90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 447
  • 774
  •   1
Отговори
# 45
Герганче, мисля че лютеницата има захар и за белтъчен не може. И другите да кажат.
Даринка ти за колко време ги свали тези 4 кг? Извинявай ако вече си писала!

# 46
  • Русе
Днес ми е 13 ден-белтъчен  Mr. Green не се шашкай, бързо качените са бързо и свалени затова  Peace Качих ги за 12 дена и за толкова ги смъкнах  Hug
Иначе ми се струва че сирене и кашкавал във въглехидратен ден не са подходящи, непомня кой на предната страница беше писал ...че се гласи да го хапва за обяд

# 47
ivkacom как така днес си първи ден от диетата - въглехидратен и ще хапваш сиренце и кашкавал. Имаш предвид че днес си на белтъчен ден, нали така?

# 48
Герганче, лютеница за белтъчен не става има захар може през въглехидратен.Към яйцата може, зелева, марулена, доматена /пресни да са салатите/.След обяд може плод , но трябва да са минали 4 часа от обяда и след плода трябва да минат 2 часа преди да вечеря./виж на първа страница часовете между храненията в различните дни. Hug
Честито на всички именници живи и здрави!

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 11:26 от Галина 74

# 49
О да  Simple Smile права си elinor80 първи - белтъчен

# 50
Започвам да пиша и компа ми се прецаква...вече за втори път #Cussing out
Започвам 3-та четворка и днес съм белтъчна, обяда ще е странната салата от зеле,сирене и ролца ор раци , а вечерята ще е пилешко бутче с салата..
Да си призная малко оплесках предната четворка..малко, но поне плодовия си беше плодов...
Аз килограми не свалям, поне на тоя етап, но видимо си личи че съм отслабнала(щом съпруга ми каза значи наистина е така), дрехите ми станаха по свободни..изглежда в см свалям..по нататък и кг-ми.

# 51
Еййй,кво направихте вие newsm78 кога изписахте старата ,че и нова тема почнахте и четири страници сте изписали.Аз нещо имах проблем с нета и сега като видях какво сте направили се шашнах-браво.При мене нищо ново ,не съм се мерила,че съм в МЦ и съм се подула яко и ако се премеря сигурно ще откача .Сега се връщам да чета ,че много съм изпуснала от фиданския живот.

# 52
Здравейте и от мен
Ей никакво отказване от режимчето , че ще ви късам ушенцата. Naughty

Днес на варива и си пека във фурната картофки , мисля и кисели краставички и малко зелева салатка да хапна и вечерята мисля да е същата , от няколко дена съм страшно подута откъм корем и ме наболват яйчници , та дали е овото незнам точно , но имам чуството ,че нищо не съм свалило от втория цикъл , а и не мисля да се качвам на кантара скоро , така ,че това ще е ,без кантар , но със стимул пък каквото сабя покаже.

# 53
  • на малък остров в океана
Стел, Бонни, никакво отказване! Опитайте да намалите порциите и да увеличите водата. Може там да е разковничето. Аз имах застой - една седмица нищо не бях свалила и като намалих порциите и свалям всеки ден. А най щастлива съм че след вчерашния бобов ден съм с още 400 грама надолу. На вечеря ям доста малко и даже ми става тежко понякога. Бързо се свиква.
Герганчето, към яйцата добави по-добре прясна салатка. Много е наблегнато на пресните салати в книгата с рецептите. Почти всеки ден са. Както са ти казали, лютеницата не е подходяща.

Ние тая сутрин се успахме, та нямам време за хляба с лук и розмарин, та ще хапна препечени филийки. Но за довечеря ще се възнаградя за свалените 4.4 кг с браунис.  

Много минуси на всички!

# 54
Здравейте и от мен най сетне се добрах до компютъра. Благодаря за кафенцето и сока. Днес съм на плодчета, бобовите ++ си отидоха днес. rositoooo благодаря за вчерашната подкрепа, беше права. Сега имам сили за плодовия ден. Минусов на всички.

# 55
здравейте момичета

Да ви кажа много съм разочарована. От 14 дни съм на режима и съм свалила само едно кило, а и то е едно такова плаващо - ту го има, ту го няма Cry
Като грешки си отчитам това, че вечерям почти винаги след 8,при това хич не се ограничавам в количествата, вода почти не пия, а във въглехидратния ден първите два пъти ядох много сладки неща. Другото нещо, което не спазвам обяда и вечерята да са едно и също.
Много ме е срам от мене  Embarassed Embarassed Embarassed От днес съм си обещала да съм по-стриктна

# 56
добър ден, момичета
бих искала да се присъединя към вас.. Hug

от днес и аз съм на диетка  Crazy

# 57
tanita-81 добре дошла  Simple SmileИ аз съм от най новите тук. Днес също като на теб ми е първия ден. Вече се нахраних за обяд. Пия мнооооого вода.

# 58
ivkacom   и tanita-81 добре дошли и успех. Grinning Hug

# 59
Танита 81, добре дошла!
Милинкото, хора без прегрешения няма, но водата е изключително важна, както и яденето до 8 часа.Но смело напред няма отказване.И аз съм от тези които не могат да се похвалят с кой знае какви резултати, но продължавам.Тук сме за да се подкрепяме.

Общи условия

Активация на акаунт