90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 447
  • 774
  •   1
Отговори
# 75
Габиииии, искам те стриктна този път!  Hug дано татко ти е по-добре вече
Мама Нина, един път си позволих да пия айрян по време на хранене (съвсем режимно, защото беше белтъчен) и на другия ден имах такъв голям плюс, че не искам да си спомням. Водичката се пие минимум 30 мин преди и след хранене.

# 76
Вече имам прегрешение. Изядах 1 бонбон. мИ не издържах Embarassed EmbarassedПовече няма, обещавам.
Някъде четах в протеиновия ден след обяда да се изпие един бульон. Но от до тук прочетеното разбирам, че не са имали в предвид тези купчета, на които ние казваме бульони.
Всички ли ядете едно и съко на обяд ина вечеря. Какви са ви наблюденията, ако това не се спазва?? При това напрегнато ежедневие трябва да готвим от преднатат вечер , за да имамза обяд и за вечеря следващия ден. Вероятността да ни прияде от това,кето сме готвил е голяма.Ще се постарая да го спазвам, но не мисля че ще успея.

# 77
Габито е стриктна до първата мекичка, но както казва тя" удари се през мръсната уста". Joy Габче, успех с новото начало!  bouquet  bouquet  bouquet

# 78
Аз определено не спазвам правилото за едно и също ядене. През деня ям нещо около офиса, а вечер- вечеря вкъщи. Мога да кажа, за себе си, че явно имах късмет, защото доста неща не спазвах. Сега съм си казала, че ще съм по-стриктна. А тая водица я пия след хранене, ама пък преди не смятам 30 мин.  ooooh!

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 16:34 от Анонимен

# 79
Габинче, ти си хапнала и хляб и сега между храненията плод. Добре ли разбрах? Аз обядвах сирене и кашкавал и 150 грама снежанка. За закуска 1 ябълка- мога ли да хапна още една ябълка  Thinking

# 80
Габинче, ти си хапнала и хляб и сега между храненията плод. Добре ли разбрах? Аз обядвах сирене и кашкавал и 150 грама снежанка. За закуска 1 ябълка- мога ли да хапна още една ябълка  Thinking
4 часа след белтъчното хранене можеш да хапнеш плода. После след още 2 часа е белтъчната вечеря  Peace

# 81
Юпиииии! Отивам за ябълкаааааа Hug Hug Hug

# 82
ехо момичета днес до тук съм добре
9.43ч.-2 мандарини
11.43 - 2 мандарини
13.50 - пилешка пържолка
1л вода до сега
за довечера смятам филенце със салатка и утре пак ще ви се отчета
добре дошли на всички нови момичета  и много успехи а също и на теб габи с теб съм !!!!
айде и утре още повече минусчета на кантара

# 83
  • Бургас
darinka детска лютеница  Mr. Green само внимавай с вечерята му  Wink
По време на хранене не пийте вода, разреждат се стомашните сокове и трудно се усвоява храната.
стел добре си с менюто Peace  
Харизанче, що не казваш днес какво си яла? Щом мълчиш, нещо супер вкусно ще да е  Grinning

# 84
 "Не допускайте едновременната консумация на различни видове белтъци (месо и млечни продукти, месо и яйца, яйца и млечни продукти)."
Значи ли това че като съм яла на обяд млечни, трябва и на вечеря да са млечни. Мога ли да си позволя месо Thinking

# 85
ivkacom, това означава да не ядеш на едно хранене два или повече вида белтък заедно. Смисъл - сирене по шопски, месо с кашкавал и т.н. Иначе е препоръчително не само да не ги смесваш, но и да хапваш едно и също з аобяд и вечеря. Така се сваля по-бързо, но малко от нас го спазват. Според мен по-основно е на едно хранене да не ги смесваш. Аз ям по 1 вид белтък на обяд и друг на вечеря и резултата е добър.

# 86
Ей има ли плодови? Цял ден ябълки голям отчет няма що. Не знам да ли има връзка, но забелязах че когато ям един и същ вид плодове целия ден свалям повече. Едно въпросче може ли стафиди през плодовия ден? Много ------- на всички.

# 87
ivkacom, това означава да не ядеш на едно хранене два или повече вида белтък заедно. Смисъл - сирене по шопски, месо с кашкавал и т.н. Иначе е препоръчително не само да не ги смесваш, но и да хапваш едно и също з аобяд и вечеря. Така се сваля по-бързо, но малко от нас го спазват. Според мен по-основно е на едно хранене да не ги смесваш. Аз ям по 1 вид белтък на обяд и друг на вечеря и резултата е добър.

аз за обяд хапнах омлет със сирене и кашкавал, значи ли това, че съм сбъркала  Confused, след като съм смесила 3 различни вида белтъка????????

# 88
Vessy, кренвирш с млечна салата беше обяда.Нищо специално.Знам, че не се долюбва като продукт, но все ми ядат това до носа и аз съм човек и аз душа нося и си хапнах. Joy

# 89
Записвам се Confused

Общи условия

Активация на акаунт