90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 447
  • 774
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Момичета чудя се може ли праз, суров през първите 2 дни? Аз го хапнах де  Mr. Green с пържола, чакам 30 мин. да пийна вода.
Добре дошли на новите и на "старите"  завърнали се  Hug
Честито на именниците и техните семейства!  bouquet

# 61
Ivkacom и Tanita-81 добре дошли! Със сигурност тук ще ви хареса, момичетата са много мили и винаги помагат със съвети и подкрепа!Успех и бързо и леко постигане на целите!  bouquet
Аз да се олача, нали съм си каръче - подготвената ми за обяд пържолка намирисваше! ShockedАма така става като не е домашно! Twisted Evil И нали след вчерашния плодов бях прегладняла и изрових една забравена супа на Маги и нея ядох. Знам, че не бива, но толкова ми се ядеше нещо солено! ooooh!

# 62
благодаря на всички за топлото посрещане  newsm51

# 63
Момичета чудя се може ли праз, суров през първите 2 дни? Аз го хапнах де  Mr. Green с пържола, чакам 30 мин. да пийна вода.
Добре дошли на новите и на "старите"  завърнали се  Hug
Честито на именниците и техните семейства!  bouquet

Празът може и печен и суров. Това си е зеленчук по всички параграфи също като лука.

# 64
Ivkacom и Tanita-81, успех с диетката!
milinkoto, не си само ти, дето по-бавно стават нещата. Бъди търпелива и ще има резултат. Мога да кажа, че тази диета действа при мен, освен всичко друго е, че не я чуствам като диета, а като режим. Ям по-разнообразно, отколкото иначе и знам, че ако нещо не мога да го хапна днес, ще мога утре, или след 2 дни. За количеството- аз се притеснявах от кол-вата, но те намаляват със всеки изминал ден, просто ми се яде пО по-малко.
А за лютеницата, мацката беше питала за домашно приготвена, ако не се лъжа. АКо е така, мисля, че няма проблем- няма захар вътре и е заместник на салатата. На мен сега затова ми е малко по-трудно, салатите са еднииии... ooooh! Доматите почти нямат вкус и направо ми се отяждат. Лятото е страхотно- голяма купа свежа салата и малко сиренце...мммм...
А сиренето и кашкавала на МВ, как става? Затопля се, на колко минути?

# 65
Tsuff, дори и в домашната има захар или мед зависи от рецептата.Ако е сигурна ,че няма захар тогава наистина може.

# 66
тъкмо хапнах едно омлетче с кашкавал и сиренце и една хубава салатка от краставици, но искам да питам вие пиете ли бульоните и дали може от кубчетата на "МАГИ"  newsm78
нещо не ми се занимава да си варя зеленчуци   Rolling Eyes

# 67
  • Бургас
bibeto мерси. И аз така знам, но за всеки случай питам да не сбъркам.
tanita бульон никой не пие. Кубчетата на "Маги" са мноого солени и пълни с химия.

# 68
Момичета, сетих се да ви кажа че луната е нарастваща и тези дни малко по трудно ще се отървем от килцата. Виж на 30 е новолуние и тогава ще е по лесно

# 69

tanita бульон никой не пие. Кубчетата на "Маги" са мноого солени и пълни с химия.

[/quote]

много мерси  Peace, май и аз ще се лиша от тях, нещо не са ми по вкуса  Simple Smile

# 70
  • Русе
Така е, ако някой е зациклил с килцата или пък е качил малко да не се отчайва виновна е луната  #2gunfire  Помня, като започнах мин.година по това време с режима през първите 2 седмици несвалих нищо, ама нищо и оревах света. Бях на крачка да се откажа, но старите тогава фиданки ми казаха да си изкарам цикъла и ако невидя и тогава нищо на кантара, което да ме радва да се откажа. През следващите 2 седмици смъкнах 4кг. Обяснението беше точно с цикличността на луната  Peace
Та като си говорим затова че нямали безгрешни хора  Mr. Green да се похваля и аз какво обядвах  Embarassed на детето обядаааааа - кренвирш с кашкавал и детска лютеница с една средичка хляб  Sick  съжалявам, ама пък си беше вкусно   bowuu
Неправете като мен  hahaha  Joy

# 71
Здравейте и от мене!Да се отчета и аз за 1 седмица -4 кг с много прегрешения.Нещо ми се струва, че кантара ми не е наред, но малката постоянно го върти така че........ newsm12 newsm12 newsm12javascript:void(0);

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 15:28 от Мама Нина

# 72
Момичета, ето ме и мен Simple Smile Отчитам обяда - 2 триъгълничета топено сиренце с една филийка пълнозърнест препечен хляб.
Благодаря ви за подкрепата! Сега имам още по-голям стимул да продължавма напред. От днес съм и в МЦ, и луната е кофти, така че най-вероятно ще спра да свалям за сега. Успокоява ме, че първолачките сме на воден точно на новолуние.
Ели, специално за теб  smile3525

# 73
Дали е голямо прегрешение да се пие вода по време на хранене?Много ми е трудно без да пийвам нещо.

# 74
Ехо0 момичетАа  Hug как са 1а клас  Simple Smile върви ли белтъчния ..  Hug и аз вчера си нулирах линийката .. и днес го броя за 1-ви ден / макар че трябва да е 17 cry ама както преди 1 година някоя от нас казваше ГГЗ  Laughing / ... Иначе твърдо си продължавам с 1а ..  Laughing  За закуска лимоново сокче ; обяд - шкембе чорба , едно кебапче и хлебче .. след малко ще хапна 1-2 кивинца .. и за вечеря някаква салатка .. 0бичам ви .. пожелавам мно0ого минуси във този гаден , мрачен и студен ден ..   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт