90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 448
  • 774
  •   1
Отговори
# 315
  • на малък остров в океана
Принцесса, в книгата пише дори и да не си гладна да не пропускаш вечерята, може да е малко, но трябва. Така че аз на твое място бих си хапнала 2 реда шоколадче вместо един. Wink

# 316
Момичета ... какво правите бе  Laughing не съм влизала от вчера сутринта и  вие хоп 12 стр  Laughing направо ще ме уморите .. Как са 1а клас ..  Grinning Да се похваля за 3 дена имам доста хубав минус / при това в наядено състояние / , но ще се хваля във петък .. да мине утре плодовия , че след него винаги имам --  .. и ще споделя ..  Хайде връщам се да ви чета .. и след малко ще пиша пак ..  Hug Hug

# 317
Ужасия, много хубав съвет. Така ще направя   Hug

# 318
днес денят мина много добре, изобщо не изпитвам глад, закуска 2 ябълки, обяд 2бр.спагети от полуготовите с домати и гъби, а за вечеря - останаха ми спагети от обяда и мисля тях да си хапна, но за плодовият ден утре - ще видим, запасила едно хубавоооо....
след него ще споделя резултати
хайде, момичета отивам да обърна внимание на хлапетата, лека вечер от мен и до утре   Simple Smile

# 319
Здравейте момичета аз вече приключих с вечерята. ОТЧЕТ закуска: 1мандарина ; обяд: 200гр леща + 1 домат; следобед: 1 ябълка; вечеря: 100гр. леща + салата (маруля,репички,домати). Сега ми е малко тежко.  Whistling Лека и минусова.

# 320
  • софия
Здравейте, момичета
Както се вижда от лентичката ми съм бременна с близнаци-бременността ми е след втори опит ин витро, а благодарение на многото ми хормонални проблеми, пиене на хормони и естествено стабилно хапване стартирам бременността от много килограми(ама наистина много), което много ме тревожи
Лекарят и акушерката, при които се следя ме посъветваха да се опитам да сваля 5-6 клограма до към 5 месец(казаха, че няма да има никакви проблеми с бебетата, даже напротив-може да избегна качване на кръвно и отключване на диабет)-аз дотук със спиране на сладкото и тестените неща свалих 2.5 килограма, но ми се иска в следващите 2 месеца да успея да ги сваля тези 6 килограма

Спрях се на тази диета-струва ми се много балансирана, организмът ми няма да е лишен от нищо и според мен не пречи да я спазвам докато съм бременна-вие как мислите?
Засега нямам неистов апетит и не ми се ядат определени храни, даже ми се налага да ям малки количества, защото иначе ми става лошо и започва едно гадене Sick Sick
Та от утре смятам да я започвам-единствената промяна, която ще направя е, че 29 ден няма да е воден, а може би млечен или на фрешове

# 321
Здравейте, момичета
Както се вижда от лентичката ми съм бременна с близнаци-бременността ми е след втори опит ин витро, а благодарение на многото ми хормонални проблеми, пиене на хормони и естествено стабилно хапване стартирам бременността от много килограми(ама наистина много), което много ме тревожи
Лекарят и акушерката, при които се следя ме посъветваха да се опитам да сваля 5-6 клограма до към 5 месец(казаха, че няма да има никакви проблеми с бебетата, даже напротив-може да избегна качване на кръвно и отключване на диабет)-аз дотук със спиране на сладкото и тестените неща свалих 2.5 килограма, но ми се иска в следващите 2 месеца да успея да ги сваля тези 6 килограма

Спрях се на тази диета-струва ми се много балансирана, организмът ми няма да е лишен от нищо и според мен не пречи да я спазвам докато съм бременна-вие как мислите?
Засега нямам неистов апетит и не ми се ядат определени храни, даже ми се налага да ям малки количества, защото иначе ми става лошо и започва едно гадене Sick Sick
Та от утре смятам да я започвам-единствената промяна, която ще направя е, че 29 ден няма да е воден, а може би млечен или на фрешове

добре дошла при нас, пожелавам ти едни хубави и здрави бебенца и естествено лека бременост, а относно диетата, мисля, че е подходяща, тъй като е доста разнообразна.
а сега нека и аз да се отчета за днес:
закуска 10  часа -  2 ябълки
обяд 13 часа 2 пакетчета полуготови спагети "чойс", които ми бяха много и останаха, мислех остатъка да го хапна за вечеря, но се изкуших от шоколадовите квадрати и реших тях да ги направя, така че вечеря - 2 парченца шоколадови квадрати, а като глазура сложих разтопен черен шоколад, така, че мисля да се лиша от него Simple Smile (леле, момичета, тези шок.квадрати са много сладки..., направо със зор ги изядох, толкова ми накърти сладкото)
хайде, че много се увлякох..., лека вечер и до утре с много минусии Simple Smile

# 322
Мozzi, на твое място аз бих говорила с лекаря, като му обясня принципа на диетата. Бих се съобразила само с неговото мнение, по повод диети по време на бременност.  Peace

# 323
Искам да ви попитам , според вас , ако направя въглехидратния ден на зеленчуков по-големи резултати ли ще има ? и да имам 1 въглехидратен  1 път на месец ? Simple Smile или ще е по зле ?

# 324
Мози, добре дошла!
Първо честито че си успяла при втория опит, пожелавам ти лека бременност и две здрави дечица.
Дали диетата е подходяща според мен ще прецени най- добре лекаря, който те наблюдава.
Самата диета или режимчето е лесно за спазване  и ще ти хареса, но първо лекаря.
Лека вечер.

# 325
Зак на първа страница пише да не се сменя последователността на дните.Мисля, че няма да има по- добри резултати, ако сменяш дните.

# 326
  • софия
Благодаря за гостоприемството Wink Hug Hug

Ами той ми спомена, че според него е добре да заложа на разделно хранене, защото не лишавало от нищо моя организъм и бебоците и ми каза ако огладнея много между основните хранения да хапвам плод-мисля, че това се покрива с тази диета изцяло
Ако плодовия ден ми е голям зор, ще хапвам и зеленчуци

А и освен това имах един  за съжаление много кратък разговор с един диетолог, точно преди да замина да правя ин витрото и го попитах какво да правя ако забременея-и той каза"Може само едно-разделно хранене, може да го спазваш през цялата бременност"
Та пак ще питам Док, ама си мисля, че тази диетка ще ми се отрази добре Praynig Praynig

# 327
Разделното хранене е друга тема  - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=447792.0

# 328
  • софия

А в основата на тази диета не е ли пак разделно хранене или аз нещо не съм се ориентирала newsm78
Според мен разликата е, че тук има точно определени дни,а разделното позволява да ядеш белтъчен продукт на обяд и въглехидрат на вечеря в правилната комбинация, но пък се отслабва много бавно, а при мен има срок и той е в следващите 2 месеца да ги сваля килцата, че после ще си започне качването

Не ми е проблем, че ще трябва да спазвам последователността на дните-както казах въпреки бременността не налитам на определени храни, нямам и отвращение и ми се струва, че ще е подходяща

# 329
Zacc, спазвай диетата на 100% и ще имаш резултати. Ако спреш въглехидратния, възможността за прегрешения е по-голяма. Успех!
mozzi, добре дошла! Не мога да те посъветвам за диетата, но ти пожелавам лека бременност и здрави и прекрасни дечица  Hug

Общи условия

Активация на акаунт