90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 448
  • 774
  •   1
Отговори
# 345
Ей момичета бързам до ви се отчета , че излизам по задачки ,равносметката за 15 дена е -3 кг и вече от 66 ,съм 57 кг, много се зарадвах. newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 346
Ей, днес сме цял отбор на плодове! Ще се подкрепяме и ще бъде по-леко!Аз имам ябълка за закуска, 2 портокала за обяд и киви за вечеря. И много вода.
Стел, и аз по цял ден съм на бюро и като се прибера нищо не ми се похваща. Особено сега, като е такъв студ. Но от миналата седмица си наложих, че трябва да спортувам по малко. И с учудване установих, че след един час подскачане се чувствам заредена с толкова енергия, че ми иде да хвръкна. Проблема е веднъж да почнеш, после е лесно!
Сиси8227, чудесен резултат! Браво!

# 347
и аз така мисля за бананите ,ама какво да е тогава мисля мандарини,стафиди дали може и на обяд бадеми !!!
и аз ще ги пропусна.
ако имаш идей давай ...да видим как ще го изкараме плодовия на мен мие 4 плодов ,предните бяха добре !!!
аз мисля да съм на ябълки, засищат ме, а и са много полезни; относно ядките -аз не си падам много по тях, така че май ще ги пропусна Simple Smile
на мен ми е първи плодов ден и съм се настроила за глад  Laughing, надявам се да не е толкова зле положението, но довечера ще кажа...
дано и твоят ден да мине леко и без прегрешения  thumbsup

# 348
Ей момичета бързам до ви се отчета , че излизам по задачки ,равносметката за 15 дена е -3 кг и вече от 66 ,съм 57 кг, много се зарадвах. newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

браво сиси  smile3501, чудесни резултати

# 349
Добро утро!

Айде и аз да се запиша при плодовите днес. Много ми бяха страшни тия плодови дни, а с голяма изненада установих, че ги изкарвам с лекота, имам достатъчно енергия за всичко и на следващия ден ми едно такова лекоооо.
kiara69  и аз стигнах до този извод, че спорта зарежда с енергия много и колкото и да ме мързи гледам да се кача на степера и после съм бомба  sohappy sohappy sohappy
Хубав ден на всички

# 350
Добро утро и от мен!
Киара, благодаря за кафето и закуската!
Сиси, браво!
Роси, браво и на теб!
Танита, плодовите дни не са толкова зле.
Мима 1976 масло днес не може.
Стел, бананите и гроздето са плодовете, които не се включват в диети, но аз лично в плодов ден си позволявам по един банан.
Днес съм на белтъчини.За закуска половин портокал.За обяд ще пека скумрия.За вечеря катък с малко пъстърма и суджук домашни.Много ли е според вас това.Днес отчет за мерки няма да давам защото ще се меря след водния ден.
Лек и минусов на всички.

# 351
  • Бургас
Добро утро фиданки! Взимам си от кафето и закуската, Киара мерси.
И аз в отбора на плодуващите днес. Имам ябълки, киви, банан-позволявам си го ако много ми пристърже стомаха, защото по-добре банан отколкото да прегреша с нещо друго.
Сиси   Hands Clap
Лек и режимен  Heart Eyes

# 352
Здравейте момичета. Давам отчет за вчера

З 11,00 спагети
О спагети с доматен сос, гъби,  лук, чесън,1л зехтин
В половината от порцията спагети и кисело зеле
И тук въпроса ми:
Киселото зеле подходящо ли е за диетата - аз го хапнах тъй като си знам че е само зеле и сол.

# 353
Здравейте!
Вечер много се излагам. Попрекалих с количеството снощи. Изядах една чиния спагети с кетчуп и след това шокол, ама с ядки-1 летичка и 4 парчета рачел(сладко от тиква).
Днес съм на пловоде. Да видим как ще изкарам.
Сиси, браво бе момиче. Все така да я караш.
Стел как си. Стърже ли стомаха. Аз предлагам като по-нови да ядем по-начесто плодове, та да не се овълчваме.

Може ли някой да даде линк с упражнения. Намислила съм вечер да правя някакъв вид упражнения и подскачания, заедно с дъщеря ми. Малко под форамат на игра....
 ivkacom  мисля , че не си разбрала нещо. закуската трябава да е плодове. Относно зелето- не се препоръчва, че има сол, но е толкова страшно според мен.

# 354
Аз пък наблягам на бананите, грозде лятото също много ядях, череши...все от най-сладките, но пък аз много обичам сладко и определено другите плодове не ме засищат така. Пък и явно добре ми се отразява на мен специално, та ...ще си хапна след малко закуската- 2 банана.
Днес- въглехидрати. Ще грабна кексчета или крекери от Пикадили и съм готова. За довечера- може същото, или поне нещо, което става бързо.
Хубав ден!
Сиси, бравос...много е хубаво да видиш свалени кг.Пожелавам ти още много по 3кг. да свалиш- колкото ти си искаш.

# 355
bva права си . Уф къде ми е главата. Закуската ми беше грейпфруд.  Joy
А линкове веднага ти давам.
Препоръчвам ти да започнеш с 10 - мни гимнастика на Синди
http://vbox7.com/play:b12c5e3b
и като ти стане лесно продължи с това -
http://vbox7.com/play:bc128554
http://vbox7.com/play:5f733786&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:d05d8705&al=1&vid=

# 356
о стърже  стърже ,ама да ти кажа удържа се
искам да ти кажа за упражненията с детето - аз опитах ама моя бонбон е меко казано палав и енергичен и само докато ме види да легна или да клекна и се мята отгореми да ме язди ....така сме си ние бесни сме цялото семейство хихихи...
хич не мога аз да правя нещо...
и да кажа - това ми е 4 плодов и найстина ми се яде по малко от първия - апетита с времето намаля ---и това го казва най голямата лакомия:)
браво на всички минусчета а на другите да не се отчайват и мнго минусчета за всичкииии

# 357
добро утро фиданки Simple Smile
днес съм на белтъчен -закуска : 6 сушени сливи , кафе и чаша топла вода , обяд пържолка със сос гъби и гъбки, вечеря пак пържола със салата от зеле.
аз днес се притеглих и за 20 дни съм - 5 кг ,най съм отслабнала в коремчето ,поне така го виждам и наистина се чувствам по лека, браво на всички за минусите  Hug
ivkacom   благодаря за линковете и аз смятам вчеч да започвам да правя упражнения   bouquet
Киара, благодаря за кафето и закуската!

# 358
момичета, помагайте, нещо взех да кашлям, а незнам какво мога да предприема, за да не наруша режима ( по принцип винаги при такова положение смесвам малко мед+лимон+ракия и за отрицателно време ми мина), но сега незнам какво да предприема, за да не наруша режима
моля, помагайте Sad

# 359
Здравейте момичета.Благодарности за кафето и закуската. Sisi браво за добрия резултат smile3501 . Milinkoto и аз заложих на степера и наистина се чувствам по добре. Стел май си права за кръвното и аз по едно време бях отпаднала (аз съм по принцип с ниско кръвно), но сутрин се лекувам с кафенце, а вечер със степера. Днес съм въглехидратна, още се чудя за менюто, за сега 1 ябълка. Лек и минусов.

Общи условия

Активация на акаунт