90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 448
  • 774
  •   1
Отговори
# 285

Здравейте, момичета, намесвам се да споделя за батута.  Simple Smile Много добра идея е. Имаме го. Но го бяхме купили от "Джъмбо", само че сега ги няма. Струваше доста по-малко - 60 или 70лв., не помня. Слабото му място е обиколника отстрани. Колкото и да внимаваш, настъпваш го и безобразно се къса. Иначе батута е страхотен. Преди Коледа скачах всеки ден по половин час, на музика, отслабнах с няколко килограма /3-4/ за около 2 месеца, без никакво усилие. Когато пропусках ден, започваше да ми липсва. Сега не съм толкова редовна, скачам, когато ми хрумне и постепенно върнах 2 кг. Храненето ми е същото - разумно и рационално. Който обича да скача - това е прекрасен вариант за поддържане на теглото.  Peace

# 286
Струваше доста по-малко - 60 или 70лв., не помня. Слабото му място е обиколника отстрани. Колкото и да внимаваш, настъпваш го и безобразно се къса. Иначе батута е страхотен.
Аз още се чудя.  Този пише, че издържал до 100кг. и е с диаметър 1,2м. Твоят какъв беше?

# 287
Преди малко гледах за батута при Гала. Казаха много хубави неща за него. Даже тя си поскача малко. Скачаха с врътливи движения, работело се за много групи муслули. Замислям се и аз.

Стел, прочетох, че се чувстваш отпаднала. И аз така. Защо ли? Може би е от режима? При други има ли го това състояние. Много е неприятно, нищо не ти се прави, камо ли спорт.

Аз днес съм на варива. За обяд леща, а за вечеря ще си запека картофи. И с водата съм много добре. Явно организма ми започна сам да си я иска.

# 288
Танита , не съм се изразила правилно най- вероятоно.Имах впредвид че салатата може и във въглехидратния.Салатата/прясна/е за всеки ден само, че в плодовия да е неовкусена.Аз лично я ям във всички дни без плодовия.Днес съм без салатка- а много си я обичам. Wink

# 289
здравейте фиданки Simple Smile
днес съм на плодово - зеленчуков ден , закуска 6  сушени сливи с кафе и чаша топла вода , на обяд един портокал а за вечеря мисля да съм на салатка от зеле и моркови.
Харизанова не се отказвай , с теб сме сега сигурно ти  е много гадно и искаш да се откажеш ,но на пук на кантара или там на каквото те е яд продължавай напред  Hug Hug Hug
ей замислихте ме и мен за този батут newsm78

# 290
Танита , не съм се изразила правилно най- вероятоно.Имах впредвид че салатата може и във въглехидратния.Салатата/прясна/е за всеки ден само, че в плодовия да е неовкусена.Аз лично я ям във всички дни без плодовия.Днес съм без салатка- а много си я обичам. Wink
да, явно не съм те разбрал правилно  Simple Smile

# 291
  • на малък остров в океана
Принцесса, абсолютно си права за коремните, именно за това казах, че ще ги почна като стигна 70 кг. Ще съм свалила около 7 кг. от първоначалното тегло. Така че ще е идеалния момент да стегна корема.  Зашеметяващи резултати имаш дотук, давай все така!

Аз започвам вече стриктно да се придържам към книгата и когато пише филийка хляб и бульон си ги пия. И днес така. Хапнах половината салата айсберг с риба тон и маслинки с една филийка Зърнена мозайка на Нилана и след това 300 мл зеленчуков бульон. За вечеря ще си разделим остатъка от салатката с мъжа ми.

За обичащите да скачат добра идея е и скачане с въженце. Стига да имате миролюбиви съседи отдолу.   Mr. Green

Аз имам проблем с глезените и колената, така че идеалният вариант за мен е въртене на колело.  За отслабване инструкторите препоръчват въртене на педалите с бясна скорост на относително ниско натоварване.

Харизанова, щом си решила, почини си хубаво, не прекалявай с храненето и даже се замисли да преминеш да разделно хранене. В по-стари постове на Елинор80 четох, че повечето килограми е свалила с разделно хранене.

Успех с килограмите на новодошлите!

# 292
ААА не! Мадам Харизанова, не ви даваме на никоя друга диета!   bouquet

# 293

Стел, прочетох, че се чувстваш отпаднала. И аз така. Защо ли? Може би е от режима? При други има ли го това състояние. Много е неприятно, нищо не ти се прави, камо ли спорт.

странно, аз пък се чувствам много добре и тонизирана  newsm78, а за водата - аз съм тип камила, мога с дни да не пия вода, но откакто съм на режима, постоянно ми се пие

# 294
Няма да ходя във никакви други теми.Първата любов ръжда не хваща! Joy
Аз духом съм си с вас, само ще имаме различни неща в чиниите. Laughing

Който иска да се раздвижва-Били е класика.И ако първият ден имате мускулна треска, то след втория няма да имате никаква.Аз на първата тренировка изкарах 10мин., но втората беше цялата, при положение, че никога не съм се движила с такива упражнения.

Знам, че се теглих прекалено често, но за мен няма голяма разлика дали ще се претегля 2 пъти и ще покаже -2кг или ще се тегля 10 пъти и ще видя същия резултат.

Вие дерзайте!Нещата ще се получат!  bouquet

# 295

Аз още се чудя.  Този пише, че издържал до 100кг. и е с диаметър 1,2м. Твоят какъв беше?

Изглежда точно като този от линка, дори обиколника е син. Но диаметърат му е 91-92см, а ограничение не беше описано, пишеше "За цялото семейство". Съпругът ми обаче, не смее да скача на него /не че иска Wink/.

# 296
  • Русе

За квадратите да си кажа и аз. След обстоен преглед на  рецептите в книгата видях, че повечето рецепти на сладкиши за въглехидратния ден включват и яйца. Затова аз лично предпочитам Брауниса на Pety http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg47428.html#msg47428 пред квадратите. Ако все пак някой се спре на тях, съветвам го да смени содата с бакпулвер.

Само да вметна едно уточнение  Hug в шоколадовите квадрати няма яйца, това е специално създадена рецепта за този режим. И още нещо, бакпулвера представлява смесени равни части сода бикарбонат и лимонена киселина. В случая Иринка е написала 1ч.л. сода и 1ч.л. ябълков оцет, което напрактика е същото. Лек и спорен ден на всички  Peace

# 297
  • на малък остров в океана
 darinka979, то и аз имам предвид точно рецептите от книгата. И там при рецептите за въглехидратните дни никъде не пише да няма яйца. Даже напротив, няколко такива рецепти видях и всичките бяха с яйца. Тоест, не нарушаваме решима, като хапнем 2, 3 парченца сладкиш с яйца.
А за содата и оцета, поне при мен не се получи желаната реакция между двата компонента и сладкиша имаше много силен дъх на сода. Затова и препоръчах да се ползва вместо това бакпулвер. Въпрос на вкус.   bouquet А и на мен много ми допадна брауниса. Лесно се прави и много вкусно става.

# 298
  • Бургас
Минавам за отчет: закуска- 2 кивита, обяд- 100гр. сурово състояние макарон, но ми дойдоха малко и си доядох с 3 бонбона Embarassed  За вечеря съм си купила браунис, дано бива за ядене.
Подкрепям спортуващите  Peace  само с режим трудно стават нещата, спорта раздвижва метаболизма. Който има проблем със скачането, колена, стави...може да пробва каланетика. Аз въртя педали по 40 мин. на ден или скачам по час с бате Били.
Харизанче тук да си да ни  bash  като прегрешаваме.
п.п. Ujasia някъде в началните страници на книгата пише без мляко и яйца. Отвреме на време са дадени за да се поглезим. Естествено не мисля че 2-3 парчета са проблем, то и в купените бисквити и разните му незнаем какво има.

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 14:46 от vesyy

# 299
Vessy, не смятам да пипам свещените бухалки на Ели.Ще ви действам чрез вербална терапия. Joy

Общи условия

Активация на акаунт