и топло чайче  Hug

Ели наминавай по-често. Затъжихме се за  newsm66
Харизанче ти да не накисваш триците с Бейлис  Mr. Green
Лек ден  Hug

# 665
  • София, родом- Силистра
Пак имам въпрос ядките само през плодовия ден ли се хапват?

# 666
Елинор, впечатлена съм. Много. Поздравявам те за волята  Hug
За колко време успя да се преобразиш така?

# 667
По принцип ядките са само в плодовия ден,но можеш да си слагаш орехи например в сладкишите във въглехидратния.

# 668
добро утро  Hug
Веси-благодаря за кафенцето ще се възползвам да го пия с вас Peace
Ели-как си ти Hug
Петка-добре дошла,събираме се старите фиданки Hug

# 669
  • София, родом- Силистра
Благодаря за отговорите просто днес съм на въгрехидратен и мисля да хапна солетки или малко ядки за ояд, а довечера някой сладкиш.

# 670
Добро утро!Мерси за кафенцето и за чайчето!
От снощи започнах да чета от 1вата тема и ми е доста интересно и забавно. Никой не знае на 100% май кое  е правилно и кое не в съчетанието на храните. И аз мисля да съм режимна от утре  Hug ,но ще продължа да трупам информация та да не задавам много въпроси, в което се съмнявам.
Ако можете да напишете по няколко ястия на 100% режим за белтъчен, бобов и въглехидратен ден ще съм много  Hug  Hug  Hug
Нали имаме 3 основни хранения да кажем 8-  1-2-3плода,   12- основно   ,    20-1/2 основното от обяда   и   при глад плод 2 часа след основното Дано съм разбрала правилно  newsm78
И това мешене на храни добре ли е на обяд едно ,а за вечеря съвсем друго  newsm78
Хубав и минусов ден Ви пожелавам!!! Peace  Peace  Peace

# 671
,
Добро утро!
Закуската да е от мен днес!
Веси, благодаря за кафето сега го пия.
Денизает, солетите не ги препоръчват ветеранките.Ядки може и във въглехидратния.
Днес съм на плодове.Надявам се да съм стриктна и режимна.
ЧОКИТА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, И МНОГО ЩАСТЛИВА! Hug

# 672
  • Бургас
VesitoAJ да 3 хранения. Плод при глад в белтъчен 4 часа след обяда, в бобов и въгл.- 3 часа, плодовете може да се хапват на 2ч. Вода 30мин. преди и след хранене. Правилото за еднакво на обяд и вечеря не всички го спазваме. Успех!
Галина 74 черпя се с круша  Grinning

# 673
  • Варна
Добро утро на всички!
Да се отчета за вчера: закуска - 2 банана, обяд - 1 портокал и 1 ябълка, следобедна закуска към 2-3 ч. - 1 банан и после към 5 - шепа сурови слънчогледови ядки... И после на вечеря прегреших, изядох около 30-40 грама печени ядки, които мъжът ми купи, защото не можел да яде сурови и изпих чаша бяло вино (макар и домашно - от чисто грозде без добавяна захар, но не вярвам да мине за плодов сок  Laughing). Искам сега някой да ме набие.

Вчера се чувствах ужасно отпаднала между другото, някой друг има ли същия проблем през плодовия ден?

Вчера си купихме кантар и се претеглих, тази сутрин пак се теглих и въпреки прегрешенията съм -1 кг Shocked. Иначе от първите три дни на диетата горе-долу на око мога да преценя, че съм смъкнала още 1 кг, а при това днес съм в МЦ. Мисля и аз да се тегля след всеки плодов и воден ден.

Дотук съм много доволна от постигнатото, целта ми е -23 кг, не се залъгвам, че до края на диетата ще успея да смъкна всичките, но може би ако повторя режима няколко пъти ще успея, нали? При всички случаи се надявам до април-май да съм поне -10-15, тъй като края на юни ми предстои сватба, а преди да се харесам в огледалото, рокли няма да меря Naughty. Та определено имам доста мотивация Grinning.

Между другото, след като приключи режима, мога ли веднага да го повторя, или трябва да изчакам малко?

# 674
  • София, родом- Силистра
Може да не се препоръчват, но днес съм на работа и няма от къде какво да си купя за обяд, а солетките са пълнозърнести е реших, че не е толкова нарушаващо режима. Но ще измислиме нещо, ако не един път прегрешение  и то презнато  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт