90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 447
  • 774
  •   1
Отговори
# 30
благодаря за кафенцето и фреша !!!
притеснявам се да не ви досаждам с менюто ,ама от днес почвам подробно!!!
ок млякото го махам веднага!а като огладнея може ли да си хапна 3 4 мандаринки че 1 хич не ми стига ако съм гладна?
за вчера бях плодова  - за обяд хапнах 150гр кашу (сигурно ви плаша с тези количества храна ) следобед 2 ябълки,за вечеря около 200 гр сушени сливи!!!
фреш не пия и сокове само вода защото те само ми изострят глада ,пия вода и чакам да дойде ред за хапване !!!!
може би главния проблем при мен е количеството на вечеря винаги е повече от обяда и далеч не е 200 гр ????
на работа няма как да се храня нормално и затова като се върна вечер се мятам като вълк...
то и аз усещам че по добре като си хапвам по 100гр ,ама хич не мога по толкова ,(затова се хванах с тази диета за да хапвам),ако ще е по 100 200 гр аз по добре да карам на другите гладуващи диети.сега да не си помислите че хапвам по 1 прасенце като седна ,не ама понеже най обилно мие вечерното хранене...
и да викажа че на работа няма как да си хапна и салата,ама вечер мога и се почвам момичета щом казвате ,благодаряви многооооо  bouquet Hug Heart Eyes

# 31
Добро утро и от мен!
Жане, благодаря за темичката.
Гаргамелче, благодаря за кафенцето и на Веси благодарности за закуската.Ивка  и Кирова добре дошли!
Стел и аз почти нямам резултат не си само ти.Елинор благодаря за съветите и подкрепата.
От снощи имам съвсем малко прегрешение.Удържах фронта при това без обяснения тъй като празника беше вкъщи.
днес съм на варива-закуска 1 круша страхотен ефект има за ОО и топлата вода разбира се.За обяд имам картофена салата  и ще си задуша 100 гр. печурки.за вечеря мисля печени картофи и марулена салата.
Лек и минусов ден на всички. Hug
стел един съвет не мисли за храна.действа много добре.

# 32
  • Germany
Добро утро, фиданки!
И при мен няма развитие, но поне няма плюс. Имам питане - днес съм на варива и смятам да приготвя зелен фасул с картофи. Питането е, може ли към него да прибавя едно парче телешко за детето, че то без месо не яде, пък за нас да остане без месо?
Успешна и минусова седмица на всички!

# 33
Ковачева, аз мисля, че не защото докато се варят заедно месото си пуска сосовете и те се поемат от картофите и боба.Нека и другите да кажат. Hug

# 34
само да ми кажете как да  не мисля за храна ?????
сега закусих две мандаринки да видим колко ще издържа
смятам след два часа пак две и след два часа обяд месце .  и да пиивам водичка повечко ама да видим.......
благодаря за съветите (само не знам как  да не мисля за храна когато съм гладна ама....)
благодаря и за подкрепата

# 35
Здравейте, бях при вас преди празниците, свалих 2кг и сега не само че си върнах, но и овще огоре. Ама от време на време се изпускам и ям много, после тъпча сладко и така. "Идвам" при вас, защото тук всички сме на един хал и споделянето тук много ми помага. Та днес ми е първи дне. Мисля да свял около 12кг. Този път вече съм решена. Помагайте да не изпусна края пак.
стел ще се подкрепяме , мила, че и аз съм доста лакома.През миналата седмица се мъчех на разделно и горе-долу посвикнах, та се надявам да ми е по-леко сега. Наблягай на чая , без захар, ей така пии го когато се сетиш. Така хем ще пише повече вода, хем няма да ти се яде толкова. щом ти се дояде-пии, така ще остане по-малко място за яденето след това.
До сега съм на 1 ябълка за закуска в 9,00 часа.
ЛЕК И ОТСЛАБВАЩ ДЕН НА ВСИЧКИ!

# 36
Днес ми е плодов  Crazy дано издържа  ooooh!
Минуси нямам ,но поне и + няма!

# 37
добро утро и от мен   СТЕЛ не се отчайвай и аз горе долу съм като тебе но няма място за отчаяние даваме напред (аз имам само 2 кг

за 14 дни като първите 10 не помръднах; така че дерзайте момичета все нещо ще се получи....

ДНЕС си направих спагетки с гъби а за довечера  ТОРТА  ТОРТА Peace

# 38
Добро утро и от мен.Закусих банан, днес ми е плодов.
Стел, това ми е втори плодов и нямам нито грам свален. Така, че те разбирам много добре. Сутринта направо се отчаях, но добре, че ви има момичета. Много е демотивиращо като полагаш усилия, а не виждаш резултат. Поне килце да падне, ей така, за стимул, ама няма  Sad  Но няма да се отказвам за сега. Поне един месец да направя, да видим. Има ли в историята някой който не е свалил нито кило с тази диета? Може пък да съм първата.

Принцеса, Бибето, браво за резултатите!

# 39
Честит Атанасов ден на всички именници! Поверието гласи , че от днес зимата си отива и отстъпва пред пролетта!Айде и ние с мисълта за приближаващите топли дни да сме стриктни и последователни и да дочакаме заслужените резултати!
От днес съм в МЦ и ще се претегля в петък, след плодовия. Дано имам повод за  #Milti Но определено се чувствам добре, леко ми е и не мисля постоянно за сладко като при другите диети, защото знам, че ще мога да си хапна.
Днес съм на белтъчини. За закуска 1 ябълка, за обяд имам пилешка пържола и краставица. Довечера ще съм на имен ден, но вярвам, че ще се справя!
Лек понеделник и успешна седмица на всички фиданки! Много се радвам, че ви открих и че сте толкова готини! Two Hearts

# 40
Добро утро!
Днес- плодов ден! Предните 3 ги изкарах неусетно, не мога да повярвам...Плодовия ден днес може да го усетя по-трудно, ама ще устискам.
Стел, няма да се предаваш!
бва, желая ти успех!
Принцеса, чудесен резултат, благородно завидяххх... Wink
Предния път, като диетувах имаше също момичета, при които диетата не даваше желания резултат. Може да не е точно подходяща или пък метаболизма е по-труден на диети...не знам...Аз имам приятелка- 4 месеца се мъчи с Дюкан, свалила е 10-на кг. обаче много трудно и с голям зор....Ами аз се чуствам като НЕ на диета, егати...като се сетя тя какво яде...ние сме си добре направо.
Няма да се предавате, наистина за стимул е хубаво да видиш минус, но пък може да стане по-бавно и с повечко търпени. Желая ви го!
Хайде днес да тръгне на минуси- понеделнишки. Желая ви успешна седмица!
Честит Атанасовден и от мен!

# 41
  • Русе
Честито на именниците   bouquet
След вчерашния плодов изчистих слава богу въглехидратните си приумици  Mr. Green днес кантара беше благосклонен 59,100 кг  Hug
Лек и минусов ден на всички  Peace

# 42
Писах в предишната тема че се записвам при вас от името на мъжа ми  Wink
Та това ни е първи ден и искам само да попитам правилно ли разбирам нещата. За закуска хапна една ябълка, сега за обяд мисля да му приготвя яйца и за гарнитура някоя домашна лютеничка че няма да имам време за друго  Rolling Eyes За вечеря същото, а след обяд може ли да хапне пак плод?! И да ми кажете това което съм избрала добре ли е или някъде бъркам?   bouquet

# 43
Добро утро и от мен момичета!
Днес ми е първия ден от диетата - въглехидратен. За обяд съм приготвила кашкавал и сирене. Ще го затопля в микровълновата и ето ти  вкусен обяд. Да сега изядох една ябълка и пия втора чаша с вода.
Принцеса, ти си моят идол! Дай боже всекиму!
Хайде много минусчета тази седмица! 

# 44
Герганчето, моят мъж също искаше да започне с мен, но е страшен МЕСОяд. Сега е на точкова диета, но се надявам ако при мен има резултата да се присъедини към нас

Общи условия

Активация на акаунт